10 φορές που στο in2life γράψαμε περίεργα πράγματα

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, άρα προφανώς θα συμβαίνει και στα καλύτερα site. Δέκα φορές που το περιεχόμενό μας θα σε κάνει να πεις "Χμ..."
10 φορές που στο in2life γράψαμε περίεργα πράγματα
Ένα σάιτ ποικίλης ύλης περιέχει πολλά πράγματα. Άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, όλα όμως έχουν μια χρησιμότητα: Πού να πας, τι να δεις, τι να κάνεις και πώς να την βρεις. Κάπου ξεφεύγουν μέσα από τις ρωγμές και κείμενα πιο περίεργα. Πιο ιδιαίτερα, πιο συγκεκριμένα, πιο έξαλλα.

Και εδώ θα τα βρεις συγκεντρωμένα. Άραξε, λοιπόν, βάλε αλκοόλ και ετοιμάσου να πέσεις σε μια in2life κουνελότρυπα. Α, και προφανώς, όπως μπορείς ήδη να μαντέψεις, υπάρχει σεξουαλικό περιεχόμενο και σε προειδοποιούμε.

Τα πιο περίεργα πέη του ζωικού βασιλείου 
Ξεκινάμε με αυτό, επειδή τίποτα δεν μπορεί να το ξεπεράσει και επειδή έδωσε την ιδέα για όλο το κείμενο. Επειδή, ναι, υπάρχουν μερικά υπερβολικά παράξενα πέη εκεί έξω και θα νιώσεις πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος αν ενημερωθείς για αυτά. Επίσης, αν έχεις πέος και δεν είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μαζί του, αυτό το κείμενο θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Δείγμα: Το πέος-ξιφασκίας του πλατυέλμινθου, δεν λέμε κάτι παραπάνω.

Τι λέει το χρώμα του εσωρούχου σου για ‘σένα;
Η ανθρωπολογική μελέτη που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν. Επειδή και εσύ αυτή τη στιγμή έχεις κλικάρει, και επίσης προσπαθείς να θυμηθείς τι χρώμα βρακί φοράς. Συγγνώμη που έτσι λειτουργεί το ίντερνετ.

Δείγμα: Κόκκινο. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ξέρεις ότι θα κάνεις σεξ απόψε, και ξέρεις ότι λογικά θα είναι one-night stand.

10 πρωτότυπες ιδέες για low budget ραντεβού
Αρχικά, αυτό το κείμενο γράφτηκε σε εποχές που υπήρχαν λεφτά και για big budget ραντεβού, οπότε να μας συγχωρήσετε. Ήμασταν μικροί. Έπειτα, ακόμα κι αν όλο το υπόλοιπο κείμενο θα μπορούσε να γλυτώσει από την λίστα, καταλήγει κάπως...

Δείγμα: Αν έχετε όρεξη για… περιπέτειες και αισθάνεστε ότι και εκείνη μπορεί να έχει κέφια για «αταξίες», οργανώστε μαζί μια «επικίνδυνη αποστολή» που θα εκτινάξει την αδρεναλίνη σας, όπως π.χ. να τρυπώσετε νύχτα στον χώρο της πισίνας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου!

Οι πιο περίεργοι νόμοι για το σεξ
Δεν είναι τόσο το κόνσεπτ του κειμένου που το κάνει περίεργο, επειδή και ποιος δεν θα περνούσε τρία υπέροχα λεπτά διαβάζοντάς το; Το περίεργο είναι ότι κάνοντας έρευνα για τέτοια κείμενα, ανακαλύπτεις πλευρές της ανθρώπινης φύσης που δεν ήθελες να ξέρεις ότι υπάρχουν.

Δείγμα: Στο Μπέικερσφηλντ της Καλιφόρνια δεν μπορείτε να κάνετε σεξ με τον Σατανά, εκτός κι αν φοράτε προφυλακτικό.

