Προσφορές γυμναστηρίων: Πού και με πόσα θα γυμναστώ;

Άνετοι χώροι, ποιοτική εκγύμναση και καλές τιμές. Βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές σε κορυφαία γυμναστήρια Αθήνας και προαστίων.
Προσφορές γυμναστηρίων: Πού και με πόσα θα γυμναστώ;
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Ο χαμός που έγινε με τα 48€ ετήσιας συνδρομής σε μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων δείχνει να είναι ελπιδοφόρο γεγονός. Καταγράφεται η αυξανόμενη τάση που θέλει τον Έλληνα να θέλει κάνει κάτι για το σώμα του. Ή τουλάχιστον να ξεκινήσει να κάνει κάτι για το σώμα του μέχρι να τα παρατήσει.

Σε κάθε περίπτωση, μια προσφορά αποτελεί εναρκτήριο λάκτισμα για να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τις πιο fit περγαμηνές. Λαμβάνοντας υπ’ όψη την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, τους χώρους αλλά και τη διάθεση του προσωπικού συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο συμφέρουσες προσφορές ετήσιας συνδρομής σε γυμναστήρια της Αθήνας και των προαστίων. Φυσικά περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις. 

* Κάντε κλικ πάνω στους τίτλους για να μεταφερθείτε στις ιστοσελίδες των γυμναστηρίων.

Let’s Go

Ανανεωμένο, με νέο προσωπικό και νέους καθηγητές στα ομαδικά το Let’s Go προσφέρει σε έναν μεγάλο χώρο δύο ορόφων συνολικής έκτασης 2500 τετραγωνικών ομαδικά προγράμματα (cross training, Shape and Strech, Zumba, Hips and Abs, Rio Butt and Abs, Pilates Mat και πολλά ακόμα που θα δείτε εδώ) και υπηρεσίες όπως διατροφολόγος, spa και personal training. Η ετήσια συνδρομή ξεκινά από 129€ με το βασικό πακέτο (χρήση μηχανημάτων, αερόβιων μηχανημάτων και ομαδικών προγραμμάτων). 

Planet Fitness and More (Βριλήσσια, Καλλιθέα, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Ν. Ερυθραία, Παγκράτι, Περιστέρι, Ψυχικό)

Η δημοφιλής αλυσίδα γυμναστηρίων, αυξάνει σταθερά τους χώρους της σε όλη την Αττική (από πέντε που ήταν πέρυσι φέτος έχουν γίνει εννιά), οι οποίοι διακρίνονται για την ποιότητα και την άνεσή τους, διαθέτει για αυτόν τον Σεπτέμβρη ετήσιο πακέτο στην τιμή των 99€ για online αγορά. Η συνδρομή περιλαμβάνει συμμετοχή σε ομαδικά, χρήση σάουνας και cardio μηχανημάτων, χρήση ελεύθερων βαρών, μηχανημάτων και προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής και δεν αφορά το club του Παλαιού Φαλήρου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα ωράρια των κατά τόπους clubs του ομίλου

Hercules Gym

Παραπάνω από εξήντα cardio μηχανήματα, ομαδικά προγράμματα για κάθε γούστο, ιμάντες TRX, μηχάνημα δόνησης, εσωτερική πισίνα δώδεκα μέτρων, αίθουσα ασθητικής, solarium, κομμωτήριο, δωρεάν πάρκινγκ, μικρό καφέ και διατροφολόγος στο… γιγαντιαίο γυμναστήριο των Βορείων Προαστίων, το οποίο προσφέρει ετήσια συνδρομή χωρίς χρήση πισίνας με 169€. Για χρήση της πισίνας και των προγραμμάτων εντός αυτής, το κόστος ανέρχεται στα 359€. 

Paradise Gym

Σταθερή «γυμναστηριακή» αξία στον Κορυδαλλό, το γυμναστήριο προσφέρει στους πελάτες ομαδικά προγράμματα - όπως aerobic και hip hop- καθώς και εκμάθηση πολεμικών τεχνών (kick boxing, tae kwon do). Αυτήν την περίοδο «τρέχει» προσφορά με 75€ ετησίως (συν 25€ εγγραφή) με μια δωρεάν λιπομέτρηση και διατροφή ανάλογα με τους στόχους σας. Το γυμναστήριο είναι ανοικτό καθημερινές 10:00 με 23:00 και Σάββατα 10:00-17:00. 

Go Go Gym

Άνετο συνοικιακό γυμναστήριο με πάρκινγκ, διαδρόμους με τηλεόραση, αίθουσα με μηχανήματα και βάρη και αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, όλα σε ένα επίπεδο. Προσφέρει μεταξύ άλλων προγράμματα Body Pump, total body, zumba, Pilates, Fight Bo και power yoga. Αυτήν την περίοδο έχει προσφορά για εγγραφή δύο μελών με 170€ για ένα έτος, ό,τι πρέπει για να γραφτείτε με το έτερον ήμισυ και να τιμήσετε την υπόσχεση για κορμί – λαμπάδα. Είναι ανοικτό καθημερινές 8.00 με 12.00 και Σάββατα 10.00 με 20.00. 

Fitness Star

Σούπερ μηχανήματα και καθαρό περιβάλλον, άνετος χώρος, εσωτερική πισίνα και μπόλικα ομαδικά προγράμματα (Zumba, yoga, pilates, real ryder, aqua aerobic και άλλα που μπορείτε να δείτε εδώ) είναι μερικά από τα «καλούδια» του Fitness Star στον Ρέντη. Η ετήσια συνδρομή αυτήν την περίοδο ανέρχεται στα 240€ ή στα 200€ ανά άτομο αν γραφτείτε με φίλο/η. Για τη χρήση πισίνας, το κόστος ανέρχεται στα 220€/εξάμηνο και στα 380€ ανά έτος. Σημειώστε ότι για εγγραφή συγγενών 1ου βαθμού έχετε 10% έκπτωση. 

Fitness Elite

Προσεγμένος και μοντέρνος χώρος στη Νέα Σμύρνη, με άνετη αίθουσα για ελεύθερα βάρη και μηχανήματα, ποιοτικό εξοπλισμό αρκετά ομαδικά προγράμματα για κάθε στόχο: crossfit, TRX, power plate, Yoga, Cardio-Ball, Pilates Mat, Step κ.α. Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 179€, με δώρο μία διατροφή και έξι λιπομετρήσεις, ενώ αν γραφτείτε δύο άτομα το κόστος πέφτει στα 169€ ανά άτομο. Το εξάμηνο κοστίζει 139€. Το γυμναστήριο λειτουργεί καθημερινές 8.00 με 12.30, Σάββατο 10.00 με 20.00 και Κυριακές 10.00 με 14.00.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v