Τι τζιν να αγοράσω; 10 μοδάτες προτάσεις

Diesel, Mango, Levis, Pull & Bear. Τα jeans επιμένουν να είναι στη μόδα και εμείς επιλέγουμε δέκα στιλάτες αγορές για άνδρες και γυναίκες.
Τι τζιν να αγοράσω; 10 μοδάτες προτάσεις
Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα περίπλοκα στιλ και συνδυασμούς προτείνουν οι διεθνείς οίκοι, το «κλασσικό» jean δε θα σταματήσει ποτέ να φοριέται ως το απόλυτο style icon. Εν όψει φθινοπώρου λοιπόν, αποφασίζουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας επιλέγοντας τα πιο μοδάτα και άνετα κομμάτια από τις κολεξιον δημοφιλών εταιρειών.

Slim-fit Premium by Mango
Ντενίμ ανοικτού χρώματος ανδρικό τζιν από την δημοφιλή αλυσίδα casual ρούχων, με ξεθωριασμένο στιλ και διακοσμητικά σκισίματα. Περιλαμβάνεται στη συλλογή Blacksmith της εταιρείας και διαθέτει πέντε τσέπες και κλείσιμο με κουμπιά. Τιμή: 60€.


Slim Alice by Mango
Slim fit γραμμής τζιν σκούρο για γυναίκες, μεσοκάβαλο με πέντε τσέπες. Κλείνει με φερμουάρ και κουμπιά και κυκλοφορεί σε χρώμα μαύρο για να ταιριάζει με τις φθινοπωρινές μας εξόδους. Τιμή: 30€.

Denim by Diesel
Η εταιρεία σήμα κατατεθέν στην αγορά τον jeans διαθέτει τεράστια γκάμα κομματιών για άνδρες, από την οποία επιλέγουμε για το φθινόπωρο αυτήν την κλασσική επιλογή σε σκουρό μπλε χρώμα, σε ξεβαμμένο στιλ με πολλαπλές τσέπες και κλείσιμο με κουμπιά. Τιμή: 95€.

Super Skinny Skinzee by Diesel
Η γυναικεία φθινοπωρινή κολεξιόν της Diesel επιμένει σε σκούρους τόνους και στενή εφαρμογή και το συγκεκριμένο κομμάτι με ψηλή μέση, σε σκούρο μπλε χρώμα είναι ιδανική επιλογή για casual και chic εξόδους. Τιμή: 130€.

501 original fit by Levis
Ρίχνοντας μια σύντομη ματιά στη νέα συλλογή της Levis για τον άνδρα, βρίσκουμε δεκάδες επιλογές σε slim, straight και regular αγορές, όμως αν μπορούσαμε να επιλέξουμε μία, αυτή θα ήταν η «αυθεντική» σειρά της φίρμας, η οποία άφησε εποχή. Φυσικά μπορούμε να τη βρούμε σε δεκάδες χρώματα με original fit εφαρμογή. Θα το βρείτε με 70€ στα καταστήματα Levis.

Denim Curve Boot Cut by Levis
Σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν ιδανικά στο γυναικείο σώμα – κλεψύδρα, τα jeans της σειράς Demi Curve της Levis φοριούνται άνετα σε συνδυασμό με μπότες για τις casual εξόδους σας και κυκλοφορούν σε τέσσερα χρώματα – αποχρώσεις του μπλε για να διαλέξετε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο. Θα τα βρείτε στα καταστήματα Levis με κόστος 70€.

Straight Fit Coated Jeans by Pull and Bear
Η οικονομική λύση στην μόδα ακούει στο όνομα Pull and Bear και η καινούργια κολεξιόν της φίρμας εν όψει φθινοπώρου δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει τα δημοφιλή παντελόνια. Για τους άνδρες επιλέγουμε coated jeans σε μαύρο χρώμα με ελαφρώς γυαλιστερή υφή για ένα πιο μοντέρνο look. Θα το βρείτε στα καταστήματα της μάρκας με 17€. 

Basic Jeggins by Pull and Bear
Στη γυναικεία συλλογή της φίρμας, το λιτό casual look κυριαρχεί μέσα από κομμάτια τα οποία κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Επιλέγουμε τα basic jeggings σε ξεβαμμένο στιλ με άψογη εφαρμογή και κοφτά μπατζάκια. Θα τα βρείτε με 20€ στα καταστήματα της αλυσίδας.

Montreal slim fit by Reiss
Μοντέρνα σχέδια για τον άνδρα σε λεπτές και πιο «χαλαρές» γραμμές προσφέρει η φίρμα Reiss. Επιλέξαμε το slim κομμάτι της σειράς Montreal σε ανοικτό γκρι χρώμα, με κουμπιά και φερμουάρ, το οποίο βρίσκεται σε προσφορά στα 79€.

Denim by Se7en
Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε μια premium φίρμα για τις γυναικείες αγορές jeans, αυτή θα ήταν η σούπερ μοδάτη Se7en, από τη συλλογή της οποίας επιλέγουμε το «κλασσικό» denim κομμάτι σε σκούρο μπλε χρώμα. Διαθέτει το λογότυπο της εταιρείας στις πίσω τσέπες, ξεβαμμένο στιλ και γραμμή boot cut. Τιμή: 179€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v