Κοσμήματα: 6 σούπερ διευθύνσεις για online αγορές

Παιχνιδιάρικα ή ρομαντικά, ασημένια ή από απροσδόκητα υλικά όπως το plexiglass, τα κοσμήματα έξι ελληνίδων δημιουργών μας προκαλούν για online shopping.
Κοσμήματα: 6 σούπερ διευθύνσεις για online αγορές
της Ηρώς Κουνάδη

Χειροποίητα κοσμήματα σμιλεμένα με μεράκι και φαντασία, από υλικά τόσο ετερόκλητα όσο ο ορείχαλκος και το ξύλο, που φτάνουν στην πόρτα σας με μερικά κλικ –και, οφείλουμε να προσθέσουμε, σε πολύ καλές τιμές. Χαζεύουμε τις online βιτρίνες πέντε ταλαντούχων ελληνίδων δημιουργών και καταφέρνουμε με δυσκολία να ξεχωρίσουμε μερικές μόνο από τις μοναδικές δημιουργίες τους. 

Di Depux 

Χαριτωμένα, girlie κοσμήματα και αξεσουάρ φτιαγμένα από υλικά όπως το plexiglass και το ακρυλικό, και χαρακτήρες που θα αγαπήσετε –όπως η σειρά Amorissimiαυτοί εδώ οι κούνελοι ή τα Strawberry Girls. Η Δέσποινα Μπουρνελέ σχεδιάζει τα υπέροχα κοσμήματά της, και δέχεται και τις παραγγελίες σας για να φτιάξει κάτι custom made (δείτε ένα δείγμα τέτοιας δουλειάς εδώ). Στην ηλεκτρονική της «γωνιά» στο Etsy.com θα βρείτε και ειδικό section με προσφορές με κολιέ που ξεκινούν από 5€. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι 3€. 

Jewels by Jessica

Τις ρομαντικές vintage δημιουργίες της Jessica σας τις είχαμε συστήσει και παλιότερα. Ορείχαλκος, χρυσός, μπρούτζος, σμάλτο και κρύσταλλα Swarovski είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιεί για να φτιάξει τα πανέμορφα νοσταλγικά της κοσμήματα, που παραπέμπουν στην αίγλη περασμένων εποχών. Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα σκουλαρίκια αλλά και τα κολιέ της. Οι τιμές ξεκινούν από 10€ για τα σκουλαρίκια και από 13€ για τα κολιέ. 

Farfallina Handmade Jewels 

Λουλουδάτα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια σε έντονα funky χρώματα και γεωμετρικά μοτίβα πλημμυρίζουν το κατάστημα της Μαρίνας Καπελέρη στο Etsy.com. Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα μεγάλα λουλουδο-δαχτυλίδια της, φτιαγμένα από ασήμι, αλπακά και ημιπολύτιμες πέτρες, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 18€. Αν πάλι ψάχνετε δωράκι για του Αγίου Βαλεντίνου, αυτά τα κατακόκκινα σκουλαρίκια-καρδούλες από ορείχαλκο (στα 16€) είναι μια πολύ ωραία ιδέα. 

Πριγκιπώ

Στιλάτα και minimal, εμπνευσμένα από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, τα κοσμήματα που φτιάχνουν η Κέλλυ και η Καλομοίρα είναι φτιαγμένα από ασήμι, ορείχαλκο και χρυσό –ακριβώς όπως θα ταίριαζε στα παραμύθια. Παρ’ όλα αυτά, οι τιμές τους είναι πολύ καλές: Δείτε για παράδειγμα αυτό το δαχτυλίδι-αστεράκι από ασήμι (το οποίο κοστίζει 13€) ή την ορειχάλκινη κορώνα που μεταμορφώθηκε σε δαχτυλίδι (η οποία κοστίζει 19€). 

The Jewel Project

Πολύχρωμα, παιχνιδιάρικα και φτιαγμένα από… απροσδόκητα υλικά, όπως το ξύλο και η ψάθα, τα κοσμήματα της Αλεξιάννας Τσότσου υπόσχονται να σας φτιάξουν τη μέρα, και να φέρουν το καλοκαίρι μέσα στον χειμώνα. Μας αρέσουν ιδιαίτερα αυτά τα ξύλινα σκουλαρίκια-δελφινάκια η τιμή των οποίων δεν ξεπερνά τα 10€, και το ψάθινο χρωματιστό κολιέ-καρδούλα (στα 9,50€). 

Liza's Little Things 

Ξεχωριστά κοσμήματα με βασικά υλικά το μέταλλο, τις πολύχρωμες χάντρες και τις κλωστές σε «ντελικάτα» σχέδια για κάθε γούστο, δημιουργεί και διαθέτει η Λίζα Καζούλλη μέσα από το online κατάστημα Lizas Little Things. Δίνοντας έμφαση σε βραχιολάκια και κολιέ, η Λίζα συνδυάζει χρώματα και σχήματα, δημιουργώντας αντικείμενα όπως αυτό εδώ το γκρι κολιέ με μαύρο μοτίφ ή αυτό εδώ το βραχιολάκι – παζλ. Οι τιμές ξεκινούν από 13€, ενώ τα μεταφορικά μέσω ΕΛΤΑ δεν ξεπερνούν τα 2,95€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v