Jerome Serres: Ενα αστέρι γεννιέται

Δεν είναι πολλά τα αθηναϊκά εστιατόρια που σέβονται τον πελάτη και τον εαυτό τους και προσφέρουν ποιότητα αντίστοιχη με τις τιμές τους, ακόμη και αν αυτές είναι υψηλές. Μέσα στο ξενοδοχείο Ηριδανός της οδού Πειραιώς, το Jerome Serres περιμένει να σας απογειώσει με τις γαλλικές του γεύσεις και το σωστό σέρβις.

Pere Ubu: Απλότητα και... διεθνικές γεύσεις

Χωρίς να διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας και με μια απλότητα δυσεύρετη για εστιατόριο στο κέντρο της Γλυφάδας, το Pere Ubu προσφέρει ένα νόστιμο ”ποτ πουρί” από διάφορες κουζίνες. Με σωστή διακόσμηση και άποψη, είναι επίσης ιδανικό για… τσιμπολόγημα. Το Pere Ubu, αν και δεν είναι φτηνό, αποτελεί μια πολύ καλή ”value for money” επιλογή.

Piazza: ”Κολωνακιώτικη” ιταλική γεύση που συμφέρει

”Απλή” και γευστική ιταλική κουζίνα, λιτή διακόσμηση, χαλαρή ατμόσφαιρα και πολύ ικανοποιητικές τιμές, δύο βήματα από την Πλατεία Κολωνακίου. Στο νεοαφιχθέν Piazza βρεθήκαμε ”κατά λάθος”, αλλά δεν το μετανιώσαμε καθόλου.

Big Apple: Αρωμα Νέας Υόρκης στη... Σκουφά!

Ατμόσφαιρα ”μεγάλου μήλου” στο κέντρο της Αθήνας. Το Big Apple με trendy διάθεση, αλλά και ποιοτικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, περιμένει τη... νεοϋορκέζικη πλευρά σας για καφέ, φαγητό, και ποτό... μέχρι πρωίας!

Pica Pica: Οι ισπανικές γεύσεις πάνε... Ψυρρή

Ισπανικά ”μεζεδάκια” (tapas για τους ισπανομαθείς), κεφάτη ατμόσφαιρα και εξαιρετικά λογικές τιμές συνθέτουν το προφίλ ενός από τα πλέον ”νεανικά” εστιατόρια της Αθήνας. Jazz και latin ακούσματα με την ισπανική κουζίνα να... σας κλείνει το μάτι από την καρδιά του Ψυρρή.

Το ”άριστα” στη γεύση είναι... 17!

Φινέτσα στο περιβάλλον και εξαιρετικό φαγητό είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν το ιστορικό πλέον εστιατόριο ”17”, στην οδό Λυκαβηττού. Στα αναμφισβήτητα ”συν” το σοβαρό live μουσικό πρόγραμμα και βέβαια ο... σεβασμός στο πορτοφόλι του πελάτη.

Σβέικ: ”Μαθήματα” κεντροευρωπαϊκής κουζίνας!

Τα χρόνια περνούν και το ”Σβέικ” στο Νέο Κόσμο, σαν... καλός στρατιώτης μένει στη θέση του προσφέροντας μια από τις νοστιμότερες κεντροευρωπαϊκές κουζίνες της πόλης. Ευχάριστη ατμόσφαιρα και προσεγμένη διακόσμηση, ευγένεια και αμεσότητα στο σέρβις με 35- 40 ευρώ ανά άτομο.

Σπονδή: Crash test στο ”αστέρι” της Michelin

Εστιατόριο για... πολύ λίγους, η Σπονδή φιγουράρει σε μια από τις κορυφαίες θέσεις των αθηναϊκών εστιατορίων, έχοντας στο πέτο το αστέρι της Michelin. Πήγαμε, φάγαμε και σας παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας. Ποια πιάτα ξεχωρίζουν, που υπάρχουν ”κενά” και τι βρήκαμε... απαράδεκτο!

Gato Mediterano: Lunch break σε βρετανική λέσχη!

Ξύλινη σκαλιστή μαύρη πρόσοψη, δερμάτινες καρέκλες, live jazz, ατμόσφαιρα βρετανικού club και καταπληκτική κουζίνα θαλασσινών. Κάτω από... τη μύτη πολλών καλοφαγάδων, ο Πειραιάς εδώ και λίγο καιρό φιλοξενεί το Gato Mediterano - το κομψό ”executive” στέκι για μεσημεριανά γεύματα και συναντήσεις.

El Bandoneon: Το αργεντίνικο στολίδι της Αθήνας

Βγαλμένο από την εποχή του Μεσοπολέμου, το αργεντίνικο El Bandoneon δικαιώνει απόλυτα την άριστη φήμη του. Η αργεντίνικη κουζίνα στα καλύτερά της, η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα για... oscar και οι επαγγελματίες χορευτές μαγεύουν και μας... κομπλάρουν!

Απόρρητο
v