5 σειρές για να λιώσεις καλοκαιριάτικα

Θέλεις μυστήριο; Ρομαντική κομεντί; Κατά συρροή δολοφόνους; Ό,τι και αν θες, σου έχουμε μια σειρά ιδανική για τα καλοκαιρινά σου βράδια.
5 σειρές για να λιώσεις καλοκαιριάτικα
Αν ο Ιούλιος δε σε βρίσκει σε κάποιο νησί, αλλά μόνη σου μες στο σαλόνι σου αγκαλιά με τον ανεμιστήρα, σου έχουμε πέντε φοβερές και τρομερές σειρές ό,τι πρέπει για μαραθώνιους με παρέα ή χωρίς.

Pam & Tommy

Όπως λέγαμε και πριν από μερικούς μήνες, μην κάνεις πως δεν θυμάσαι: Η θρυλική ιστορία των 90s, με τον ηλεκτρολόγο που έκλεψε από το σπίτι της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι ένα ερωτικό βίντεο που είχαν γυρίσει για προσωπική τους χρήση και το κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, έγινε σειρά σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie (του πολύκροτου I, Tonya). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, συναντάμε την Lilly James ως Πάμελα, τον Sebastian Stan στον ρόλο του ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι, και τον Seth Rogen ως κλέφτη ηλεκτρολόγο Ραντ Γκοτιέ.

Severance

Αν δεν έχεις δει ακόμα τη σειρά του Apple TV που έκανε χαμό την άνοιξη που μας πέρασε, σε ζηλεύουμε –πολύ θα θέλαμε να την ξαναδούμε από την αρχή. Η απολαυστική δυστοπία του Dan Erickson παίρνει το πολυθρύλητο «να διαχωρίζεις τη δουλειά από τη ζωή σου» και το πηγαίνει σε άλλη διάσταση, θέτοντας το ερώτημα τι θα γινόταν αν το κάναμε όντως αυτό, αλλά κυριολεκτικά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας; Πρωταγωνιστούν οι Adam Scott, John Turturro, Patricia Arquette, έχει και λίγο αλλά πάντα καλό Christopher Walken.

Διαβάστε περισσότερα - Γιατί βλέπει όλος ο κόσμος Severance;

Black Bird

Νοσταλγοί του Mindhunter, εδώ είστε. Η ολοκαίνουρια σειρά του Apple TV έχει για πρωταγωνιστή της έναν κατάδικο σε φυλακή που κάνει μια συμφωνία με το FBI για να μειώσει την ποινή του: Πρέπει να πιάσει φιλίες με τον κατά συρροή δολοφόνο Larry Hall, και να του αποσπάσει την ομολογία που θα οδηγήσει τις αρχές στις σωρούς 18 γυναικών. Έχει και all star cast: Greg Kinnear, Ray Liotta, Taron Egerton, Paul Walter Hauser.

Love & Anarchy

Από τη Σουηδία με αγάπη έρχεται στο Netflix αυτή η δροσερή δραμεντί, με ήρωες μια καριερίστα με δύο παιδιά που πιάνει δουλειά ως σύμβουλος για να αναβαθμίσει έναν αραχνιασμένο εκδοτικό οίκο, και μπλέκει με τον νεαρό συνάδελφο από το τμήμα πληροφορικής. Δύο σαιζόν, μισάωρα επεισόδια, σαν να βλέπεις κομεντί σε θερινό σινεμά. Φτιάξε ποπκόρν και πάτα play.

Manifest

Αν αγαπάς ένα καλό μυστήριο, σου έχουμε τρεις χορταστικές σαιζόν, των δέκα 40λεπτων επεισοδίων η καθεμία, ό,τι πρέπει για μαραθώνιο: Η ιστορία ξεκινά με τους επιβάτες της εξαφανισμένης πτήσης 828 που προσγειώνονται στη Νέα Υόρκη, μην έχοντας ιδέα ότι αγνοούνται εδώ και δύο χρόνια. Όταν κάποιοι από αυτούς αρχίζουν να βλέπουν πράγματα που δεν έχουν ακόμα συμβεί, το μυστήριο πυκνώνει. Η σειρά είναι του NBC, τη βρίσκεις όμως τώρα και στο Netflix.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v