Ανδρικά εσώρουχα: 10 σέξι αγορές στις εκπτώσεις

Δέκα προτάσεις για ανδρικά εσώρουχα, boxers και briefs, σε εκπτώσεις και προσφορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας εκ των έσω με αγορές από 8€.
Ανδρικά εσώρουχα: 10 σέξι αγορές στις εκπτώσεις
Δεκαήμερο εκπτώσεων διανύουμε και είναι ευκαιρία να ανανεώσουμε το στιλ μας… εκ των έσω. Σέξι briefs, στιλάτα boxers και σχέδια διάσημων σχεδιαστών σας περιμένουν στα καταστήματα σε πολύ καλές τιμές, αλλά και σε e-shops όπως τα παρακάτω, όπου εντοπίσαμε δέκα οικονομικές προτάσεις μόνο για άνδρες. 

Dim 

Στα καταστήματα εσωρούχων Αργιανάς βρήκαμε εσώρουχο Dim σε έκπτωση. Συγκεκριμένα, το παραπάνω μαύρο μπόξερ, το εντοπίσαμε σε δύο… funky εκδοχές, με κοραλί και πορτοκαλί αποχρώσεις στο λάστιχο και τη ραφή, και το λογότυπο της Dim, μόλις 8,40€. Η σύνθεσή του είναι 96% βαμβάκι και 4% λύκρα. 


Intimissimi 

Σέξι και στιλάτο, το βαμβακερό brief της Intimissimi παίζει με τις αποχρώσεις του γκρι, τις ρίγες και τα σύμβολα της τράπουλας. Θα το βρείτε στα καταστήματα Intimissimi από 14,90€. 


Nikos Apostolopoulos 

Στην exclusive σειρά εσωρούχων που σχεδίασε ο Νίκος Αποστολόπουλος περιλαμβάνεται και το brief Pygasus, με κεντημένο το σήμα του πήγασου στο μπροστινό μέρος, σε γκρι-γαλάζιο χρώμα. Από 86% πολυεστέρα και 14% ελαστάνη – το εντοπίσαμε σε έκπτωση άνω του 50%, στην τιμή των 18,50€. 


Apple 

Χαριτωμένο, απλό, ελληνικό και οικονομικότατο, το συγκεκριμένο μπόξερ της Apple με τις μελανζέ αποχρώσεις, την ροζ ραφή και το εξωτερικό λάστιχο το εντοπίσαμε στα 8,50€ στο e-shop της εταιρίας. Τα υλικά του είναι 95% βαμβάκι και 5% λύκρα. 


Med 

Από τη νέα σειρά της Med, εντοπίσαμε αυτό εδώ το μαύρο μποξεράκι με τρίχρωμο λάστιχο και το λογότυπο της εταιρίας. Η σύστασή του από 48% βαμβάκι, 48% modal (ημισυνθετικό) και 4% ελαστάνη χαρίζει απαλή, βαμβακερή υφή με τέλεια εφαρμογή – θα το βρείτε στα 22,90€. 


Dolce&Gabbana 

Ανδρικό μπόξερ σε κλασικό μαύρο χρώμα, με διακριτική ρίγα, με την γνωστή υπογραφή Dolce & Gabbana και το λογότυπο στο λάστιχο. Από 98% βαμβάκι και 2% ελαστάνη. Το εντοπίσαμε στο e-shop Unzip σε έκπτωση, στα 32,72€. 


Diesel 

Προσφορά τρία σε ένα εντοπίσαμε στα καταστήματα Calzedoro, όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ανθρακί, ένα πετρόλ και ένα βεραμάν μπόξερ με το λογότυπο της Diesel στο λάστιχο στην τιμή των 37,80€. 


Abercrombie & Fitch 

Με τις αποχρώσεις του πράσινου και του γκρι παίζει το συγκεκριμένο ριγέ boxer brief της Abercrombie & Fitch, το οποίο εντοπίσαμε στο NoMonkey.gr στα 22€. 


Just Cavalli 

Εσώρουχα Cavalli σε προσφορά εντοπίσαμε επίσης στο Unzip.gr, που προσφέρει δύο boxers Just Cavalli στα 37,70€. Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνεται ένα μαύρο και ένα λευκό boxer από 95% βαμβάκι και 5% ελαστάν. 


Calvin Klein 
Απλό, μονόχρωμο και στιλάτο, το brief της Calvin Klein σε γκρι/μωβ χρώμα και το κλασικό λογότυπο της εταιρίας στο λάστιχο είναι κατασκευασμένο από 90% νάιλον και 10% ελαστάνη, και στοιχίζει 26€ στο e-shop του Yoox.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v