Κέντρα μασάζ: Και οι πονεμένοι έχουν ψυχή

Λεμφικό, σιάτσου, ταϋλανδέζικο, αρωματοθεραπείας ή ινδικό κεφαλής; Ανακαλύπτουμε την τέχνη του μασάζ και διώχνουμε το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας σε δέκα σημεία εντός Αττικής.
Κέντρα μασάζ: Και οι πονεμένοι έχουν ψυχή
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Λεμφικό, ολιστικό μασάζ, σουηδικό, με αιθέρια έλαια, με αρωματοθεραπεία, ταϋλανδέζικο. Ο… χαλαρωτικός μπαχτσές του μασάζ έχει απ’ όλα και η επιλογή είναι δύσκολη (δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για το καθένα). Αν όμως το άγχος της καθημερινότητας σας έχει φτάσει στο αμήν, θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό άμεσα . Άλλωστε, τα οφέλη του μασάζ στην σωματική (και ψυχική) σας υγεία δεν είναι λίγα. Η τεχνική του μασάζ αποτελεί ίσως την πιο αρχαία μορφή θεραπείας, η οποία εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται για την ίαση και την ανακούφιση των πόνων σε υγιή άτομα όσο και σε ασθενείς.

Ανακούφιση των «πονεμένων» μυών και χαλάρωσή τους, έκκριση ορμονών που ηρεμούν το σώμα και απαλύνουν τον πόνο, μείωση του "πρηξίματος", μυϊκή τόνωση και ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή είναι μερικές μόνο από τις θετικές επιδράσεις των μαλάξεων στο σώμα μας. Γιατί λοιπόν, να μην τα εκμεταλλευτούμε; Αναζητούμε προσφορές εντός Αττικής για κάθε βαλάντιο γιατί και οι «σφιγμένοι» έχουν ψυχή… 

Kurland Spa (Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι, τηλ. 210 682 8888). Το δημοφιλές spa του Χαλανδρίου προσφέρει τριάντα λεπτά ανατολίτικου ατμόλουτρου και χαλαρωτικού μασάζ με 30€, τριάντα λεπτά ατμόλουτρου και ινδονησιακού μασάζ (με ζεστά πουγκιά που περιέχουν καρπούς, βότανα, μπαχαρικά και lime) με 40€ και χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας με ευεργετικά αιθέρια έλαια με 50€ για 45 λεπτά και 70€ για μια ώρα. Οι προσφορές ανανεώνονται συνεχώς και αναρτώνται εδώ

Nilaya Mystic Spa (Χαριλάου Τρικούπη 149, Κηφισιά. Τηλ. 210 800 1130) Σε ένα από τα πιο όμορφα και οργανωμένα spa της πόλη, τα διαθέσιμα είδη μασάζ καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Ξεχωρίζουμε το ομώνυμο Nilaya Massage το οποίο βασίζεται στον συνδυασμό σιάτσου, αρωματοθεραπείας, ρεφλεξολογίας και ινδικού κεφαλής (75€ για μια ώρα), το Sports για όσους ασκούνται και επιθυμούν την απόλυτη μυοχαλάρωση με ποικιλία τεχνών μάλαξης, πίεσης και δόνησης (75€ για μια ώρα) και το μασάζ αρωματοθεραπείας (70 για μια ώρα). Αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα μασάζ εδώ

Cocoon Urban Spa (Σουλίου 9 & Εριφύλης, Αγ.Παρασκευή. Τηλ. 210 6561975) Το δημοφιλές σπα της Αγίας Παρασκευής, προσφέρει κάθε Τρίτη και Πέμπτη έκπτωση 10% σε όλα τα είδη μασάζ. Cocoon μασάζ αρωματοθεραπείας, δυνατό μασάζ deep tissue, ταΰλανδέζικο, ινδικό μασάς κεφαλής, λεμφικό. Διαλέγετε και… παίρνετε. Δείτε τα αναλυτικά με τις τιμές τους εδώ. 

Swan Beauty Lounge (Λεωφ. Πεντέλης 104 & Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6829466, -467, -468) Στον πολυτελή χώρο ομορφιάς στο Χαλάνδρι, μπορείτε να κάνετε μασάζ πλάτης διάρκειας μισής ώρας σε συνδυασμό με μασάζ στην ταλαιπωρημένη περιοχή των ματιών (80€), relax μασάζ σε όλο το σώμα μαζί με θεραπεία προσώπου συνολικής διάρκειας 80 λεπτών (110€), μασάζ πλάτης τριάντα λεπτών (50€), ενώ αν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το κέντρο έχετε έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπείες σώματος. Δείτε τις αναλυτικά εδώ. Επίσης, για κάθε θεραπεία την οποία κάνετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαμάμ του σπα δωρεάν, πριν και μετά.

Τάσος Κουκουβίτης (επισκέψεις κατ’ οίκον στα Νότια Προάστια, τηλ. 6973 800 515) Ο κ. Κουκουβίτης είναι επαγγελματίας μασέρ και μπορεί να προσφέρει διαφορετικά είδη μασάζ, αναλόγως τις ανάγκες σας. Ενδεικτικά μια συνεδρία 75 λεπτών στον χώρο σας με αιθέρια έλαια για ευεξία, χαλάρωση και αναζωογόνηση κοστίζει 40€. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του.

Perfect Nails (Αγ. Κωνσταντίνου 9,Ηλιούπολη, τηλ.: 210 9847836) Το κέντρο περιποίησης σώματος στην Ηλιούπολη, προσφέρει μασάζ σιάτσου και ρεφλεξολογία διάρκειας 60 λεπτών για την καταπολέμηση των πόνων σε μέση και αυχένα με κόστος 10€. Κλείστε την προσφορά εδώ

Elena's Day Spa (Λυκαβηττού 10 και Σόλωνος, Κολωνάκι, Τηλ.: 210 3387555) Για ένα 45λεπτο μασάζ σε όλο το σώμα, το κεφάλι και τον αυχένα, καθώς και για 20 λεπτά χαλάρωσης με χαμάμ ή μασάζ με τροπική βροχή πληρώνετε 25€. Κλείστε την προσφορά εδώ.

Zen Massage (Νεοφύτου Βάμβα 8, Κολωνάκι, τηλ: 6947277878 – 2107293614). Το κέντρο στο Κολωνάκι υποδέχεται την νέα σεζόν με ολιστικό ενεργειακό μασάζ, που συνδυάζει τεχνικές shiatsu, αγιουβέρδας, ρεφλεξολογίας, hot towel, βεντούζες, μόξα, Reiki και αρωματοθεραπείας, κόστους 29€. Κλείστε την προσφορά από εδώ.

Le Massage (Ιασωνίδου 5, Ελληνικό, Τηλ. 210 96 20 211, 6950 736 808) Για ένα χαλαρωτικό Full Body Relax Massage, διάρκειας 45' σε ολόκληρο το σώμα, με αιθέρια έλαια θα πληρώσετε 10€. Κλείστε την προσφορά από εδώ.

Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Ορθοστατικής (Κωνσταντίνου Αθανάτου 70, Γλυφάδα, τηλ. 219602200) Το κέντρο στη Γλυφάδα προσφέρει ένα μυοχαλαρωτικό ή λεμφικό μασάζ διάρκειας 45 λεπτών με κόστος 14€. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις κάντε κλικ εδώ.

Αν πάλι, θέλετε να δοκιμάσετε μόνοι σας, τότε δείτε τις βασικές θωπείες και μαλάξεις σε παλαιότερο βίντεο του In2life με τον επαγγελματία του χώρου Πέτρο Βαγενά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v