Νέοι πουρέδες λαχανικών από τον Μπάρμπα Στάθη!

Ο Μπάρμπα Στάθης μας καλομαθαίνει με τους νέους φυσικούς πουρέδες λαχανικών: γλυκοπατάτα, πατάτα, αρακάς & καρότο, από 100% λαχανικό, έτοιμοι σε μόλις 5 λεπτά!
Νέοι πουρέδες λαχανικών από τον Μπάρμπα Στάθη!
Ο Μπάρμπα Στάθης, ο ειδικός στα λαχανικά, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να μαγειρεύετε για τους αγαπημένους σας τα πιο νόστιμα και θρεπτικά πιάτα, με τα λαχανικά που αγαπάτε. Επιπλέον, τα συνοδευτικά πιάτα αποτελούν πρόκληση φαντασίας, μέσα από την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε γεύσεις που θα εκπλήξουν και θα κερδίσουν μικρούς και μεγάλους!

Γι’ αυτό τώρα ο Μπάρμπα Στάθης σας προσφέρει τους νέους, φυσικούς πουρέδες λαχανικών! Είναι φτιαγμένοι από 100% λαχανικό, που έχει βράσει, πολτοποιηθεί και καταψυχθεί σε μικρές μερίδες, διατηρώντας όλη τη φρεσκάδα, τη γεύση και τα θρεπτικά του συστατικά. Έχουν αφράτη και βελούδινη υφή ενώ αποτελούν το ιδανικό συνοδευτικό για κρέατα και ψάρια!

Προσθέτοντας απλά γάλα ή νερό και τυχόν συστατικά της επιλογής σας, έχετε μέσα σε 5 μόνο λεπτά τους πιο λαχταριστούς πουρέδες, για να δίνετε γεύση, χρώμα & ζωντάνια σε κάθε σας πιάτο!

Μια φρέσκια ιδέα από τον Μπάρμπα Στάθη!
Μας κάνει καλό!


Βρείτε μας στο Facebook, Instagram και YouΤube κάνοντας κλικ στα εικονίδια.:


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v