5 online διευθύνσεις για φτηνά παπούτσια

Εκπτώσεις σε επώνυμες μάρκες, outlet που διαθέτουν ωραιότατα ζευγάρια περασμένων σαιζόν και άλλες online ευκαιρίες για τα καινούρια σας υποδήματα.
5 online διευθύνσεις για φτηνά παπούτσια
Για τον μέσο έλληνα χρήστη του διαδικτύου, που ακόμα κοιτάζει με δυσπιστία το button «προσθήκη στο καλάθι», η αγορά παπουτσιών online ενέχει πολύ λιγότερα ρίσκα σε σχέση με εκείνη, για παράδειγμα, των ρούχων. Είναι πολύ πιθανότερο, ας πούμε, να καταλήξεις με ένα τζιν που δεν σου κάνει, γιατί δεν υπολόγισες σωστά το μέγεθος, απ’ ότι με ένα ζευγάρι παπούτσια στο λάθος νούμερο. Εξ ου και τα καταστήματα που ασχολούνται αποκλειστικά με την ηλεκτρονική πώληση υποδημάτων αυξάνονται και πληθύνονται, πράγμα που «σπρώχνει» τις τιμές προς τα κάτω. Πέντε από αυτά συγκεντρώσαμε για να ξέρετε πού θα βρείτε παπούτσια στις καλύτερες τιμές της (ηλεκτρονικής και όχι μόνο) αγοράς.

MyShoe.gr: Ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά e-shops, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια και αξεσουάρ. Είναι ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο, με τα προϊόντα ταξινομημένα ανά είδος, ανά μάρκα και ανά τιμή, για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα ό,τι ψάχνετε. Στα γυναικεία brands ξεχωρίζουν τα S. Oliver, Exe και Ugg, μεταξύ πολλών άλλων, ενώ στα ανδρικά την τιμητική τους έχουν αθλητικά labels όπως τα Nike, Adidas και Converse. Σε κάθε κατηγορία θα βρείτε και ειδικό section με προσφορές και εκπτώσεις που φτάνουν έως το -60%, ενώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως ποσού αγορών. Δωρεάν είναι επίσης και η επιστροφή, εντός τριάντα ημερών –λεπτομέρειες εδώ.



Spartoo.gr: Ένα ακόμη εξαιρετικά δημοφιλές e-shop, διαθέτει γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, αλλά και ρούχα –είναι, όμως, περισσότερο γνωστό για τα υποδήματά του. Στις δημοφιλέστερες γυναικείες μάρκες συγκαταλέγονται τα Geox, Nike, Crocs και Dr. Martens, ενώ στα ανδρικά ξεχωρίσαμε τα Adidas, Timberland, Nike, Salomon και Levi’s. Και εδώ θα βρείτε ειδική κατηγορία εκπτώσεων, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις κυμαίνονται στο -20%. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα μέσω των ΕΛΤΑ, ενώ αν επιλέξετε παραλαβή με courier (UPS Standard) ανέρχονται στα 5€. Δωρεάν είναι επίσης και η επιστροφή, εντός 30 ημερών.

Stilago Outlet: Εντυπωσιακές εκπτώσεις, που φτάνουν έως -60%, σε μάρκες όπως Timberland, Café Noir, Clarks, Misu, Wrangler, Lumberjack αλλά και (λιγότερα) αθλητικά όπως Fila και Crocs. Η μεγαλύτερη ποικιλία εντοπίζεται στα γυναικεία παπούτσια, χωρίς να λείπουν τα ανδρικά και παιδικά. Τα έξοδα αποστολής είναι 4,95€ για οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, ενώ δικαίωμα επιστροφής έχετε εντός 14 ημερών. 



Gianna Kazakou Outlet: Στο ειδικό section outlet του δημοφιλούς e-shop, βρίσκουμε υποδήματα προηγούμενων κυρίως σαιζόν, με την υπογραφή της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας υποδημάτων, σε εκπτώσεις που φτάνουν ως το -80%. Οι προσφορές είναι χωρισμένες ανά κατηγορία, σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια, ενώ διατίθενται επίσης τσάντες και άλλα αξεσουάρ. Τα brands που βρίσκουμε περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ονόματα όπως αυτά των Replay, Boss και Byblos Blu. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3€, για οπουδήποτε εντός Ελλάδας. 

IQ Shoes: Μικρότερη ποικιλία σε Brands, αλλά ακόμα καλύτερες τιμές έχει να προτείνει αυτό το λιτό στο σχεδιασμό του και απλό στην πλοήγηση ελληνικό e-shop. Τα υποδήματα χωρίζονται σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, και εν συνεχεία σε κατηγορίες –μποτάκια, γόβες, αθλητικά και πάει λέγοντας– ενώ οι τιμές είναι από τις καλύτερες που θα βρείτε στην αγορά: Τα γυναικεία μποτάκια, επί παραδείγματα, ξεκινούν από 19,90€ ενώ τα ανδρικά αθλητικά από 28,90€. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v