2015: Τα πρωινά των ξενύχτηδων

Πλούσιοι μπουφέδες με σούπες για να «στρώσει» το στομάχι, λαχταριστά εδέσματα και όμορφη θέα. Δείτε πού θα απολαύσετε το πρώτο πρωινό του 2015.
2015: Τα πρωινά των ξενύχτηδων
Η εικόνα συνηθισμένη: Το πάρτι της παραμονής τελειώνει, το στομάχι σας έχει «ποτίσει» με αλκοόλ και πρέπει οπωσδήποτε να φάτε κάτι για να… στρώσει. Τι καλύτερο από έναν πλούσιο και λαχταριστό μπουφέ «ενισχυμένο» με σούπες και κάθε λογής «φαρμακευτικές» συνταγές;

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα πρωινά στην Αθήνα, για κάθε budget, ώστε η πρώτη μέρα του 2015 να σας βρει χορτάτους και με όσο το δυνατόν λιγότερο hangover.

* Στο Poseidon Hotel του Παλαιού Φαλήρου το πρωτοχρονιάτικο brunch σερβίρεται σε μπουφέ από τις 7:00 μέχρι τις 12:00 και περιλαμβάνει επιλογές ροφημάτων, χυμούς, σολομό καπνιστό, παραδοσιακές πίτες, ομελέτες, φοκάτσια με φέτα και χειροποίητα γλυκά όπως παραδοσιακή βασιλόπιτα, κρέπες, cookie και γλυκά του κουταλιού. Τιμή 15€ ανά άτομο, κρατήσεις: 210 9872000.

* Πλουσιοπάροχο πρωινό του ξενύχτη με… θέα θα απολαύσουμε από το Le Grand Balcon του St. George Lycabettus από τις 5:00 μέχρι τις 10:30, το οποίο κοστίζει 38,5€ ανά άτομο και θα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα «απαραίτητα» για να στρώσει το στομάχι μας, όπως σούπες, ομελέτες, φρούτα, ελληνικά γλυκά, παραδοσιακές πίτες, ποικιλία τυριών και αλλαντικών. Για κρατήσεις: 210 7416191.

* Στο Athens Plaza Hotel στο Σύνταγμα, το Recovery Breakfast σερβίρεται από τις 4:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί στο εστιατόριο The Parliament, κοστίζει 28€ ανά άτομο και περιλαμβάνει εκλεκτά εδέσματα όπως σούπες, κρεατικά, γλυκά, σαλάτες, κομπόστες, μακαρονάδες και πολλά ακόμα.

* Το κολωνακιώτικο και κηφισιώτικο all day στέκι Nice ‘n’ Easy που αγαπά τις βιολογικές γεύσεις θα είναι ανοικτό από τις 9:00 για να μας σερβίρει το brunch που λατρέψαμε το 2014 με επιλογές όπως French toast με ψωμί hala και πράσινο μήλο, pancakes ολικής άλεσης, ομελέτες και πικάντικα αυγά σε τορτίγια με αβοκάντο και κόκκινα φασόλια, καθώς και δυναμωτικά milkshakes φρούτων και χυμούς με superfoods. Τα πιάτα του πρωινού μενού κυμαίνονται στα 5,50-7,50€ έκαστο.

* Πρωτότυπο πρωινό για ξενύχτηδες θα βρούμε στο Pallas Athena Restaurant στην πλατεία Κοτζιά, το οποίο πέρα από τον κλασσικό μπουφέ… ανάρρωσης θα περιλαμβάνει επιπλέον Σούπα μοσχαράκι με μικρά λαχανικά, φιλετάκια κοτόπουλο με εστραγκόν, χοιρινά φιλετάκια με θυμάρι, μίνι μπιφτεκάκια αρωματισμένα με δυόσμο, σπαγγέτι μπολονέζ – ναπολιτέν, πατάτες φούρνου και λαχανικά σχάρας. Τιμή: 30€ ανά άτομο, κρατήσεις: 210 3250900.

* Υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και… βάλσαμο για το στομάχι γίνεται; Το A for Athens απαντά «ναι» και ετοιμάζει έναν πλουσιοπάροχο μπουφέ με διαφόρων ειδών σούπες, χριστουγεννιάτικα γλυκά, μαρμελάδες, αλλαντικά, ποικιλία τυριών ομελέτες και αλλαντικά στην τιμή των 25€ ανά άτομο. Ο μπουφές «ανοίγει» στις 6:00. Κρατήσεις: 210 32 44 244.

* Στο Fresh Hotel ο παραδοσιακός πρωινός μπουφές με American και Continental πρωινό θα εμπλουτιστεί με λαχταριστές συνταγές του σεφ, ζεστά πιάτα και διαφόρων ειδών γλυκά και κοστίζει 25€ ανά άτομο. Θα είναι ανοικτός από τις 4:00 μέχρι τις 11:30. Κρατήσεις: 210 5248511.

* Στο κέντρο της πόλης, το Titania Hotel σερβίρει πληθωρικό πρωινό για τους ξενύχτηδες στον μπουφέ του με ομελέτες, μαρμελάδας, παραδοσιακές πίτες, ομελέτες, και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών. Κόστος: 18€ ανά άτομο. Κρατήσεις: 2103300700.

* Φουλ πρωινό με όλων των ειδών αυγά (scrambled, ομελέτες, benedict), κεικ, τσουρέκια, μπριός, κρουασάν, αλλαντικά, τυριά, γιαούρτια και γλυκά θα σερβίρει το New Hotel από τις 6:00 μέχρι τις 10:30 με κόστος 20€ ανά άτομο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v