Ο Δ. Λιγνάδης διαψεύδει τις πληροφορίες της Ε. Ακρίτα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης απάντησε στην Έλενα Ακρίτα και στις φήμες παραίτησης του.
Ο Δ. Λιγνάδης διαψεύδει τις πληροφορίες της Ε. Ακρίτα
Μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, στον λογαριασμό της στο Facebook έβαλε φωτιά στα social media, καθώς αναφερόταν στον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη και σε πιθανό εξαναγκασμό του σε παραίτηση από τη θέση του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θέατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες σχετικά με τους λόγους παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό. Σχόλια με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται».

Ο κ. Λιγνάδης απάντησε μέσω ανακοίνωσης του, διαψεύδοντας την κυρία Ακρίτα.

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v