Κατι νέο βγαίνει από την κουζίνα της Χρυσής Ζύμης..!

Η Χρυσή Ζύμη «ξεφουρνίζει» για χάρη μας πεντανόστιμα Σπιτικά Μπουρεκάκια, μια νέα λαχταριστή πρόταση που μοσχομυρίζει…σπίτι!
Κατι νέο βγαίνει από την κουζίνα της Χρυσής Ζύμης..!
Αναζητάτε κάτι γνήσια σπιτικό για να απολαύσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Η Χρυσή Ζύμη, έχοντας πάθος με τις σπιτικές γεύσεις, δημιούργησε και σας προσφέρει μια νέα λαχταριστή πρόταση που θα λατρέψετε: Τα Σπιτικά Μπουρεκάκια!

Τα Σπιτικά Μπουρεκάκια από τη Χρυσή Ζύμη είναι φτιαγμένα με τριφτή και μυρωδάτη ζύμη, ζυμωμένη με βούτυρο και αυγό, και κλείνουν μέσα τους πλούσιες γεμίσεις από αγνά υλικά. Μπορείτε να τα απολαύσετε σε δύο διαφορετικές γεύσεις: Με εκλεκτή φέτα & πεντανόστιμο κατίκι Δομοκού ή με λαχταριστό τυρί κρέμα και οκτάσπορη ζύμη ολικής άλεσης! Ψήστε τα κατευθείαν από την κατάψυξη και απολαύστε τα αχνιστά και μοσχομυρωδάτα σε λιγότερο από 20’!

Τα νέα πεντανόστιμα πιτάκια κλείνονται ένα-ένα στο χέρι, σφραγίζοντας μέσα τους την τέχνη μιας αληθινά σπιτικής δημιουργίας. Κάθε μπουκιά θα σας προσφέρει την ξεχωριστή γευστική εμπειρία μιας αγαπημένης χειροποίητης συνταγής.

Βάλτε λοιπόν τα Σπιτικά Μπουρεκάκια στον φούρνο, αφήστε το σπίτι σας να γεμίσει με υπέροχες μυρωδιές και προσφέρετε στους αγαπημένους σας μια δημιουργία τόσο νόστιμη, που θα σας ζητούν τη συνταγή!

Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v