Γυναικεία εσώρουχα: Nέες προτάσεις του χειμώνα 2014

Δείτε ποια χρώματα και σχέδια εσωρούχων μας προτείνουν οι σχεδιαστές αυτόν τον χειμώνα. Στιλ και μόδα σε προσιτές τιμές.
Γυναικεία εσώρουχα: Nέες προτάσεις του χειμώνα 2014
Με αργά αλλά σταθερά βήματα ο χειμώνας έρχεται στην χώρα μας, φέρνοντας κρύο και βροχές και μας κάνει να βγάζουμε από το βαθύ σκοτάδι της ντουλάπας τα μακρυμάνικα μπλουζάκια και τα αγαπημένα μας τζιν. Νιώθουμε όμως ανακούφιση όταν περνάει από το μυαλό μας η σκέψη για τα εσώρουχα, τα οποία πλέον παραμένουν κρυμμένα κάτω από ένα σωρό ρούχα και δεν υπάρχει λόγος να επιλέγουμε σχολαστικά τι εσώρουχα θα φορέσουμε αφού δεν θα φανούν κάτω από τα χοντρά τζιν, πουλόβερ και μπουφάν. Είναι όμως η αφορμή να αναβάλλουμε τις αγορές των εσωρούχων μόνο και μόνο επειδή αυτά ανήκουν σε έναν αθέατο κόσμο;

Μήπως το δικό σας συρτάρι παρακαλεί για ανανέωση αλλά δεν του δίνετε την προσοχή σας, διότι αυτό το χαριτωμένο ξεβαμμένο κιλοτάκι με τον Γκάρφιλντ δεν το αλλάζετε με τίποτα; Ήρθε η ώρα να βάλετε τάξη στο συρτάρι σας και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα των εσωρούχων σας. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προτάσεις αυτής της χειμερινής σεζόν.

Must have #1. Τα εσώρουχα κλασσικών χρωμάτων. Μπορείτε να μην έχετε φούξια ή μπλε σουτιέν, δεν είναι μεγάλη απώλεια, ωστόσο τουλάχιστον ένα μαύρο και ένα μπεζ σετ λιτών και ουδέτερων εσωρούχων επιβάλλεται να υπάρχει στο συρτάρι σας. Αυτό το είδος εσωρούχων θα ταιριάξει με όλα τα ρούχα σας αναδεικνύοντας τα προσόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να νιώθετε όμορφη κάθε μέρα. Τα σουτιέν και τα σλιπ κατηγορίας basic μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα εσωρούχων, όπως πχ στο H&M σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορείτε να βρείτε το σουτιέν της φωτογραφίας με μόλις 14.99 € εδώ ή σε άλλα καταστήματα H&M.





Must have #2. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε τα χρωματιστά σας εσώρουχα στην κατηγορία «μόνο καλοκαιρινά», και να φοράτε τα βαρετά μαύρα και γκρι εσώρουχα. Αντίθετα, ανανεώστε το συρτάρι σας με πιο «νόστιμα» και λαμπερά χρωματιστά σετ. Εάν δεν σας αρέσουν τα πολύ έντονα χρώματα, επιλέξτε πιο βαθιές αποχρώσεις, οι οποίες ξεφεύγουν όμως από τα κλασικό μαύρο και γκρι. Μιας και τη φετινή σεζόν οι σχεδιαστές μας προτείνουν πλούσια γκάμα χρωμάτων που αποτελείται από έντονο μπορντό του πάθους, σκούρο μπλε και σμαραγδένιο πράσινο, όπως αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία.

Μπορείτε να το αγοράσετε σε χαμηλή τιμή (12.90 € το σουτιέν και το σλιπ με μόλις 4.90 €) online από εδώ ή σε άλλα καταστήματα Μινέρβα.



Must have #3. Όταν βρίσκεστε στο σπίτι αυτό που αναζητάτε από ένα καλό εσώρουχο είναι πρώτα από όλα άνεση. Είναι πολύ όμορφα τα δαντελωτά string με ένα ταιριαστό σουτιέν που αναδεικνύει το μπούστο σας όσο κανένα άλλο, αλλά ένα άνετο βαμβακερό σλιπ με το ίδιο μαλακό σουτιέν (χωρίς μπανέλα για περισσότερη άνεση) είναι αναμφίβολα προτιμότερο. Εδώ χωρίς ενοχές επιτρέπονται τα σετ με κοριτσίστικα σχέδια: λουλουδάκια, ζωάκια και ήρωες των κινούμενων σχεδίων.

Το λουλουδάτο σετ από την φωτογραφία μπορείτε να αγοράσετε online εδώ ή σε άλλα καταστήματα Oysho.




Must have #4. Στη ζωή της κάθε γυναίκας υπάρχουν και ιδιαίτερες στιγμές στις οποίες πρέπει να είναι καλά «εξοπλισμένη». Λέμε για τις προσωπικές ερωτικές στιγμές όταν το ποιοτικό εσώρουχο παίζει μεγάλο ρόλο στην συνολική εμφάνιση. Για να νιώθετε ελκυστική και επιθυμητή η επιλογή ενός εσωρούχου σε παιχνιδιάρικο στιλ μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας πιο «πιπεράτη». Τα δαντελωτά σουτιέν απίθανων χρωμάτων, οι άκρως σέξι κορσέδες και σλιπ δεν πρέπει να λείψουν από το συρτάρι σας. Τον κορσέ της φωτογραφίας μπορείτε να αγοράσετε εδώ ή στα καταστήματα της Μινέρβα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v