Ο απόλυτος καραντινικός οδηγός για online αγορές

Την καραντίνα πολλοί εμίσησαν, το online shopping ουδείς. Δες από πού θα παραγγείλεις τα πάντα για το σπίτι, το σώμα, το στομάχι και την διασκέδασή σου.
Ο απόλυτος καραντινικός οδηγός για online αγορές

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Άστους να σε κράζουν για τα καταναλωτικά σου ατίθασα ένστικτα. Οι online αγορές πέρα από μια μορφή ψυχοθεραπείας στους μίζερους καιρούς, είναι άκρως βολικές, εύκολες και συμφέρουσες για να έχεις έξω από την πόρτα σου ό,τι μα ό,τι χρειάζεσαι. Από τυρί σε φέτες μέχρι χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Γι’ αυτό σκαρώσαμε τον απόλυτο οδηγό για να ξέρεις από πού θα προμηθευτείς τα πάντα για την περίοδο της καραντίνας, κάνοντας μόνο μερικά κλικ.

Εδώ τα καλά ρούχα και παπούτσια

Δεν ξέρουμε πού θα τα φλεξάρεις, αλλά αν θες να αγοράσεις ρουχαλάκια και παπούτσια για τη νέα σεζόν (ή το ρεβεγιόν χοχοχο), σημείωσε μερικές διευθύνσεις για ποιοτικές και οικονομικές αγορές. Στο All About Shoes, θα βρεις συλλογές από προηγούμενες σεζόν των καταστημάτων Καλογήρου, Haralas, Nine West, Dolce & Gabbana, Geox, Hogan, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman κ.α., στο Factory Outlet θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε φίρμες casual, αθλητικού και επίσημου ενδύματος για άνδρες, γυναίκες, νέους και παιδιά κάθε ηλικίας και στο Buldoza είδη για τον άνδρα και τη γυναίκα από διάσημες φίρμες (Guess, Fila, Nautica, Migato, Ellesse, Ugg, Franklin and Marshall κ.α.). Για αθλητικά είδη, τσέκαρε και το Nespo το οποίο διαθέτει μεγάλη γκάμα παπουτσιών, κολάν, φούτερ και λοιπών αθλητικών ειδών σε πολύ προσιτές τιμές με μπόλικες προσφορές σε τελευταία κομμάτια.

Τι να τα κάνω όλα αυτά; Με gadgets περνά η ώρα

Κοίτα, δεν έχεις άδικο. Μέχρι να βρεις πώς λειτουργεί ένα gadget, έχεις ήδη αφιερώσει αρκετό χρόνο. Από ΄κει και πέρα, αν σου λείπει μία ποδιά-μπέρτα για κούρεμα γενιών, ένας φακός διαβάσματος, ένα οικολογικό ρολόι νερού ή ένας στιγμιαίος ψύκτης μπίρας, το gadgetbox.gr είναι ο bot-άνθρωπός σου. Για τηλεοράσεις, κινητά, τάμπλετ, κάμερες, laptop, ηχεία, ακουστικά, ασύρματα ηχεία, smart TV, κονσόλες, video games και οτιδήποτε έχει να κάνει με την κατ' οίκον ψυχαγωγία σου, μεγάλη γκάμα προϊοντων θα βρεις μεταξύ άλλων στα Public, E-gate, Plaisio, Mediamarkt, Kotsovolos, και You.

Είσαι κεφάτος;

Δεν ψωνίζεις πλέον στου Βερόπουλου, αλλά μπορείς να ψωνίσεις από άλλα σούπερ μάρκετ. Ο Κρητικός, το My Market, το AB Market, το E-Fresh, ο Θανόπουλος και ο Σκλαβενίτης είναι εδώ και online για εσένα και σου φέρνουν τα ψώνια στην πόρτα σου, ώστε να μη χρειαστεί να πας σούπερ μάρκετ.

Φαρμακείο!

Εντάξει, δεν είναι τόσο ακριβά, μάλιστα έχουν αρκετές προσφορές σε προϊόντα περιποίησης, βιταμίνες, συμπληρώματα και οτιδήποτε θα έβρισκες και σε ένα κανονικό φαρμακείο – πλην φαρμάκων. Στο Pharm24 θα βρεις προϊόντα ομορφιάς, υγείας και αδυνατίσματος, στο oFarmakopoiosMou θα βρεις προϊόντα δίαιτας, διατροφής και καλλυντικών, το ίδιο και στο pharmacy295. Στο online φαρμακείο Wecare θα βρεις επώνυμα brands Korres, Apivita, Frezyderm, Solgar κ.α. σε εκπτώσεις, το ίδιο και στα pharmnet, pharmacy2go και pharmacy295. Στο pharmastreet, πέρα από προϊόντα περιποίησης και συμπληρώματα, έχουν και πολύ καλές τιμές σε ανατομικά παπούτσια. Τέλος, σημείωσε και το online κατάστημα του Hondos για τεράστια ποικιλία σε πάσης φύσεως καλλυντικά, για να είσαι ωραίος/α και μέσα στο σπίτι.

Πιάνουν τα χέρια σου;

Αν ναι, τότε μπες στο Etsy για να πουλήσεις την πραμάτια σου. Αν όχι, και πάλι μπες για να βρεις χιλιάδες μικρά –ή μεγάλα- καλλιτεχνήματα, χειροποίητα αντικείμενα, vintage ρούχα ή διακοσμητικά και άλλα τέτοια ωραία. Σε περίπτωση που ψάνεις καταστήματα και δημιουργούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, ρίξε μια ματιά και στην Etsy Greek Street Team.

