Παίζουμε μανιωδώς στα καλύτερα στέκια για επιτραπέζια

Ξέρετε τι μας έλειψε; Να πάμε κάπου να παίξουμε επιτραπέζια, να βριστούμε λίγο και μετά να πάμε για μια μπίρα να φύγει η ένταση.
Παίζουμε μανιωδώς στα καλύτερα στέκια για επιτραπέζια

Ωραία τα videogames που συμπληρωματικά με το Discord σε φέρνουν σε επαφή με την παρέα σου, αλλά βαρεθήκαμε να παίζουμε μπροστά από μία οθόνη, βαρεθήκαμε τις οθόνες γενικά. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε αράξουμε σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο και να ξετυλίξουμε τα ταλέντα στρατηγικής ή ετοιμότητάς μας, κι αν χάσουμε να χάσουμε με περίσσιο μεσογειακό ταπεραμέντο.

Acapus

Λάσκου 39 και Αγίου Φανουρίου, Παγκράτι

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acapus Cafe (@acapus_cafe)



Αν υπάρχει μετρ του είδους, τότε αυτός είναι το 28 χρονών Acapus. Μας υποδέχεται σε ένα epic σκηνικό γεμάτο που εμπνέεται από τον Μεσαίωνα, τον Άρχοντα, το Χάρι Πότερ και το γούστο των ιδιοκτητών. Χειροποίητα customized τραπέζια, ξύλινες κάμαρες, ασπίδες, σπαθιά, οικόσημα, ό,τι χρειάζεσαι για να νιώσεις πως βρίσκεσαι στο σωστό μέρος για να ξεκινήσεις να κουνάς το πιόνι σου. Με περισσότερα από 500 επιτραπέζια, λογιών ροφήματα, μπίρες και κοκτέιλ, δύσκολα θα εγκαταλείψεις τις γούνινες καρέκλες του.

Toy Stories

Ηροδότου 32, Περιστέρι, τηλ. 2105780215

🌬️Cold days...hot chocolate!

Posted by Toy-stories on Tuesday, 8 February 2022



Tο Toy Stories γεννήθηκε το 2003 σε μια πανέμορφη μονοκατοικία στο κέντρο του Περιστερίου. Οι ιδιοκτήτες του αυτό που είχαν στο μυαλό τους ήταν ένας χώρος ο οποίος να μην είναι το σπίτι τους, αλλά να μοιάζει σαν αυτό, με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Αμέτρητα παιχνίδια τα οποία χωρίζονται σε κατηγορίες όπως «στρατηγική», «ταχύτητα», «μνήμη», «μπλόφα». Από συνοδευτικά θα βρεις ποικίλα σνακ όπως κοτομπουκιές, πίτσα, κρέπες, βάφλες και δροσερά παγωτά ή και Red Velvet Oreo και φυσικά μυρωδάτους καφέδες. Από αλκοόλ το κατάστημα έχει φροντίσει να διαθέτει τα κλασικά κοκτέιλ, αλλά και επειδή θέλει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, διαθέτει και μια επιλεγμένη λίστα με ετικέτες οίνου από τη Μονεμβασιά.

Η Φωλιά του Τρολ

Τριών Ιεραρχών 7, Θησείο

Τα challenger decks 2021 έφτασαν!. Με αγορά ενός challenger deck δώρο από εμάς 2 FNM boosters και 3 κωδικοί για το MTG arena.

Posted by Η φωλιά του Τρολ on Friday, 28 May 2021



Ανεπιτήδευτο σαν παραδοσιακό τσιπουράδικο με ξύλινες καρέκλες και κλασικό μάρμαρο στο πάτωμα, μα και συνάμα χρωματιστό και οργανωμένο όπως ένας geek θα ήθελε, η φωλιά του Τρολ περιμένει να την επισκεφτείς και να σου προσφέρει τις διασκεδαστικές υπηρεσίες της. Σε συνεργασία με την πλέον αγαπημένη Κάισσα και τα αναρίθμητα επιτραπέζιά της, η φωλιά του Τρολ είναι φτιαγμένη από παιχνιδόφιλους για παιχνιδόφιλους. Στα πλας του, το εντυπωσιακό πατάρι του με white board για να σημειώνεις τα αποτελέσματα της κάθε παρτίδας.

Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα

Ηλία Ηλιού 55, Νέος Κόσμος

Dragonphoenix Inn V 3.0

Posted by Πανδοχείο Του Δρακοφοινικα on Wednesday, 11 September 2019



Επίτρεψέ μας να υπερβάλουμε λίγο: και μόνο στο άκουσμα του ονόματος «Πανδοχείο του Δρακοφοίνικα» απευθείας ψήνεσαι να πας να δεις γιατί έχει αυτό το όνομα και τι έχει να σου προσφέρει. Σε ένα από τα πιο παλιά και πιο «cult» καφέ για επιτραπέζια της Αθήνας έχετε την ευκαιρία να βρείτε παιχνίδια για ένα πολύ μεγάλο εύρος γούστων. Διαθέτει από σύντομα παιχνίδια  για τους πιο αρχάριους, μέχρι επιτραπέζια για ατελείωτους μαραθώνιους. Για όσους έχουν σκοπό να αφήσουν τα κόκκαλά τους εκεί σε ένα παιχνίδι που απαιτεί χώρο και χρόνο, το κατάστημα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

The Rubicon

Ορφέως 10-12, Γαλάτσι

Posted by The Rubicon - Escape Rooms, Board Games on Tuesday, 1 February 2022



Rubicon θα πει «νίκη στο Piquet», ένα αρχαίο παιχνίδι που παίζεται με τράπουλα και χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Από εκεί λοιπόν εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες το όνομά του και τη διακόσμησή τους από το De Stijl ρεύμα με το κόκκινο, το κίτρινο, το μπλε και τις αυστηρές μαύρες γραμμές να κυριαρχούν. Με παρεΐστικο κλίμα, ειδικό χώρο για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν σπορ και αρκετές επιλογές σε σνακ και καφέ, θα περάσει η ώρα σου μέχρι να πεις Jungle Speed. 

Το Κελί

Κλαδά 20, Νέος Κόσμος

Posted by ΤΟ ΚΕΛΙ on Friday, 3 July 2020



Μετά από αναζήτηση, μία παρέα από την Ελληνική Κοινότητα Επιτραπεζίων Παιχνιδιών ανακάλυψε στον αριθμό 33 στον Νέο Κόσμο έναν ιδιαίτερο χώρο, που απ’ έξω είχε κάγκελα και χωρίς δεύτερη σκέψη την ονόμασαν Κελί. Μια συνεργατική λέσχη επιτραπέζιων παιχνιδιών θα λέγαμε, η οποία δημιουργήθηκε το 2014 και συντηρείται από τη γενναιοδωρία των υποστηρικτών του, προσφέροντας χώρο και λογιών επιτραπέζια. Όπως προτάσσει και ο όρος «συνεργατικό», το μεγάλο μπόνους του Κελιού είναι οι θαμώνες του, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξηγήσουν στο νέο αίμα πώς παίζεται το κάθε παιχνίδι.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v