Σε αυλές, πεζοδρόμους και πεζοδρόμια της πόλης δοκιμάζουμε παγωμένες craft μπίρες, τσιμπολογάμε και χαλαρώνουμε με την παρέα κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Πού μας χάνεις, πού μας βρίσκεις τώρα που καλοκαίριασε, πίνουμε το καφεδάκι μας στις πιο δροσερές αυλές και σε καταπράσινους κήπους κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Τα κάνουμε Άνω Κάτω και μαζεύουμε αγαπημένες διευθύνσεις στα Πετράλωνα για δροσερά κοκτέιλ κάτω από δέντρα, σε αυλές νεοκλασικών και σε βιομηχανικά αίθρια.
Πιάνουμε θέση σε ήρεμα κι ωραία wine bar με τραπεζάκια έξω, δυνατές λίστες κρασιών και ατμόσφαιρα που σε αφήνει να μιλήσεις και να χαλαρώσεις χωρίς (πολύ) βαβούρα.
Το early drinking το επιούσιο σε μπαρ του κέντρου που μαζεύουν κόσμο από αργά το απόγευμα και σε προσκαλούν για το πρώτο, αλλά όχι το τελευταίο, ποτό της βραδιάς.
Μικρά μπαρ, δυνατές μουσικές, ποτά στο χέρι και κόσμος που αράζει έξω. Αυτά είναι τα στέκια που κάνουν τα πεζοδρόμια της Αθήνας να μοιάζουν με υπαίθρια πάρτι.
Ήρθε επιτέλους η ώρα να πλημμυρίσουν οι αυλές Θησείου και Πετραλώνων με κόσμο και κοσμάκη σε κοκτεϊλάτες και πεντανόστιμες τσάρκες που θα θυμάσαι για καιρό.