Τέλεια δώρα για τους guru της κουζίνας

Έχεις φίλους/ες που την ψάχνουν με το μαγείρεμα; Έχουμε δέκα προτάσεις για να τους χαρίσεις τα πιο τέλεια γιορτινά δώρα.
Τέλεια δώρα για τους guru της κουζίνας

Το μαγείρεμα είναι τέχνη, είναι χόμπι, είναι και λίγο ψυχοθεραπεία, είναι στο μυαλό κάτι μαγικό. Και επειδή παντού και πάντα τα εργαλεία θα κάνουν τον μάστορα, έτσι και στην κουζίνα ο κατάλληλος εξοπλισμός κάνει τη διαφορά.

Αν λοιπόν φέτος ψάχνεις τι δωράκι να βάλεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο εκείνου του φίλου ή της φίλης που έχει πάθος με την κουζίνα, τότε μην κοιτάς αλλού.

Τα Public έχουν τα πάντα για την κουζίνα, από μικρο και μεγάλο-συσκευές μέχρι βιβλία μαγειρικής από διάσημους σεφ. Τα καλύτερα δώρα δηλαδή για να χαρίσεις ρίγη συγκίνησης και χαμόγελα στους φίλους ή τις φίλες σου που πιάνει (και μαγειρεύει) το χέρι τους.

Δεν ξέρεις τι να τους πάρεις; Κανένα πρόβλημα, έχεις δύο επιλογές. Είτε να τσιμπήσεις μια e-gift card, ήτοι μια ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις και του δίνει την ευκαιρία να αγοράσει ό,τι θέλει, είτε να πάρεις ιδέες από τον Virtual Santa των Public, τον οποίο υποδύεται κάθε φορά ένα γνωστό πρόσωπο από τον χώρο του θεάματος. 

Αν τώρα εμπιστεύεσαι εμάς, (και πολύ καλά κάνεις) τότε δες παρακάτω, δέκα τέλεια κουζινικά δώρα για τους φίλους και φίλες σεφ.

Ξεκινάμε με το βασικότερο όλων: μια επαγγελματική βαμβακερή ποδιά για να πετάξει επιτέλους εκείνη που έχει εδώ και μια πενταετία και έχει ξεφτίσει/βρωμίσει.  



Ύστερα, πάντα χρήσιμη, μια ζυγαριά ακριβείας για να μετρά τις ποσότητες των υλικών και να μην του παρεπέσει αλάτι (λέμε τώρα) και βγει το φαγητό λύσσα. Δεν το θέλουμε αυτό επουδενί. 

Κοφτερά, ανοξείδωτα και στιλάτα, αυτά τα έξι μαχαίρια θα του λύσουν τα χέρια στο φιλετάρισμα και όχι μόνο. 

Ψάχνεται με ιαπωνική κουζίνα; Σου έλεγε πάντα πως θέλει να φτιάξει σούσι; Ιδού ένα υπέροχο σετ τριών τεμαχίων για να φτιάξει υπέροχα maki rolls και άλλα τέτοια, μαζί με βιβλίο συνταγών. 

 

Δείξε μου το φύλλο σου να σου πω πόσο καλές τυρόπιτες φτιάχνεις λέγανε οι παλιοί (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων), και αυτή εδώ η μηχανή φύλλου είναι ό,τι πρέπει για υπέροχες και λαχταριστές πίτες.  

Αν είναι φαν του κρέατος τώρα και έχει εμμονή με το σωστό ψήσιμο (και πολύ καλά κάνει), τότε αυτό εδώ το ψηφιακό θερμόμετρο κουζίνας είναι ό,τι πρέπει. 

Μπεσαμέλ, σαντιγύ και κρέμες απαιτούν ένα ποιοτικό μπλέντερ, και αυτό εδώ το ραβδομπλέντερ έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει εύκολη και άνετη χρήση λόγω του εξαιρετικά ελαφρού βάρους του και της νέας λεπτής, απαλής λαβής. 



Το απόλυτο «βρώμικο», το hot dog, είναι μια αμαρτωλή απόλαυση που ενδίδουμε μια στο τόσο ή και πιο συχνά. Και αυτή εδώ η συσκευή διαθέτει πέντε προγράμματα μαγειρέματος για ζεστό ψωμάκι και λαχταριστό λουκάνικο σκέτη κόλαση. 

Τέλος, επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μπορείς να τον επιμορφώσεις αγοράζοντάς του αυτό το… ανθολόγιο με 256 συνταγές του Άκη Πετρετζίκη για να επεκτείνει τους γαστριμαργικούς του ορίζοντες ή το cookbook της Madame Ginger με εύκολες και νόστιμες συνταγές για κάθε διατροφική προτίμηση. 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v