Ice Bucket Challenge: Οι διάσημοι μπουγελώνονται

Ο Bill Gates, η Lady Gaga, ο Hugh Jackman, ο LeBron James και άλλοι μπουγελώνονται με παγάκια για φιλανθρωπικούς σκοπούς και τα βιντεάκια τους γίνονται viral.
Ice Bucket Challenge: Οι διάσημοι μπουγελώνονται
Τι είναι το Ice Bucket Challenge (ή ελληνιστί η πρόκληση του κουβά με τα παγάκια); Και γιατί έχει κατακλυστεί το internet με βιντεάκια διασήμων (από τον Zuckerberg και τον Bill Gates μέχρι τη Lady Gaga) να μπουγελώνονται;

Το Ice Bucket Challenge ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες για φιλανθρωπικό σκοπό. Σκοπός η ευαισθητοποίηση και η συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS), γνωστή και ως Νόσος Λου Γκέριγκ. 

Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο… μπουγελώνεται με νερό και πάγο και να ορίσει τους επόμενους τρεις που προκαλεί να επιχειρήσουν το ίδιο.

Κάπως έτσι, ο Mark Zuckerberg προκάλεσε τον Bill Gates, ο Matt Lauer την Martha Stewart και ακολούθησαν η Gwen Stefany, η Selena Gomez, ο Justin Bieber, ο Jimmy Fallon, ο Ryan Seacrest, ο Justin Timberlake, η Taylor Swift, η Demi Lovato, o Russell Crowe, o Mickey Rourke το καστ της σειράς Gray's Anatomy και πολλοί άλλοι που διαρκώς αυξάνονται.

Ορίστε μερικά από τα καλύτερα βιντεάκια που συγκεντρώσαμε για τα μάτια σας μόνο.

Ο Mark Zuckerberg προκαλεί τον Bill Gates...


...που δέχεται την πρόκληση like a boss


Η Lady Gaga αποδέχεται την πρόκληση σιωπηλά...


Η Gwen Stefani μπουγελώνεται στο The Voice


Ο LeBron James προκαλεί τον Barack Obama


Ο Russel Crowe κάνει το πιο απολαυστικό βιντεάκι μέχρι στιγμής


Ο Hugh Jackman αποδέχεται την πρόκλησή του (αλλά δεν είναι μόνος)


Και ο Mickey Rourke πηγαίνει την όλη εμπειρία σε άλλο επίπεδο


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v