Μπατζίνα από την Χρυσή Ζύμη: μία πίτα αυθεντική, χωρίς φύλλο!

Κάθε τόπος στην Ελλάδα έχει μία πίτα χωρίς φύλλο και κάθε σπίτι έχει τη δική του Μπατζίνα από τη Χρυσή Ζύμη!

Κάθε τόπος στην Ελλάδα, έχει μία πίτα χωρίς φύλλο και γι’ αυτό η Χρυσή Ζύμη, αναγνωρίζοντας την αξία της ελληνικής παράδοσης, δημιουργεί για εσάς την Μπατζίνα. Μία πίτα αυθεντική, χωρίς φύλλο, που συναντά κανείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με την ιδιαίτερη τοπική της ονομασία.

Φτιαγμένη πάντα με την ίδια παραδοσιακή συνταγή, η Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης είναι ένα πλούσιο μίγμα αφράτης ζύμης με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εκλεκτά υλικά της ελληνικής διατροφής: στραγγιστό γιαούρτι, φέτα και αυγά ελευθέρας βοσκής. Σε δύο υπέροχες γεύσεις, με τυρί & κολοκύθι και με τυρί & σπανάκι, η Μπατζίνα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αξία της αυθεντικής σπιτικής απόλαυσης!

Γνωρίστε την Μπατζίνα μέσα από τη νέα, εντυπωσιακή καμπάνια επικοινωνίας που μάς ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκεται ήδη στον αέρα, στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα πιο αγαπημένα περιοδικά, καθώς και τα social media και sites που μας στέλνουν απευθείας στο νέο online game: τον «Χάρτη της Μπατζίνα».

Η Χρυσή Ζύμη μας καλεί να συμπληρώσουμε όλοι μαζί τον χάρτη της Ελλάδας με τα δεκάδες διαφορετικά ονόματα της παραδοσιακής αυτής πίτας χωρίς φύλλο! Ο «Χάρτης της Μπατζίνα» θα είναι στον αέρα για τρεις ολόκληρες εβδομάδες και κάθε εβδομάδα τρεις τυχεροί θα κερδίζουν από ένα κιβώτιο Μπατζίνα και με τις δύο γεύσεις, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν σε κλήρωση για το μεγάλο δώρο: μία ηλεκτρική κουζίνα Bosch! Παίξτε εδώ

Απολαύστε την Μπατζίνα σήμερα κιόλας, βάζοντάς την στο φούρνο και αφήστε το σπίτι σας να γεμίσει με υπέροχες μυρωδιές! Κάθε σπίτι έχει τη δική του Μπατζίνα, από την Χρυσή Ζύμη!

 


                   www.xrisizimi.gr  |   fb/xrisizimi  |   Instagram/xrisizimi                    
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v