Πλάτσα πλούτσα: Πώς να την κάνεις λούτσα

Η "εκσπερμάτιση" είναι και γυναικεία υπόθεση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για να φέρεις βροχή τον Αύγουστο.
Πλάτσα πλούτσα: Πώς να την κάνεις λούτσα

Το squirting δεν είναι μια συνωμοσία που επινόησαν οι γυναίκες για να κάνουν τους άντρες να προσπαθούν περισσότερο. Είναι αλήθεια και υπάρχουν πολλοί εύκολοι τρόποι για να κάνετε μια κοπέλα να τελειώσει, με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που κάνετε σεξ. Αυτό που χρειάζεται είναι να εστιάσετε στα σωστά σημεία. Είναι εκπληκτικό ότι στη σύγχρονη εποχή όπου μπορούμε να χαρτογραφήσουμε ολόκληρο το γονιδίωμά μας, η ιατρική επιστήμη εξακολουθεί να γνωρίζει τόσο λίγα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Γνωρίζουμε ότι οι γυναικείοι οργασμοί είναι πραγματικοί, αλλά δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι τους προκαλεί. Και αν παρακολουθείς έστω και περιστασιακά πορνό, σίγουρα θα έχεις πετύχει κάπου τον όρο “squirting”. Αριστερά, κάτω από το anal.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι όταν συμβαίνει, έρχεται με έντονη ηδονή και με οργασμούς που δεν είναι όμοιοι με άλλους που βιώνουν οι γυναίκες. Οι άντρες που μπορούν να προκαλέσουν σε μία γυναίκα οργασμούς συνοδευόμενους από “squirting” συνήθως μένουν αξέχαστοι. Το φαινόμενο αυτό δεν προκαλείται μόνο μέσω τεχνικής αλλά και μέσω της άνεσης που μπορεί να εμπνεύσει ένας άντρας σε μία γυναίκα, καθώς κάποιες νιώθουν ντροπή όταν συμβαίνει αυτό και εκείνο που χρειάζεται είναι η γυναίκα να νιώθει εμπιστοσύνη.

Εκτός από εμπιστοσύνη, το squirting χρειάζεται ομαδικότητα. Ένα ζευγάρι πρέπει να το δουλέψει ώστε να συμβεί. Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν squirting εκτός κι αν νιώθουν τεράστια ηδονή, δηλαδή ό,τι λένε τα περισσότερα: πολλά προκαταρκτικά. Και ακόμη και αν ένας άντρας τα κάνει όλα σωστά, η γυναίκα πρέπει να αναλάβει τα ηνία του εαυτού της ώστε να το πετύχει. Οπότε κορίτσια προσοχή, αυτό το άρθρο δεν είναι μόνο για άντρες.

Τι είναι το squirting;

Το squirting προκαλείται από έντονη διέγερση του σημείου G. Το υγρό, το οποίο συνήθως είναι καθαρό, βγαίνει από την ουρήθρα, αλλά δεν αποτελείται από ούρα. Ενώ η επιστήμη δεν είναι σίγουρη για την προέλευση αυτού του υγρού, σίγουρα δεν είναι η κύστη και σίγουρα δεν είναι ούρα. Η πιο πιθανή πηγή του υγρού είναι ένα σύνολο αδένων, γνωστοί ως αδένες Skene.

Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι το squirting είναι ασφαλές και το υγρό ακίνδυνο. Είναι μία φυσιολογική σωματική λειτουργία που όταν συμβαίνει παράγει απίστευτα έντονους και μεγάλους σε διάρκεια οργασμούς.

Φάση 1η : Προετοιμαστείτε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε, οι άντρες, είναι η υγιεινή των άκρων σας. Καθαρά χέρια και νύχια με άκρες που δεν κόβουν. Κορίτσια, πρέπει να ουρήσετε πριν αρχίσετε. Αν και το squirting δεν είναι ούρα, η αίσθηση πριν πραγματοποιηθεί είναι παρόμοια με αυτήν της ούρησης. Οπότε για να συγκεντρωθείτε και να μην έχετε την τουαλέτα κατά νου, καλό είναι να το φροντίσετε, πριν αρχίσετε.

Ξεκινήστε με πολλά προκαταρκτικά και στοματικό σεξ. Δουλέψτε με όλες τις ερωτογενείς ζώνες. Όσο πιο αναμμένη είναι, τόσο πιο εύκολη θα είναι η εύρεση του σημείου G, το οποίο πρήζεται όταν η γυναίκα ηδονίζεται.