Κουίζ: Πότε θα βρεις τον έρωτα;
Το ότι στο in2life ανεβαίνουν πού και πού κουίζ που είναι παράξενα, αφηρημένα ή επιθετικά, το ξέρουμε όλοι. Με αυτό το μικρό κουιζάκι, όμως, ξεκίνησε ένα θέατρο του παραλόγου που - ευτυχώς - δεν έχει φέρει ακόμα unfollow.

Δείγμα: Είχε δίκιο η Άννα Φρανκ όταν είπε πως όλοι οι άνθρωποι είναι κατά βάθος καλοί;
Α) ΛΟΛ
Β) Ναι. Οι άνθρωποι είναι κατά βάθος καλοί. Κι εγώ είμαι καλός.
Γ) Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, ακόμα κι αν είναι για καλό.
Δ) Άννα Φρανκ τι είναι.

Πλάτσα πλούτσα: Πώς να την κάνεις λούτσα 
Αυτό το κείμενο μας πάτησε κάτω και μας ξεφτίλισε και του είπαμε ευχαριστώ. Επίσης...

Δείγμα: Σημείωση: Δεν υπάρχει ιατρική έρευνα που να δείχνει πού ακριβώς είναι το σημείο G. Το παρόν άρθρο αποτελεί προϊόν εμπειριών.

Πώς να τον βοηθήσω να τελειώνει γρηγορότερα;
Είσαι πάνω από είκοσι πέντε; Καπνίζεις; Παίρνεις αντικαταθλιπτικά; Ξεκίνησες να πίνεις ουίσκι για να νιώσεις Μπουκόφσκι αλλά τώρα το πέος σου σταμάτησε να λειτουργεί; Τότε είσαι κι εσύ ένας από τους πολλούς άντρες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην εκσπερμάτιση, και αυτό είναι ένα κείμενο που χρειάζεσαι.

Δείγμα: Γύρω γύρω όλοι, στην μέση το πουλί του. Προσπάθησε να τον κάνεις να τελειώσει με το χέρι σου. Μην κάνεις όμως την κλασική, βαρετή, πάνω-κάτω κίνηση που έχει βαρεθεί να κάνει στον εαυτό του από τότε που μπήκε στην εφηβεία. Στριφογύρισε τον καρπό σου, άλλοτε πιο γρήγορα και άλλοτε πιο αργά.

Φτιάξετε μόνοι σας οικολογικό air condition
Τα βασικά «υλικά» που θα χρειαστείτε κατά πάσα πιθανότητα τα διαθέτετε ήδη –είναι μόνο ένας ανεμιστήρας και ένας μεγάλος σκουπιδοτενεκές.

Δείγμα: Εκτός από τον ανεμιστήρα και το σκουπιδοτενεκέ, θα χρειαστείτε επίσης περίπου 7,5 μέτρα χάλκινα σωληνάκια, με εξωτερική διάμετρο 0,6 cm, 6 μέτρα σωληνάκια βινυλίου με εσωτερική διάμετρο 0,6 cm και δύο μικρούς σφιγκτήρες μανικών.

Μεσαιωνική Σπαθασκία: Μαθήματα για σύγχρονους ιππότες 
Αυτό το κείμενο δεν μπαίνει στην λίστα επειδή κρίνουμε το χόμπι. Το χόμπι φαίνεται τέλειο. Το κείμενο, όμως, δεν γλυτώνει από την λίστα επειδή ξεκινά κάπως...

Δείγμα: Όποιος ζει με το σπαθί, πεθαίνει από το σπαθί. Ματθαίος 26:52

Αμήχανες καταστάσεις; Πώς θα τις αποφύγετε 
Συμβαίνουν σε όλους, και αυτό το κείμενο είναι μια λίστα με κάποιες από τις συχνότερες άβολες στιγμές που θα ζήσουμε όλοι μας, αλλά και τι πράγματα μπορούμε να πούμε για να σπάσουμε την παγωμένη σιωπή.

Δείγμα: 



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v