Πέντε τιμιότατα sportwatches έως 150 ευρώ

Αν ασκείστε συστηματικά ή θέλετε να παρακολουθείτε την φυσική σας δραστηριότητα, τότε αυτά τα έξυπνα sportwatches είναι για εσάς – και δεν κοστίζουν πολύ.
Πέντε τιμιότατα sportwatches έως 150 ευρώ

Καταγραφή καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ποιότητας ύπνου, activity trackers για κάθε πιθανό άθλημα ή/και φυσική δραστηριότητα, μουσική και δεκάδες εφαρμογές όλες… του χεριού σας.

Τα smart sportwatches είναι η νέα τάση των fit καιρών που διανύουμε και τα παρακάτω μοντέλα θα σας λύσουν (ή μάλλον θα δεθούν) στα χέρια σας, χωρίς να πληρώσετε πολλά.

Amazfit Bip 
Από 54€



Με μόλις 50 ευρώ και κάτι, έχετε ένα τιμιότατο ρολόι από την Xiaomi που μετρά βήματα, καρδιακούς παλμούς, χιλιόμετρα θερμίδες, θερμοκρασία περιβάλλοντος με πρόγνωση 5 ημερών, υψόμετρο, βαρόμετρο, διαθέτει πυξίδα, ξυπνητήρι, και τσεκάρει την ποιότητα ύπνου σας. Δέχεται επίσης ειδοποιήσεις από το κινητό (sms, Viber κ.α.), διαθέτει ενσωματωμένο GPS και έχει μπαταρία που κρατά τουλάχιστον 15 ημέρες. Είναι επίσης ανθεκτικό σε σκόνη και νερό για 30 λεπτά και βάθος έως 1,5 μέτρο.

Fitbit Versa Lite 
Από 99€



Από τις πιο οικονομικές επιλογές στην κατηγορία του για αυτά που προσφέρει, το Fitbit Versa Lite μετρά βήματα, καρδιακό παλμό, απόσταση που διανύετε, θερμίδες που καίτε, τη δραστηριότητα ανά ώρα αλλά και το πόση ώρα στέκεστε ακίνητοι. Είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μέτρα, δέχεται ειδοποιήσεις από το Smartphone (μηνύματα, κλήσεις, ειδοποιήσεις ημερολογίου κ.α.) και διαθέτει μπαταρία με αυτονομία πάνω από 4 ημέρες. «Παίρνει» αρκετές εφαρμογές, παρακολουθεί τον γυναικείο κύκλο, αλλά και τον ύπνο σας, ενώ διαθέτει επιλογές καταγραφής για περισσότερα από 15 αθλήματα, χωρίς όμως να διαθέτει ενσωματωμένο GPS – θα πρέπει να το συνδέσετε με το smartphone σας για να δείτε την απόσταση στην οθόνη και τους χάρτες διαδρομής.

Garmin Vivoactive 3 
Από 147€



Κομψό και ακριβές στις μετρήσεις του, το ρολόι της  Garmin διαθέτει περισσότερες από 15 προεγκατεστημένες εφαρμογές για αθλήματα, ενσωματωμένο GPS χωρίς σύνδεση με τηλέφωνο, καταγράφει παλμούς, εκτιμά τη μέγιστη VO2 και την ηλικία της φυσικής σας κατάστασης, προσδιορίζει φυσικούς και συναισθηματικούς παράγοντες στρες και είναι αδιάβροχο. Διαθέτει επίσης το Garmin Pay, που με συμβατές τράπεζες σας επιτρέπει να πληρώνετε ανέπαφα χωρίς κάρτες, ενώ η μπαταρία του διαρκεί μέχρι και μια εβδομάδα. Δέχεται μηνύματα από το κινητό στα οποία μπορείτε να απαντήσετε με προεπιλεγμένα μηνύματα, ενημερώσεις από social media, και προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης της μουσικής.

Samsung Galaxy Watch Active
Από 135€



Με διακριτικό ανάλαφρο σχεδιασμό, το ρολόι της Samsung διαθέτει παλμογράφο, μέτρηση βημάτων, θερμίδων, ορόφων, χιλιομέτρων και έχει εγκατεστημένες περισσότερες από 40 εφαρμογές για πάσης φύσεως δραστηριότητα (τρέξιμο, περπάτημα, βάρη, πεζοπορία, κολύμβηση κ.α.). Καταγράφει και αναλύει τον ύπνο, και έχει δυνατότητα εμφάνισης οποιασδήποτε ειδοποίησης από το κινητό (Messenger, Instagram κτ..), αλλά και απάντησης μέσω του ενσωματωμένου πληκτρολογίου Τ9. Υποστηρίζει επίσης εγκατάσταση εφαρμογών όπως αριθμομηχανή, ηχογράφηση, χρονόμετρο, αντίστροφη μέτρηση, Youtube,  Samsung Browser, HERE maps κ.α. Δέχεται και κλήσεις, αλλά μόνο για να απαντήσετε καθώς δε διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Huawei Watch GT 2 Sport Edition
Από 125€



To στιλάτο ρολόι της Huawei υποστηρίζει λειτουργίες όπως κλήση, αναπαραγωγή μουσικής, ειδοποίηση μηνυμάτων, παρακολούθηση ύπνου και παρακολούθηση πίεσης. Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 500 τραγούδια, παρέχει ακριβείς υπηρεσίες εντοπισμού θέσης και μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό σας παλμό ενώ κολυμπάτε. Καταγράφει βήματα, καρδιακούς παλμούς και διαθέτει προεγκατεστημένες εφαρμογές για καταγραφή αθλητικών δραστηριοτήτων. Χάρη στο TruRelax ελέγχει τα επίπεδα του στρες μέσα στη μέρα και σας δίνει ασκήσεις αναπνοής, ενώ καταγράφει με ακρίβεια τον ύπνο με όλα τα εκάστοτε στάδια (ξύπνημα, REM κ.α.).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v