Τα καλύτερα outlets για φτηνές online αγορές

Οι εκπτώσεις αργούν και εσείς θέλετε να ψωνίσετε φτηνά; Ιδού δέκα online outlets για budget αγορές.
Τα καλύτερα outlets για φτηνές online αγορές
Το οικονομικόν και χάρη έχει και επώνυμες αγορές έχει.

All About Shoes

Συλλογές από προηγούμενες σεζόν των καταστημάτων Καλογήρου, Haralas, Nine West, Dolce & Gabbana, Geox, Hogan, Salvatore Ferragamo, Stuart Weitzman, Tod’s και δεκάδων ακόμα επώνυμων brands, σε τιμές έως και 60% της αρχικής, για άνδρες, γυναίκες και πιτσιρίκια. Αποστέλλουν την παραγγελία σας με κούριερ δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, σε διάστημα 1-3 ημερών.

Factory Outlet

Μεγάλη ποικιλία σε φίρμες casual, αθλητικού και επίσημου ενδύματος για άνδρες, γυναίκες, νέους και παιδιά κάθε ηλικίας: από Adidas, American Vintage και Guess, μέχρι Helly Hansen, Pepe Jeans, Puma και Ugg. Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες από 50€, εναλλακτικά η χρέωση είναι 4,90€.

Mango Outlet

Φορέματα, μπλουζάκια, τζιν, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ της δημοφιλούς φίρμας για άνδρες, γυναίκες και πιτσιρίκια, σε προσφορές έως και 50% για συγκεκριμένα κομμάτια. Στέλνουν με κούριερ σε 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες, με κόστος 7,95€ ή δωρεάν για αγορές πάνω από 59€.

Buldoza

Πληθωρικό online κατάστημα  με είδη για τον άνδρα, τη γυναίκα και το σπίτι, από διάσημες φίρμες (Guess, Fila, Nautica, Migato, Ellesse, Ugg, Franklin and Marshall, AEG, Tefal, Juro-Pro, Nespresso κ.α.) σε έκπτωση έως και 60%. Οι αποστολές στο σπίτι είναι δωρεάν, σε 1-2 εργάσιμες αναλόγως διαθεσιμότητητας, για αγορές άνω των 49€. Για παραγγελίες κάτω των 49 €, η χρέωση είναι 4,9 € σε όλη την Ελλάδα.

Brandsgalaxy

Διαθέτει επώνυμα ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ και είδη lifestyle σε μειωμένες τιμές έως και 80%, από ελληνικές και ξένες φίρμες, τα οποία όμως βγαίνουν σε πρόσφορα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω κούριερ με κόστος 3,99€ για προϊόντα μέχρι 10 κιλά.

Brands for all

T-shirts, tops, φορέματα, τσάντες για τις γυναίκες, jeans, μπλούζες, πουκάμισα και φλις από επώνυμες είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που διατίθενται στο online κατάστημα σε πολύ οικονομικές τιμές. Η αποστολή γίνεται με κούριερ σε 2-5 εργάσιμες ημέρες και είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50€, εναλλακτικά το κόστος μεταφοράς είναι 4€.

Sportistas

Online stock market με προσφορές ως και 70% σε παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ αθλητικού ενδιαφέροντος για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Περιλαμβάνονται επώνυμα είδη για τρέξιμο, βόλεϊ, τένις, κολύμβηση και casual sport ένδυση. Η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως παραγγελίας.

Look Shop

Μας βάζουν τα – επώνυμα – γυαλιά με δεκάδες προσφορές σε αντρικά και γυναικεία κομμάτια, αλλά και φακούς επαφής. Εδώ θα βρείτε φίρμες όπως Adidas, Artisti Italiani, Burberry, Calvin Klein, Carrera, Dolce & Gabbana, Hugo Boss και πολλές ακόμα σε πολύ καλές τιμές. Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν αποστολή, για μικρότερες αγορές το κόστος κούριερ για την Αττική είναι 1,75€ και για την επαρχία 2,25€ με χρόνο αποστολής 1-3 εργάσιμες.

Nespo

Μεγάλη γκάμα παπουτσιών, κολάν, φούτερ και λοιπών αθλητικών ειδών σε πολύ προσιτές τιμές με μπόλικες προσφορές σε τελευταία κομμάτια, αλλά και εκπτώσεις που «τρέχουν» σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Εδώ θα βρείτε προϊόντα Fila, Nike, Adidas, Under Armour, Reebok, Body Talk, Asics κ.α. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ δωρεάν μεταφορικά και παράδοση 1-4 εργάσιμες ημέρες, εναλλακτικά το κόστος μεταφορικών είναι 3€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v