Στιλάτα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια μέχρι 100€

Μοντέρνα ή κλασικά, για casual ή επίσημες εμφανίσεις, συγκεντρώνουμε 10+1 κομψές επιλογές ρολογιών χειρός για άνδρες και γυναίκες.
Στιλάτα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια μέχρι 100€
Απαραίτητο συμπλήρωμα σε κάθε εμφάνιση, το ρολόι χειρός μπορεί να αποτελέσει την στιλάτη πινελιά που κάνει την διαφορά στην εμφάνιση ανδρών και γυναικών. Επειδή όμως ο χρόνος… είναι χρήμα, φροντίζουμε να βρούμε δέκα συν μία ωραίες, κομψές προτάσεις για τον καθένα, που δεν ξεπερνούν τα 100€ και – κυριολεκτικά και μεταφορικά- να τα βάλουμε στο χέρι.

Ανδρικά ρολόγια 


Oozoo Timepieces 
Τιμή
: 58,50€

Τα μεγάλα καντράν έχουν επικρατήσει στην «πιάτσα» και το συγκεκριμένο Oozoo είναι… extra large και ξεχωρίζει με τον κομψό σχεδιασμό καφέ και διακριτικού ροζ. Το πλαίσιό του είναι μεταλλικό και το λουράκι δερμάτινο σε καφέ απόχρωση. 
 


Swatch Warm Rebel 
Τιμή
: 49,50€

Μοντέρνο και minimal, σε εκείνη την απόχρωση του γκρίζου που πηγαίνει με όλα και με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες να δίνει μια ανοιξιάτικη νότα, το συγκεκριμένο μοντέλο της Swatch είναι ιδανικό για την εποχή, καθώς η ζέστη απαιτεί ελαφριά αξεσουάρ – έτσι, το λουράκι σιλικόνης κάνει την διαφορά. 



K-Swiss Men 
Τιμή
: 59€

Κλασικό στην όψη, μαύρο καντράν και λουράκι από καουτσούκ που ταιριάζει με κάθε σας εμφάνιση, casual ή επίσημη, και πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι με ωραίους σχηματισμούς – σημειώστε πως το συγκεκριμένο ρολόι είναι αδιάβροχο (για ντους ή ελαφρό κολύμπι). 




Calvin Klein Classic Black 
Τιμή
: 93€
Όμορφο, λιτό ρολόι με μαύρο δερμάτινο λουράκι, ασημένιο πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και ελβετικό μηχανισμό ακριβείας. Είναι επίσης αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα και έρχεται με την στιλάτη υπογραφή του Calvin Klein. 




Hugo Boss Orange Black 
Τιμή
: 94€

Το πορτοκαλί είναι… το νέο μαύρο στα ρολόγια, και η συγκεκριμένη πολυτελής, σοφιστικέ σειρά της Hugo Boss τιμά αυτή την αρχή, με πορτοκαλί καντράν, ασημένιους φωσφορίζοντες δείκτες, ασημένιο κάσωμα, και ελαφρύ ελαστικό λουράκι.


Γυναικεία ρολόγια
 

K-Swiss ρολόι 
Τιμή: 51€

Ιδιαίτερα «αέρινο» και κομψό, το καντράν του K-Swiss χρυσαφίζει ελαφρώς και διαθέτει μεγάλες, ευανάγνωστες ενδείξεις, ενώ το λουράκι με τον συνδυασμό των παλ μωβ-ροζ αποχρώσεων δίνει μια «κοριτσίστικη» νότα. 



Colori Metal καφέ 
Τιμή
: 64,99€
Το ιδιαίτερα stylish ρολόι της σειράς Cool Chrono χαρακτηρίζεται από την κάσα με το ροζ χρυσό χρώμα, που δένει όμορφα με το καφέ λουράκι. Διαθέτει επίσης διακοσμητικές ενδείξεις χρονογράφου και είναι αδιάβροχο. 



Ice White 
Τιμή
: 86€

Μια διαφορετική πρόταση από την Ice Watch, η οποία θέτει ως βάση το λευκό, σχεδόν διάφανο, «παγωμένο» χρώμα στο λουράκι και τη στεφάνη του, και παραλλάσσει το χρώμα του καντράν και της εξωτερικής στεφάνης – ιδιαίτερα στιλάτο μας φάνηκε το συγκεκριμένο μωβ. 



Breeze 
Τιμή
: 100€

Η νέα «αδυναμία» των γυναικών στον χώρο του γυναικείου ρολογιού λέγεται «Breeze» και πρόκειται για σειρά μοντέρνων ρολογιών με ιδιαίτερα θηλυκή προσωπικότητα – το αντιλαμβανόμαστε αμέσως από την αδυναμία που τρέφει στο φούξια, από το μαλακό λουράκι μέχρι το μεγάλο αλλά κομψό καντράν. Οι λεπτομέρειες είναι χρυσαφί. 

Loisir Crystal Rose Gold 
Τιμή
: 55€
Η τάση του χρυσαφένιου ροζ καλά κρατεί, και η Loisir την αγκαλιάζει, δένοντας το συνολικό αποτέλεσμα σε ένα λευκό καουτσουκένιο λουράκι 



Nike WA0051 
Τιμή
: 98€
Να και μία πιο sportif πρόταση: ένα ρολόι Nike που δεν χάνει τον θηλυκό χαρακτήρα του, αλλά διαθέτει και αθλητική, casual σχεδίαση, με το χαρακτηριστικό τετράγωνο καντράν της εταιρίας που έχει αδυναμία… στις γωνίες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v