Απίστευτα γκατζετάκια κατά του στρες

Αν το στρες σε καταβάλλει, έχουμε μερικά… παιχνιδάκια που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, και χωρίς να ξοδευτείς.
Απίστευτα γκατζετάκια κατά του στρες
Το στρες μπορεί να μας κάνει όλους να αισθανθούμε χάλια. Να μας καταστρέψει την ημέρα. Και επειδή πολλές φορές δεν είναι εύκολο να κάνουμε ένα διάλειμμα από την δουλειά μας για να αντιμετωπίσουμε το στρες, υπάρχουν ορισμένα γκατζετάκια που όχι μόνο θα μας βοηθήσουν να διαχειριζόμαστε το άγχος μας καλύτερα, αλλά θα μας βγουν και πολύ, πολύ φτηνά.

Ένα anti-stress fidget cube μπορεί να σας προσφέρει άπειρες ώρες απασχόλησης με τα χέρια σας, χωρίς να παράγει θόρυβο, έτσι ώστε να μην ξανανιώσετε ποτέ αμήχανα σε έναν χώρο. 

Για πολύ ακραίες περιπτώσεις – ή και όχι, καταλαβαίνουμε όπως και να ‘χει – αυτός ο επιτραπέζιος σάκος του μποξ είναι ό,τι καλύτερο. 

Αν, πάλι, χρειάζεσαι κάτι να του φέρεσαι κάπως καλύτερα (ή αν, πιο απλά, το στρες δεν σου βγαίνει σε ανάγκη να ρίξεις μπουνιές), αυτή η σούπερ αστεία φουσκωτή γάτα για να την ζουλάς θα σου προσφέρει ώρες χαλάρωσης. 

Ο κύβος του Ρούμπικ είναι ξεπερασμένος. Πλέον το έχουμε πάει σε νέα επίπεδα δυσκολίας – επίπεδα που μπορείς να δοκιμάσεις εδώ

Η «Κούνια του Νεύτωνα» είναι αυτό το τέλειο γκάτζετ που θα έχεις δει σε υπερκούλ γραφεία, με τις μπάλες που στέλνουν η μία την άλλη αριστερά-δεξιά, αριστερά-δεξιά, για πάντα. Και ναι, είναι όντως τόσο χαλαρωτικό να το έχεις στο γραφείο σου και να το αφήνεις να σου αδειάζει τον εγκέφαλο πού και πού. 

Και, για μια εναλλακτική στο «χαζεύω πράγματα μέχρι να νιώσω πως ο εγκέφαλός μου ξεκουράστηκε για άλλη μια ώρα δουλειάς», αυτή η τέλεια… υγρή κλεψύδρα. Η αργή κίνηση του υγρού είναι φουλ ικανοποιητική. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v