Pam & Tommy: Η ιστορία πίσω από το διάσημο sextape γίνεται σειρά

Οι Lilly James, Seth Rogen και Sebastian Stan πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη σειρά για το διασημότερο sextape στην ιστορία του ίντερνετ.
Pam & Tommy: Η ιστορία πίσω από το διάσημο sextape γίνεται σειρά
Αν είσαι μιας κάποιας ηλικίας, αυτή την ιστορία δεν υπάρχει περίπτωση να μην την θυμάσαι: Ήταν το 1996, όταν ένας ηλεκτρολόγος που τον έλεγαν Ραντ Γκοτιέ έκλεψε από το σπίτι της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι ένα ταινιάκι που είχαν γυρίσει για προσωπική τους χρήση την ώρα που έκαναν σεξ.

Ο Γκοτιέ πήγε το βίντεο σε έναν παραγωγό ταινιών πορνό, τον Μίλτον Ίνγκλεϊ, και οι δυο τους προσπάθησαν αρχικά να βρουν αγοραστή για να το πουλήσουν –μετά όμως είχαν μια καλύτερη ιδέα: Να το βγάλουν μόνοι τους σε ένα καινούριο πράγμα που τότε έκανε τα πρώτα του βήματα, και το έλεγαν ίντερνετ.

Το βίντεο έκανε, όπως φαντάζεσαι ή όπως θυμάσαι, τον γύρο του κόσμου με την ταχύτητα του φωτός, και έγινε το πρώτο sextape που διέρρευσε σε τέτοια κλίμακα.

Τώρα, η συνδρομητική πλατφόρμα Hulu, κάνει αυτή την ιστορία της νιότης του ίντερνετ μίνι σειρά, η οποία αναμένεται τον Φεβρουάριο, με ένα πολλά υποσχόμενο καστ: Η Lilly James στον ρόλο της Πάμελα, ο Sebastian Stan στον ρόλο του ντράμερ των Motley Crue, Τόμι Λι, και ο Seth Rogen ως κλέφτης ηλεκτρολόγος Ραντ Γκοτιέ.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι, ο Craig Gillespie του πολύκροτου I, Tonya για τη ζωή της αμφιλεγόμενης πρωταθλήτριας του πατινάζ στον πάγο Tonya Harding.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v