Άγιος Βαλεντίνος: Δώρα για εκείνον και εκείνη

Ο Άγιος του Έρωτα σας βρήκε πελαγωμένους και δεν ξέρετε τι δώρο να πάρετε στο έτερον ήμισυ; Πρωτότυπες και χρηστικές ιδέες γιατί και ο Άγιος… δώρα θέλει.
Άγιος Βαλεντίνος: Δώρα για εκείνον και εκείνη

Άρωμα; Μπα, πολύ στάνταρ. Γραβάτα; Ίου αφού δεν τις φοράει ποτέ. Δείπνο ρομαντικό; Λέει κάνει διατροφή. Εσώρουχα; Όντως τώρα;

Η γιορτή των ερωτευμένων σας βρίσκει σε διλήμματα ή σε αδιέξοδο; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Για εκείνον


Ξεχάστε μανικετόκουμπα και γραβάτες. Αμφιβάλλουμε αν θα τα φορέσει ποτέ.

Μασάζ
Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο δώρο δεν είναι μόνο «για εκείνον». Είναι και για τους δυο σας. Ένα χαλαρωτικό μασάζ για όλο το σώμα είναι σίγουρο πως θα σας αναζωογονήσει, θα σας χαλαρώσει, θα σας «ξεπιάσει» και θα ανακουφίσει τις περιοχές εκείνες που ταλαιπωρούνται πιο συχνά στην καθημερινότητα (μέση, αυχένας). Bonus: Η ερωτική διάθεση που θα προκύψει μετά τη συνεδρία μασάζ (κλείσιμο ματιού).

Δείτε εδώ μερικά κέντρα που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ και υπολογίστε περί τα 60€ ανά ζευγάρι ή 20-30€ αν κάνει μόνος του. 

Συνδρομή σε γυμναστήριο
Τον βλέπετε και έχει αρχίσει να χαλαρώνει. Το στρες τον καταβάλλει και θέλετε να του κάνετε ένα δώρο… ευ ζην. Γιατί όχι μια συνδρομή σε γυμναστήριο; Αυτήν την περίοδο οι προσφορές πέφτουν βροχή και μπορείτε να βρείτε μπόλικες ετήσιες σε γνωστές αλυσίδες που ξεκινούν από τα 130€. Δείτε εδώ μια μίνι λίστα με γυμναστήρια που κατά καιρούς βγάζουν συμφέροντα πακέτα για εξάμηνη και ετήσια συνδρομή. 

Ακουστικά κεφαλής
Του αρέσει η μουσική; Περνάει ώρες στο γραφείο με ανθρώπους να του ζαλίζουν το κεφάλι; Τότε ένα σετ ακουστικών υψηλής ποιότητας είναι ό,τι πρέπει για να περάσει ώρες μουσικής ευτυχίας μόνος του. Κι επειδή – προφανώς- του αξίζουν τα καλύτερα, αυτά εδώ από την Pioneer είναι ιδανική αγορά. Κοστίζουν 70€.

Σετ περιποίησης
Ποιος είπε ότι στους άνδρες δεν αρέσει να περιποιούνται το πρόσωπό τους; Ένα σετ ξυριστικών είναι ό,τι πρέπει για να είναι οι… τρίχες του προσεγμένες και το πρόσωπό του αρρενωπό και πάντα στην εντέλεια. Αυτό εδώ της Phillips περιλαμβάνει μηχανή για γένια, μουστάκι και λεπτομέρειες, είναι πλήρως αδιάβροχο, διαθέτει τρίμερ 21 χιλιοστών για τις λεπτές γραμμές, τρίμερ για τη μύτη, 12 ρυθμίσεις για ξύρισμα ακριβείας και αυτοακονιζόμενες λεπίδες. Κοστίζει 38€ από εδώ

Σετ φόρτισης μπαταρίας smartphone
Η μπαταρία του τελειώνει στη μέση της ημέρας και σας παραπονιέται. Το κινητό του τη «ρουφά» σαν να μην υπάρχει αύριο. Γλιτώστε τον από την ταλαιπωρία του να βρίσκει πρίζα με ένα σετ φορητής φόρτισης κινητού, όπως αυτός εδώ το οποίο επιτρέπει ταυτόχρονη φόρτιση δύο συσκευών και είναι συμβατό με 5V USB-charged συσκευές όπως iPhones, iPads και Android smartphones. Κοστίζει 27€.


Για εκείνη


Μην μπείτε στον κόπο για ροζ εσώρουχα και ό,τι άλλο σας πούλησαν τα lifestyle περιοδικά. Πιθανότατα θα γελάσει.

Ρετρό φωτογραφική μηχανή
Εκτυπώστε στην στιγμή τις φωτογραφίες σας (ή τις δικές της) με την camera Fujifilm Instax Mini με άριστη ποιότητα και σούπερ «γυναικείο» design που σίγουρα θα την ενθουσιάσει. Η φωτογραφική διαθέτει επίσης και εφέ, ενώ περιλαμβάνει φλας απόστασης 2,7 μέτρων. Κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα, αλλά προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ροζ. Κοστίζει 79€ από εδώ

Κολιέ
Ναι, θα το θεωρήσετε γραφικό, όμως τα κοσμήματα ποτέ – μα ποτέ – δεν «χτυπάνε άσχημα» σε μια γυναίκα. Επομένως ένα κολιέ εμπνευσμένο από την ημέρα των ερωτευμένων είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει. Δείτε εδώ ένα άκρως κομψό και στιλάτο από ασήμι με δύο ενωμένες καρδιές. Κοστίζει 69€. 

Σεμινάριο Image Consulting, Οργάνωσης γκαρνταρόμπας και Personal Styleguide
Σας παραπονιέται κάθε φορά αναφέροντας πως «δε βρίσκει τι να βάλει» στην έξοδό σας. Ταλαιπωρείται για να βρει τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων. Γενικά, της αρέσει η μόδα, αλλά κάπου… κολλάει. Κάντε της ένα σούπερ δώρο – εμπειρία για να μάθει τα πάντα περί στιλ και συνδυασμών ρούχων αγοράζοντάς της ένα «πακέτο» επίσκεψης από στυλιστική ομάδα όπως αυτό εδώ που προσφέρει το Days4u και θα σας ευχαριστεί. Κόστος 100€ για τρεις ώρες.

Μαθήματα pole dancing
Διπλό το όφελος εδώ. Κι εκείνη θα γνωρίσει έναν πρωτότυπο συνδυασμό χορού και εκγύμνασης που έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια κι εσείς – πιθανώς – να έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια prive εμπειρία μαζί της. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, μπορείτε να της κάνετε δώρο μια μηνιαία συνδρομή σε κάποια από τις δεκάδες σχολές pole dancing που βρίσκονται στην Αθήνα. Το κόστος δε ξεπερνά τα 50€ ανά μήνα. Δείτε εδώ μερικές.

 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v