9 πράγματα που αξίζει να παραγγείλεις τώρα online

Μην πετάς τα χρήματά σου δεξιά και αριστερά σε άχρηστα αντικείμενα. Δες 10 αγορές που αξίζει να κάνεις αυτήν την περίοδο.
9 πράγματα που αξίζει να παραγγείλεις τώρα online

Αγορές online, η… πανδημία που μας έπιασε σε καιρούς πανδημίας σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, έστω και για λίγο. Γιατί αφού παραλάβεις την αγορά σου, συνειδητοποιείς ότι ίσως να μην την είχες και τόσο ανάγκη στην τελική.

Σταμάτα να σπαταλάς χρήματα σε πράγματα τα οποία δεν θα σου χρειαστούν και δες την παρακάτω λίστα με 10 αγορές που όντως έχει νόημα να κάνεις τώρα.

Smartwatch

Σε παρακινεί να σηκωθείς μετά από ώρες στην καρέκλα, μετρά τα βήματα που κάνεις, τις αποστάσεις που διανύεις όταν βγαίνεις για περπάτημα/τρέξιμο, και σε κινητοποιήσει να βάλεις στόχους ημέρας ή εβδομάδας στο κομμάτι της άσκησης, οι οποίοι θα σε κάνουν πιο ενεργό και πιθανότατα πιο αδύνατο όταν τελειώσει όλο αυτό.



Δες εδώ μερικές οικονομικές επιλογές για να βάλεις στον καρπό σου. 

WiFi Repeater



Τώρα που χρησιμοποιείς το ασύρματο δίκτυο συνέχεια μήπως θα πρέπει να ενισχύσεις το σήμα του μέσα στο σπίτι; Μήπως ήρθε η ώρα να το αναστήσεις σε κάποια σημεία του σπιτιού που πιάνει με το σταγονόμετρο; Πρέπει. Δες εδώ μερικές επιλογές για τα κορυφαία WiFi Repeater της αγοράς, σε τιμές από 11€ για ένα τιμιότατο Xiaomi Pro 300M Single Band (2.4GHz).

Αφυγραντήρας

Ναι, θα το κατάλαβες, έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που τα κοκαλάκια σου έχουν αρχίζει και πονάνε από την υγρασία και το καλοριφέρ είναι όνειρο θερινής νυκτός. Μήπως έφτασε η στιγμή να στείλεις την υγρασία σπίτι της;  Ένας αφυγραντήρας οφείλει να μπει στον χώρο σου για να φτιάξει κάπως την κατάσταση, ειδικά αν έχεις ρούχα που συχνά-πυκνά στεγνώνουν μέσα στο σπίτι. Δες εδώ μερικές δυνατές επιλογές

Σκούπα ρομπότ

Λύνει χέρια στο καθάρισμα, και κάνει το πάτωμα λαμπίκο ενώ εσύ κάνεις τις δουλειές σου ή αράζεις στον καναπέ. Μια σκούπα ρομπότ είναι ό,τι καλύτερο έχει να σου δώσει η τεχνολογία για το καθάρισμα του σπιτιού τη σήμερον ημέρα και αν έχεις να διαθέσεις ένα 200αρι πραγματικά αξίζει.

 

Δες τις καλύτερες επιλογές εδώ

Soundbar

Πρόκειται για ένα μικρό σετ ηχείων τοποθετημένα σε ένα ενιαίο μακρύ σώμα που θυμίζει μπάρα και σου δίνει καλύτερο ήχο από τα κλασικά ηχεία του υπολογιστή ή της τηλεόρασης για να απολαύσεις όπως πρέπει ταινίες και σειρές. Τα περισσότερα soundbars έχουν αυτόνομη τροφοδοσία (πρίζα τοίχου) και ενσωματώνουν ενισχυτή, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να ξοδέψεις επιπλέον χρήματα. Δες εδώ μερικές κορυφαίες επιλογές

Eξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής

Εντάξει, καλό και το τρέξιμο ή οι ασκήσεις που κάνεις με το βάρος του σώματος στο σπίτι, αλλά θα ήταν καλύτερο και ασφαλέστερο για το σώμα σου να σε κατευθύνει κάποιος ειδικός ώστε να έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα. Σημείωσε λοιπόν το bοdyinmotion.gr, που διαθέτει και εφαρμογή για να κάνεις online personal training ή το fitpal.gr που εκτός από online training περιλαμβάνει εξατομικευμένο προπονητικό αλλά και διατροφικό πλάνο για κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. 

Επιτραπέζια

Αν βαρέθηκες να παίζεις πασιέντζα και σκάκι, μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνεις μια ανανέωση στη γκάμα σου. Ένα καλό επιτραπέζιο θα γεμίσει ποιοτικά τις αρκετές ελεύθερες ώρες στο σπίτι, ενώ αν έχεις πιτσιρίκια είναι ο καλύτερος τρόπος να τα κρατήσεις για κάποιες ώρες μακριά από την οθόνη.

Δες εδώ μερικές ενήλικες επιλογές και εδώ μερικές επιλογές για τα πιτσιρίκια.  

Κάλτσες



Ναι, κάλτσες. Γιατί όχι; Περνάς που περνάς όλη μέρα στο σπίτι, να μην έχεις και ένα cosy/ωραίο ζευγάρι κάλτσες για… καλλωπισμό των ποδιών σου; Αγαπημένη μας επιλογή οι πολύχρωμες, πρωτότυπες και σε τεράστια γκάμα στιλ για κάθε γούστο Happy Socks.

Τα δώρα των γιορτών

Τέλος, μην περιμένεις να φτάσει παραμονή Χριστουγέννων για να πάρεις δώρα. Είναι προφανές ότι θα επικρατεί πανικός με τα κούριερ εκείνη την περίοδο, όπως και τώρα. Των φρονίμων τα παιδιά παραγγέλνουν από νωρίς για τις γιορτές – κανόνας σε καιρό πανδημίας. Δες εδώ μερικές ιδέες για δώρα για παιδιά, φίλους, άντρες και γυναίκες και εδώ μερικές ωραίες επιλογές για το σπίτι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v