Σε ποια super market μπορείς να παραγγείλεις online

Δείτε από ποια super market μπορείτε – προς το παρόν – να παραγγείλετε online τα ψώνια σας.
Σε ποια super market μπορείς να παραγγείλεις online
Οι επισκέψεις στα ηλεκτρονικά super market παρέμενε χαμηλή στην προ του κωροναϊού εποχή, όμως τώρα παίρνουν τα… πάνω τους. Δείτε από ποιες διευθύνσεις μπορείτε να εξυπηρετηθείτε, προς το παρόν, αλλά έχετε κατά νου πως η αναμονή μπορεί να φτάσει έως και μια εβδομάδα.

Κρητικός

Μέσα από αυτή την σελίδα κάνετε εγγραφή επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί πάνω δεξιά. Το e-shop εξυπηρετεί το λεκανοπέδιο Αττικής, τη Θεσσαλονίκη (Συκιές),το Ηράκλειο Κρήτης, την Κόρινθο, το Ναύπλιο και την Λάρισα. Τα μεταφορικά είναι 5€ για παραγγελίες κάτω των 50€.

My Market

Κάνετε εγγραφή στη σελίδα eshop.mymarket.gr με το mail σας ή μέσω Facebook και είστε έτοιμοι να παραγγείλετε.  Εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο και Ιωάννινα υπάρχει χρέωση μεταφορικών 2€ για παραγγελίες από 25,01€ έως 58,99€, στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4€ για παραγγελίες από 25,01€ έως 79,99€.

AB Market

Κάνετε εγγραφή από εδώ και παραγγέλνετε από το e-shop, το οποίο στέλνει σε όλες τις περιοχές όπου εξυπηρετούνται από τα καταστήματά της αλυσίδας, δείτε τα εδώ. Η παράδοση των παραγγελιών δεν χρεώνεται επιπλέον.

E-Fresh

Μπαίνετε εδώ και εγγράφεστε για να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε. Το κατάστημα εξυπηρετεί το λεκανοπέδιο, για να δείτε αν εξυπηρετεί το σπίτι σας κάντε κλικ εδώ. Το κατώτερο όριο για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας είναι τα 25€, από 25€ μέχρι 55€ τα έξοδα αποστολής είναι 3€.

Caremarket

Γίνεστε μέλος από εδώ και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος του νομού Αττικής, ενώ το ελάχιστο όριο παραγγελίας είναι τα 30€ και δεν υπάρχουν έξοδα μεταφοράς.

Θανόπουλος

Τα δύο σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς παραδίδουν τα προϊόντα τους στο σπίτι σας, κάνοντας εγγραφή από εδώ. Εξυπηρετούν κυρίως τα Βόρεια Προάστια, δείτε εδώ αν περιλαμβάνεται η διεύθυνσή σας στις περιοχές αποστολής καθώς και το κόστος μεταφορικών. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v