Τα πασχαλινά δώρα που μπορείς να κάνεις από μακριά

Τι κι αν δεν γίνουν οι οικογενειακές μαζώξεις αυτό το Πάσχα και δεν τσουγκρίσουμε αυγά; Μπορούμε να κάνουμε δώρα... απομακρυσμένα.
Τα πασχαλινά δώρα που μπορείς να κάνεις από μακριά
Το γεγονός ότι θα κάνουμε Πάσα ο καθένας στο σπίτι του δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να κάνουμε ένα όμορφο δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πόσο μάλλον, τώρα περισσότερο από ποτέ είναι σημαντικό να δείξουμε την συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που νοιαζόμαστε. Όλοι περνάμε δύσκολες μέρες, και όλοι χρειαζόμαστε έναν καλό σαμαρείτη.

Σου έχουμε, λοιπόν, δέκα ιδέες για να κάνεις δώρο εξ αποστάσεως σε φίλους και συγγενείς. Μικρά, καθημερινά, συμβολικά αλλά και πολύ, πολύ πρακτικά. Άλλωστε, αν συνειδητοποιήσαμε κάτι όλοι μας μέσα στην καραντίνα, αυτό είναι η αξία της πρακτικότητας.

*Θα βάλουμε το πιο άκομψο, αλλά και το πιο συνάμα ειλικρινές (και κατά βάθος καλοδεχούμενο, απλά μας πιάνουν όλους οι ντροπές να το παραδεχτούμε) πρώτο: Μπορείς να δώσεις απλά χρήματα, ειδικά αν ξέρεις ότι το συγκεκριμένο άτομο τα βγάζει δύσκολα πέρα. Δεν χρειάζονται ούτε εξηγήσεις, ούτε τίποτα. Ένα Καλό Πάσχα και μια υπόσχεση για μια μεγάλη αγκαλιά μόλις τελειώσει αυτό.

*Φρόντισε τα αγαπημένα σου άτομα να έχουν γεμάτη την κάβα του σπιτιού τους, κάνοντας online μια παραγγελία για να τους παραδοθεί. Επειδή μπορεί να είναι ημέρες νηστείας, αλλά χρειαζόμαστε και μια μπύρα πού και πού να ηρεμούμε μέσα σε όλο αυτό. Άσε που έρχεται και η Ανάσταση. 

*Μπορείς πάντα να αγοράσεις ένα βιβλίο. Σου έχουμε μερικές προτάσεις εδώ, εδώ και εδώ.  Σίγουρα θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στο άτομο που έχεις κατά νου. Και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα ταιριάζει σε ‘σένα, και το ‘χουμε ξαναπεί ότι τα βιβλία είναι από τους καλύτερους φίλους μας στον εγκλεισμό.

*Αν έχεις κάποιο άτομο στη ζωή σου που νοιάζεσαι, αλλά ξέρεις ότι αυτό το άτομο υποφέρει χωρίς μια συνδρομή στο Netflix, δεν νομίζουμε να τον χαλάσει και πολύ. Άλλωστε, σίγουρα θα έχει αρκετό χρόνο τώρα για να κάτσει να δει όσες σειρές και ταινίες ανέβαλλε να δει τόσο καιρό.

*Αν, πάλι, έχεις κάποιον καμένο gamer στην ζωή σου, εδώ θα βρεις μερικές προτάσεις μας για σούπερ εθιστικά παιχνίδια που μπορείς να του κάνεις δώρο. Φρόντισε πρώτα να τον ρωτήσεις αν το θέλει, βέβαια.

*Μπορείς πάντα να αγοράσεις κάποιο έξυπνο, αστείο ή απλά χαριτωμένο γκατζετάκι για το σπίτι. Έχουμε όλοι καταλάβει ότι το σπίτι δεν είναι απλά ο χώρος που κάνουμε μπάνιο και πού και πού κοιμόμαστε—είναι χώρος ιερός, και όσοι δεν το είχαν συνειδητοποιήσει πριν την καραντίνα, το συνειδητοποιούν με τον σκληρό τρόπο τώρα. Βοήθησέ τους να κάνουν το σπίτι τους έναν πιο ζεστό και φιλόξενο χώρο.

*Θα μπορούσαμε επίσης να σου προτείνουμε να είσαι αισιόδοξος και να κλείσεις εισιτήρια για κάποια από τις συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί για αργά το καλοκαίρι ή για φθινόπωρο. Το αφήνουμε στην δική σου αίσθηση αισιοδοξίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v