Καμία ταινία θα δούμε;

Ου, από ταινίες άλλο τίποτα στην καραντίνα. Πέρα από το Netflix το οποίο δυστυχώς δεν έχει και τόσο καλές ταινίες, ρίξε μια ματιά στο Cinobo την ελληνική απάντηση στο streaming με σινεφίλ ελληνικές και ξένες παραγωγές, το Amazon Prime με πολλές χολιγουντιανές ταινίες και anime, το Apple TV και το HBO, που στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στο πακέτο του Vodafone TV. Δυνατός παίκτης είναι και το Youtube, το οποίο έχει τη δική του πλατφόρμα ενοικίασης ταινιών. Περισσότερα εδώ

Θωμά είσαι σπίτι;

Σίγουρα είσαι και μπορεί να θες να ανανεώσεις λίγο τους χώρους του. Περισσότερα από 2.000 είδη από τις συλλογές Zara Home σε περιμένουν στα ηλεκτρονικά ράφια του καταστήματος, ενώ στο Ανδρεάδης Homestores θα βρεις από καναπέδες μέχρι δαχτυλίδια για χαρτοπετσέτες, στο Afisorama θα βρεις πόστερ, πίνακες και διακοσμητικά αντικείμενα που ομορφαίνουν το σπίτι και σου φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ στο Spiti Shop θα βρεις περισσότερα από 30.000 προϊόντα για κάθε δωμάτιο. Σημείωσε επίσης τα ΙΚΕΑ, Leroy Merlin και Praktiker και JYSK για ακόμα περισσότερες επιλογές… σπιτικές.

Γιου αρ μα λόβα, άντερ-κάβα

Τα μπαρ έκλεισαν και εσύ δεν μπορείς να πας στο αλκοόλ; Ωραία, μπορεί το αλκοόλ να έρθει στην πόρτα σου, με μερικά κλικ. Αρχικά, όλες σχεδόν οι κάβες τις Αθήνας διαθέτουν δυνατότητα online παραγγελιών. Ενδεικτικά αναφέρουμε την αλυσίδα Celier, τον Ανθίδη, την Kylix και το House of Wine. Θες κοκτέιλ έτοιμο στο σπίτι; Θα το βρεις στο Flask αλλά και στο Tyco και θα στο φέρουν σπιτάκι σου να το τσακίσεις. Θες ψαγμένες μπίρες; Σημείωσε την Noctua η οποία φέρνει τις εκλεκτές ετικέτες της στην πόρτα σου, την Strange Brew, η οποία επίσης φέρνει όπου θες εσύ τις αγαπημένες μπύρες της, αλλά και άλλες ελληνικές και ξένες ετικέτες, το Tales of Ales, το Beershop.gr, από το οποίο μάλιστα μπορείς να παραγγείλεις και επιλεγμένες ετικέτες σε βαρέλι, το Barley Cargo με περισσότερες από 550 ετικέτες μπύρας και το Beer24.

Tea θες;

Για το πρωί, για το βράδυ, για τα ενδιάμεσα. Για χαλάρωση, για τόνωση, για αδυνάτισμα. Ένα τσαγάκι είναι ό,τι πρέπει. Εκατοντάδες ποικιλίες τσαγιού απ’ όλο τον κόσμο θα βρεις στο Τσάι, στον Δρόμο του Τσαγιού, αλλά και στο Baharat, το οποίο έχει επίσης δυνατή ποικιλία μπαχαρικών για να πειραματιστείς στην κουζίνα. Επίσης, στο Madras θα βρεις τα πάντα για το τσάι, από αξεσουάρ μέχρι ιδέες για δώρα σε φανατικούς… τεϊοπότες φίλους, και βέβαια αμέτρητες ποικιλίες τσαγιού.

All I want for Christmaa…

 

Θες να μπεις νωρίς σε μουντ ε; Σε καταλαβαίνουμε βρε κακόμοιρε. Στο Christmasshop θα βρεις αμέτρητα στολίδια και δέντρα για να μπεις σιγά σιγά στο κλίμα, το ίδιο και στο on-season.gr. Ξεχωριστή κατηγορία χριστουγεννιάτικων ειδών θα βρεις επίσης στο Διάφανο και φυσικά στα Jumbo

Ναι, γυμνάζομαι, πρόβλημα;

Δύσκολα τα πράγματα εδώ μιας και προβλέπεται μάχη μέχρι και τον τελευταίο αλτήρα. Σε κάθε περίπτωση αν θες να στήσεις ή να ενισχύσεις το σπιτικό σου γυμναστήριο με λάστιχα, αλτήρες, μπάρες, μηχανήματα, στρώματα, μπάλες, ορθοστάτες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι ρίξε μια ματιά online στις σελίδες των Χ-Treme Stores, του Bodybuilding Club, της Viking, αλλά και στο Amazon σε περίπτωση που το μόνο που έχει μείνει από τα ελληνικά sites είναι 2 ροζ αλτηράκια του 1,5 κιλού.

Τα θέλω όλα

Βαριέσαι να κοιτάς ξεχωριστά για κάθε είδος; Θες να παραγγείλεις από πολλά καταστήματα και να τα παραλάβεις μαζεμένα σε ξεχωριστές παραγγελίες έχοντας πλήρη παρακολούθηση και ενημέρωση για την παραγγελία σου; Βρήκαμε πολύ χρήσιμο το νέο feature του Skroutz το οποίο αναλαμβάνει να σου στείλει οτιδήποτε παραγγείλεις μέσα από τη σελίδα του με την υπηρεσία το καλάθι του Skroutz. Και όταν λέμε οτιδήποτε, το εννοούμε: από ρούχα και διακοσμητικά αντικείμενα, μέχρι gadgets, τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές και ένα σωρό ακόμα πράγματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v