10 τρόποι να περάσεις ωραία στην παραλία

Καλό και το ψήσιμο στον ήλιο, αλλά το βαριέσαι γρήγορα. Δες μερικά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις στην παραλία και να περάσεις όμορφα με την παρέα – ή σόλο.
10 τρόποι να περάσεις ωραία στην παραλία
Παραλία, ήλιος, θάλασσα, καφεδάρα, λιώσιμο. Ωραία η ηλιοθεραπεία, αλλά αν τη βαρέθηκες και θες να έχεις εναλλακτικές, σου έχουμε μερικές ιδέες με ωραία πραγματάκια που μπορείς να κάνεις πλάι στο κύμα.

Διάβασε κανένα βιβλίο

Αν όλον τον χρόνο έπαιρνες βιβλία τα οποία δε διάβασες ποτέ, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Είναι προφανές βέβαια, δεν περίμενες εμάς να σ’ το πούμε, αλλά το βιβλίο και η παραλία ταιριάζουν γάντι. Αν πάλι δεν αγόρασες τίποτα όλη τη χρονιά, ή δεν ήσουν τυχερός στον βιβλιοδιαγωνισμό μας, δες εδώ μερικές ωραίες επιλογές. 

Κάνε λίγη γυμναστική

Ποτέ δεν είναι αργά να κάψεις καμιά θερμίδα και αν ο ήλιος δε βαράει ντάλα η γυμναστική είναι μια ωραία εναλλακτική από το να κάθεσαι με τις ώρες να ξεροσταλιάζεις. Γυμναστική βέβαια δεν είναι μόνο το κολύμπι ή το τρέξιμο στην παραλία. Σου έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες εδώ.

Κάνε γνωριμίες

Αν δεν είσαι ο ορισμός της εσωστρέφειας, τότε τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να πας και να μιλήσεις σε εκείνη την παρέα με τα όμορφα αγόρια/κορίτσια. Αν είσαι, τότε μήπως ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τα δεσμά σου και να κοινωνικοποιηθείς; Λέμε εμείς τώρα.

Φτιάξε κάστρα στην άμμο

Παλιμπαιδισμός; ΝΕΤΙ. Θυμήσου όλα εκείνα τα παιδικά καλοκαίρια που έχτιζες κάστρα στην άμμο, και θυμήσου την τέχνη που κανείς δεν ξεχνά, φτιάχνοντας μια πιο ενήλικη εκδοχή τους. Ναι, ο κόσμος θα σε κοιτάζει περίεργα, όμως μετά μπορείς να τους τρίψεις στη μούρη δημιουργίες όπως αυτή εδώ (λέμε τώρα).

 

Παίξε επιτραπέζια

Έχεις μουλιάσει στο νερό επί ώρες, έχεις αράξει με την παρέα στην αμμουδιά, ο καφές τελειώνει και θες να γεμίσεις την ηλιοθεραπεία με κάτι διασκεδαστικό; Πάρε βρε άνθρωπε ένα επιτραπέζιο σε travel edition και τα προβλήματά σου λύθηκαν. Είναι αρκετά μικρά σε μέγεθος και ελαφριά ώστε να μην σου είναι περιττό βάρος, αλλά και αρκετά σταθερά για να μην τα παρασύρει το πρώτο θαλασσινό αεράκι. Δες μερικά εδώ

Μάζεψε βότσαλα

Η διαδικασία είναι μίνιμαλ αλλά άκρως ενδιαφέρουσα. Βρες ένα ωραίο βότσαλο στην παραλία και τσίμπα το. Συνέχισε να ψάχνεις μέχρι να βρεις ένα πιο ωραίο. Επανάλαβε μέχρι να έχεις στα χέρια σου το πιο τέλειο βότσαλο ολάκερης της παραλίας. Προσοχή, δεν ενδείκνυται σε παραλίες με άμμο.

Χαλάρωσε

Αν βρίσκεσαι σε παραλία με λίγο κόσμο προσπάθησε για λίγο να χαλαρώσεις, να κλείσεις τα μάτια και να ακούσεις τον παφλασμό των κυμάτων. Δεν έχει πολύ κύμα; Τότε άσε το βλέμμα σου να χαθεί στον ορίζονται και σκέψου πράγματα για τα οποία είσαι ευγνώμων στη ζωούλα σου.

Βγάλε φωτογραφίες ανθρώπους που βγάζουν φωτογραφίες

Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό πράγμα από το να παρατηρείς κόσμο να ποζάρει στην κάμερα δύσμοιρων ανθρώπων που επιφορτίστηκαν για εκείνη τη μέρα να γίνουν οι προσωπικοί τους φωτογράφοι. Βγάλ’ τους φωτογραφία και στείλε την στο γκρουπ Φωτογραφίες από άτομα που βγάζουν φωτογραφία άλλα άτομα.



Πήγαινε για ψάρεμα

Είτε γ***ς είτε δεν γ****ς, το ψάρεμα είναι πάντα καλή ιδέα. Εξοπλίσου με ένα καλάμι, πετονιά και δόλωμα και πήγαινε πιο πέρα στα βραχάκια να αφοσιωθείς στο μοναχικό σπορ των τολμηρών. Ποιος ξέρει, μπορεί να τσιμπήσει κάτι και να έχεις μεζεδάκι για το βράδυ.

Μάζεψε κανένα σκουπίδι

Γιατί αν δεν το κάνεις εσύ, τότε ποιος;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v