ΤΕΧΝΕΣΒΙΒΛΙΟ

Διαβάσαμε: «Ο Άρχοντας των Μυγών» του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ

Ο Golding φτιάχνει μια σπουδαία αλληγορία, για να απεικονίσει συνθήκες της πρωτόγονης ανθρωπότητας και να διερευνήσει τη βία στη ζωή της.

5 βιβλιάρες από γυναίκες συγγραφείς (Μέρος Β)

Ανατρέξαμε ξανά στην πρόσφατη βιβλιογραφία και ξεχωρίσαμε 5 βιβλία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από γυναίκες συγγραφείς κι είναι εξαιρετικά.

Διαβάσαμε: «Ημερολόγιο Επιβίωσης» του Πέδρο Χουάν Γκουτιέρες

Ένα βιβλίο που γράφεται από μια εσωτερική ανάγκη να πει όσα του τριβελίζουν το μυαλό, να ανακουφίσει τον πιεσμένο ψυχισμό του, ο σπουδαίος συγγραφέας.

Νέα βιβλία που πρέπει να διαβάσεις άμεσα

Ξεψαχνίσαμε τις τελευταίες κυκλοφορίες στον χώρο του βιβλίου και διαλέξαμε αυτές που αξίζει να προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου άμεσα.

Διαβάσαμε: «Περιπολία για τζίνι στη μοβ γραμμή» της Ντίπα Αναππάρα

Με παιδική ματιά, άρα με αφέλεια και χιούμορ, η Anappara στήνει ένα τύποις αστυνομικό μυθιστόρημα που αξίζει να διαβάσεις.

Ξαναδιαβάζοντας τον Όργουελ: 5 εξαιρετικές επανεκδόσεις του

Διαβάζουμε και πάλι τα σπουδαία συγγραφικά κατορθώματα του Τζορτζ Όργουελ μέσα από 5 εξαιρετικές επανεκδόσεις που αξίζουν την προσοχή σου.

Διαβάσαμε: «Άνδρας με κόκκινο μανδύα» του Julian Barnes

Ο βραβευμένος με Booker συγγραφέας μας ταξιδεύει στην λονδρέζικη Μπελ Επόκ, μέσα από μια δαιδαλώδη όσο και απολαυστική ιστορία.

Τα καλύτερα βιβλία του 2021 μέχρι τώρα

Διαλέξαμε από τη βιβλιοθήκη μας τις καλύτερες κυκλοφορίες για το πρώτο τρίμηνο του 2021 και περήφανα σου τις παρουσιάζουμε.

5 βιβλιάρες από γυναίκες συγγραφείς που κυκλοφόρησαν πρόσφατα

Ανατρέξαμε στην πρόσφατη βιβλιογραφία και ξεχωρίσαμε 5 βιβλία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από γυναίκες συγγραφείς, και είναι εξαιρετικά.

Διαβάσαμε: «Η Αστυνομία της μνήμης» της Γυόκο Ογκάουα

Ένα οργουελικό μυθιστόρημα για την τέχνη που συντηρεί το παρελθόν και την ταυτότητα και τον  άνθρωπο που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ρίζες.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να συνεχίσουμε επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω."

Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1929 - Λαμβάνει χώρα στο Χόλυγουντ η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2