Στοκατζίδικα 2014: Φθηνές αγορές στην Αθήνα

Δέκα αθηναϊκές στοκ διευθύνσεις για επώνυμες αγορές σε μειωμένες τιμές για παιδικά, ανδρικά και γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.
Στοκατζίδικα 2014: Φθηνές αγορές στην Αθήνα
Μπορεί οι χειμερινές εκπτώσεις να αργούν ακόμη, αλλά υπάρχουν μερικές διευθύνσεις, όπου η... κατάρρευση τιμών καλά κρατεί. Παρακάτω, συγκεντρώνουμε δέκα στοκ outlets στην Αθήνα, όπου βρήκαμε ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα και αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί σε εκπτώσεις και προσφορές ως και 80% σε σχέση με τις αρχικές τιμές περσινών κολεξιόν.

Notos Outlet (Μενεξέδων 6 - Κάτω Κηφισιά Tηλ. 211 1887341)
Στο outlet των καταστημάτων Notos στην Κηφισιά θα βρείτε ρούχα σε τιμές προσφοράς, ενώ στον ίδιο χώρο στεγάζεται και το notos Perfume Bar, με μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, μακιγιάζ και προϊόντων ομορφιάς από τα γνωστότερα brands, όπως Clarins, Lancaster, Davidoff, Max Factor, Givenchy, Bvlgari, Versace, Hermes κ.α. 

Euro Outlet Center 
(Λ. Πετρουπόλεως 41, Ίλιον και Λ. Βουλιαγμένης 47, Ελληνικό)
Τριανταπέντε επώνυμα καταστήματα συστεγάζονται στους δύο πελώριους χώρους των Euro Outlets σε Ίλιον και Ελληνικό (3.500 και 3.000 τ.μ. αντίστοιχα), προσφέροντας ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, αλλά και παπούτσια, αθλητικά αξεσουάρ και καλλυντικά σε τιμές ως και 50% χαμηλότερες από την αρχική τους. 

Empoli Outlet 
(Ιφιγενείας 73, Νέα Ιωνία, τηλ: 2102797111 και Κων/πόλεως 35, τηλ: 2105755500)
Με σύνθημα «εδώ πληρώνεις τα μισά», τα δύο στοκ καταστήματα Empoli συγκεντρώνουν ενδύματα από δεκάδες εταιρίες σε προσφορές ως και 50% - θα βρείτε για παράδειγμα προϊόντα Alcott, Celestino, Timberland, Grant, Converse, Triumph, Levi’s, Admiral, Ugg, Diesel, New Balance, Nike, Attrattivo κ.α. 

Factory Outlet 
(Πειραιώς 76, τηλ: 2104833926 και Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, τηλ: 2103541800)
Με δύο τεράστια Outlets στην Πειραιώς και στην περιοχή του Αεροδρομίου, το Factory διαθέτει επώνυμα προϊόντα από δεκάδες φίρμες στις εξής κατηγορίες: Μόδα, αθλητικά είδη, αξεσουάρ, τζιν, είδη ταξιδιού, εσώρουχα, καλλυντικά, λευκά είδη, παιδικά και βρεφικά, παπούτσια και famous brands, σε εκπτώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν το 80%. 

Gianna Kazakou Outlet 
(Καλαμών 2, Περιστέρι, τηλ: 210 5726444)
Γυναικεία και ανδρικά παπούτσια περασμένης σεζόν διατίθενται εδώ με σημαντικό ποσοστό έκπτωσης (μισοτιμής κατά μέσο όρο), με «μοντέλα» από δεκάδες brands και είδη, από γόβες ως μποτάκια και από peeptoes ως μοκασίνια. 

Prince Oliver Outlet 
(Λ. Βουλιαγμένης 333, Ηλιούπολη, τηλ: 2111036700)
Οι άνδρες έχουν την τιμητική τους στο στοκ κατάστημα των Prince Oliver, όπου θα βρείτε ως και 75% έκπτωση σε ρούχα, παπούτσια, κοστούμια περασμένων σεζόν αλλά και αξεσουάρ όπως ρολόγια, ζώνες και μανικετόκουμπα. 

Crocodilino Outlet 
(Λ. Μαραθώνος 59, Πικέρμι, τηλ: 2106043701)
Παιδικά παπούτσια αλλά και ρουχαλάκια της δημοφιλούς εταιρίας διατίθενται στο κατάστημα του Πικερμίου σε τιμές από 10€. 

Sportistas (τηλ: 2109870999)
Το εξειδικευμένο σε αθλητικά προϊόντα outlet του Παλαιού Φαλήρου τώρα λειτουργεί ως ένα χρηστικότατο online outlet με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ από τις εταιρίες Asics, Mikasa, Ellesse, Rip Culr, Umbro, Speedo, Onitsuka Tiger, O’Neill κ.α. σε εκπτώσεις που ξεκινούν από το 30% και στην κατηγορία “Clearance” φτάνουν το 70%. Αυτή την περίοδο «τρέχει» προσφορά εκπτώσεων στα παιδικά ρούχα ως 50%. https://www.sportistas.com/el/GR/offers Σημειώστε ότι στα ρούχα θα βρείτε και πολύ μεγάλα μεγέθη, ως XXXL. 

McArthur Glen 
(Οικοδομικό τετράγωνο Ε71, Γυαλού, Σπάτα –δίπλα από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, τηλ: 210 6630830)
Στο εκπτωτικό χωριό της περιοχής των Σπάτων, θα βρείτε αμέτρητες φίρμες, από τις πιο δημοφιλείς ως τις πιο πολυτελείς, σε τιμές από 35 ως 70% φθηνότερα από τις αρχικές. Αυτή την περίοδο για παράδειγμα «τρέχουν» προσφορές στα ρούχα Gant (-20% από τις ήδη μειωμένες τιμές), Staff Jeans (-60%), Diesel jean και casual προϊόντα (-25% από τις ήδη μειωμένε τιμές), κοσμήματα Swarovski (πάνω από 50% έκπτωση) και παντελόνια Levi’s (δύο jeans με 99€ ή δύο jeans με το δεύτερο μισοτιμής). 

Orange Outlet 
(7ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας, γέφυρα Βρυούλων, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ: 2105785420)
Επώνυμα εσώρουχα για άνδρες και γυναίκες διατίθενται στο outlet των καταστημάτων Orange στη Νέα Φιλαδέλφεια έως και μισοτιμής. Στις φίρμες που θα βρείτε περιλαμβάνονται οι Dim, Med, Ipanema, Sloggy, Triumph και Calvin Klein καθώς και τα σχέδια της ίδιας της Orange (εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, παιδικά εσώρουχα, μαγιό).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v