Όσο λοιπόν καταπιάνεστε με το στοματικό σεξ, χρησιμοποιείστε τα χέρια σας. Το νύχι του δακτύλου πρέπει να κοιτάει προς τον πρωκτό και το δάχτυλο να λυγίζει ώστε να έχει το σχήμα γάντζου. Όσο το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε βρει το σημείο G στο άνω μετωπικό τοίχωμα του αιδοίου της. Tip: Το σημείο αυτό έχει πιο τραχιά επιφάνεια από το απαλό δέρμα που το περιβάλλει. Εφαρμόστε ελαφρές πιέσεις και ανακάμπτετε (πάνω-κάτω) το δάχτυλό σας. Έπειτα χρησιμοποιήστε κα δεύτερο δάκτυλο, θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε τα ενδιάμεσα δάκτυλα.

Φάση 2η:

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να είναι πλήρως αναμμένη και έτοιμη για οργασμό. Βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τα ισχία της έτσι ώστε η λεκάνη της να είναι ανασηκωμένη. Όταν είστε έτοιμοι για διείσδυση, φροντίστε να έχετε προφυλακτικά με λιπαντικό που έχει βάση το νερό.

Η κοπέλα σας, λόγω του ότι θα έχει τα πόδια της όσο πιο ανοιχτά γίνεται, θα νιώθει κάπως εκτεθειμένη. Οφείλετε να την κάνετε να νιώσει άνετα, λέγοντας της πόσο σέξι είναι και πόσο σας αρέσει αυτό που κάνετε. Αλλάξτε τη φορά των δακτύλων κάνοντας τα να κοιτάνε προς τα κάτω.

Φάση 3η :

Έχετε πλησιάσει και λογικά θα καταφέρει να κάνει squirting από λεπτό σε λεπτό. Μην είστε ανυπόμονος, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μπορεί να πάρει και παραπάνω. Πιέστε τα δύο δάχτυλα που έχετε μέσα της, μέχρι να φτάσουν το μπροστινό άνω τοίχωμα του κόλπου της, ακριβώς κάτω από το σημείο G της. Πιέστε ελαφρά την παλάμη σας στην κλειτορίδα της και αρχίστε να τραβάτε και να πιέζετε όλο το χέρι σας προς τα πάνω και προς τα κάτω. Έτσι θα πετύχετε διέγερση από δυο σημεία. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό αρκετά γρήγορα, δύο έως τρεις κύκλους προς τα κάτω ανά δευτερόλεπτο. Μην είστε σκληρός και σιγουρευτείτε ότι δεν αισθάνεται πόνο.

Φάση 4η :

Όταν είναι στο σημείο της κορύφωσης, θα πρέπει να αισθανθείτε το σημείο G της να ξεπρήζεται. Όταν συμβεί αυτό, τραβήξτε τα δάχτυλά σας έξω. Ίσως να είναι καλύτερα αν συνεχίσετε να ασχολείστε με την κλειτορίδα της ή μπορεί από τη άλλη να το νιώθει πολύ έντονα, εξαρτάται μόνο από τη γυναίκα. Αν όλα πάνε καλά, όταν αφαιρέσετε τα δάχτυλά σας, θα έχει κάνει squirting. Κρατήστε μερικές πετσέτες για κάθε ενδεχόμενο ( χρησιμεύει και στην περίπτωση που ιδρώσατε από την προσπάθεια). Θα πρέπει να έχει νιώσει full-body οργασμό, όπου θα σπαρταρά από έκσταση.

Προσοχή: Έχετε και οι δύο στο νου σας, ότι η αίσθηση ανάγκης για ούρηση είναι φυσιολογική.

Φάση 5η:

Είναι πολύ πιθανό να μην πετύχει από την πρώτη στιγμή. Χρειάζεται και οι δυο να προσπαθήσετε γι’ αυτό. Κάποιες γυναίκες μπορεί να μην είναι σε θέση να το κάνουν, αλλά, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουν. Επίσης, οι γυναίκες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας με ασκήσεις Kegel. Αν δεν το καταφέρετε με την πρώτη, ξαναδοκιμάστε, ακόμη και να μην το πετύχετε, θα έχει φτάσει σε έναν τέλειο οργασμό.

 

Σημείωση: Δεν υπάρχει ιατρική έρευνα που να δείχνει πού ακριβώς είναι το σημείο G. Το παρόν άρθρο αποτελεί προϊόν εμπειριών.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v