ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Από το Κέιπ Τάουν στην Αλεξάνδρεια: Ένα βιβλίο σκέτο ταξίδι

Ο Δημήτρης Φανούριος Πίσχινας διέσχισε σε έξι μήνες κάθετα την Αφρική, και έγραψε ένα βιβλίο για να διηγηθεί την μαγική του ιστορία –και να μας ταξιδέψει.

«Ανεπιθύμητο παρελθόν»: Οι φάκελοι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας

Ο Β. Καραμανωλάκης σε ένα εξαιρετικό βιβλίο παρακολουθεί την ιστορία των φακέλων κοινωνικών φρονημάτων και παρατηρεί την καύση τους.

Φεγγαροπαιχνιδίσματα: Ένα πανέμορφο βιβλίο για το παιδί

Η ιστορία αυτή ξεκινά σε μια μικρή χώρα, όπου οι κάτοικοί της είχαν μία παράξενη συνήθεια: ξυπνούσαν το σούρουπο και έπεφταν για ύπνο την αυγή...

“Ο βιβλιοπώλης του Σελινούντα” του Ρομπέρτο Βεκιόνι

Στη μικρή πόλη του Σελινούντα στη Σικελία εμφανίζεται από το πουθενά ένας κακάσχημος άνδρας που ανοίγει ένα βιβλιοπωλείο...

Διαβάσαμε την «Έκτρωση» του Ρ. Μπρότιγκαν

Ο πρόωρα χαμένος Μπρότιγκαν μας δίνει ένα εκκεντρικό αλλά γλυκό αφήγημα με επίκεντρο την αγάπη, την τρυφερότητα και όλα όσα εκείνος δεν έζησε ως παιδί.

Μεγάλο μπαζάρ βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη

Περισσότεροι από 200 τίτλοι σε σούπερ χαμηλές τιμές διατίθενται στο φετινό, μεγάλο μπαζάρ βιβλίων του Μουσείου Μπενάκη.

Παρουσίαση: "Περαστικά" της Μαρίας Μαυρικάκη

Τη γενέτειρά της διάλεξε η Μαρία Μαυρικάκη για την πρώτη παρουσίαση του μυθιστορήματός της Περαστικά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αίολος.

«Γλυκιά πενικιλίνη» από τη Μαρίνα Παπαγεωργίου

Δεκατέσσερις ιστορίες «γειτονεύουν» σε ένα βιβλίο διατήρησης της παιδικής ματιάς και μνήμης ως στάσης ζωής και δημιουργικής ενέργειας στο χρόνο.

Γνωρίστε από κοντά τον best seller συγγραφέα ψυχολογικών θρίλερ, Sebastian Fitzek

Έρχεται στην Ελλάδα για δύο μοναδικές παρουσιάσεις την Τρίτη 2 Απριλίου στα Public Τσιμισκή  και την Τετάρτη 3 Απριλίου στα Public Συντάγματος.

Διαβάσαμε το "Η γυναίκα και το νευρόσπαστο"

Ο Γάλλος André συναντά τυχαία και ερωτεύεται μια νεαρή Ανδαλουσιανή, της στέλνει ραβασάκι κι αυτή ανταποκρίνεται, παρόλο που είναι παντρεμένη...

SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY