Τέλειοι ξενώνες με τζάκι έως 2 ώρες από την Αθήνα

Στο Ναύπλιο, τον Παρνασσό, τα Καλάβρυτα και αλλού, βρήκαμε φανταστικά δωμάτια με τζάκι ό,τι πρέπει για τις τελευταίες χειμωνιάτικες εκδρομές σου.
Τέλειοι ξενώνες με τζάκι έως 2 ώρες από την Αθήνα
της Ηρώς Κουνάδη

Ωραία θα ήταν να μπορούσαμε κάθε Σαββατοκύριακο του χειμώνα να διακτινιζόμαστε στα Ζαγοροχώρια, και να περνάμε τα βράδια μας πίνοντας κόκκινο κρασί με το αναμμένο τζάκι να κριτσανίζει στα πόδια του κρεβατιού. Επειδή όμως δεν μπορούμε, θα κρατήσουμε από αυτό το μαγικό σενάριο το δεύτερο σκέλος, και θα κλείσουμε με την πρώτη ευκαιρία ένα ωραιότατο δωμάτιο με τζάκι κάπου εδώ γύρω, για ένα ρομαντικό διήμερο-αστραπή.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου. Αν τα διήμερά σου περιλαμβάνουν καθημερινές, είσαι τυχερός/η γιατί μάλλον θα τις βρεις χαμηλότερες.

Στο γλυκύτατο χωριό που λέγεται Κυριάκι, ψηλά πάνω στις πλαγιές του Ελικώνα, το Dianthos Guesthouse μας φιλοξενεί σε μεγάλα, καλόγουστα διακοσμημένα διαμερίσματα των 40 τ.μ. με τζάκι και φανταστικό χειροποίητο πρωινό. Οι δε τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 83€ το δίκλινο.



Η περιοχή προσφέρεται για εξερευνήσεις και πεζοπορίες στη φύση, λεπτομέρειες εδώ - Μια τέλεια Κυριακή στον Ελικώνα 

Στην Ζαχλωρού, λίγο έξω από τα Καλάβρυτα, δυο βήματα από το υπέροχο αυτή την εποχή Φαράγγι του Βουραϊκού, ο ομώνυμος Ξενώνας Φαράγγι έχει κουκλίστικα, παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με μεγάλα τζάκια δίπλα στα κρεβάτια τους σε τιμές που κυμαίνονται στα 71€ το δίκλινο.



Διαβάστε περισσότερα - Ζαχλωρού: Ομορφιά στα βάθη του φαραγγιού | 10 τρόποι να αγαπήσεις τα Καλάβρυτα 

Στα κοσμοπολίτικα Άνω Τρίκαλα της Ορεινής Κορινθίας, μόλις μια ώρα και κάτι από την Αθήνα, το ΒΚ Guesthouse έχει πανέμορφες σουίτες με πέτρινους τοίχους και μεγάλα, χωριάτικα τζάκια, η διανυκτέρευση στις οποίες κοστίζει 120€ για δύο άτομα με πεντανόστιμο πρωινό φτιαγμένο με τοπικά προϊόντα. 



Όσο για το τι θα κάνεις εδώ; 15 τέλεια πράγματα να κάνεις στην Ορεινή Κορινθία

Στο ανερχόμενο χωριουδάκι του Παρνασσού που λέγεται Χρισσό, μιαν ανάσα από τους Δελφούς, ο ομώνυμος Ξενώνας Χρισσό έχει φανταστικά δωμάτια με τζάκι και τέλεια θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω του. Οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 65€ το δίκλινο, συν 5€ το άτομο προαιρετικά για εξαιρετικό πρωινό. 



Ιδέες για βόλτες και εξορμήσεις εδώ - 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις στον Παρνασσό 

Στο πάντα αγαπημένο και πάντα ιδανικό για Σαββατοκύριακα Ναύπλιο, ο Ξενώνας Κλυμένη προσφέρει πανέμορφα, ευρύχωρα στούντιο των 40 τ.μ. με πέτρινους τοίχους και ξύλινα ταβάνια. Εκτός από το τζάκι στις παροχές τους περιλαμβάνονται μπανιέρα-υδρομασάζ και μπαλκόνια με σούπερ θέα στη γύρω περιοχή. Τιμές, στα 111€ το δίκλινο. 



Λεπτομέρειες για το Ναύπλιο και τα πέριξ του - 10 πράγματα που πρέπει να δεις στο Ναύπλιο | 10 πράγματα που δεν έχεις δει γύρω από το Ναύπλιο 

Στη Βυτίνα, φωλιασμένο μες στα φουντωτά ελατοδάση του Μαινάλου, θα βρεις το υπέροχο Vitina House, τα premium δωμάτια του οποίου έχουν ενεργειακό τζάκι δίπλα στο κρεβάτι, τα δε superior αξίζουν το κάτι παραπάνω τους για το παραδοσιακό πέτρινο τζάκι τους και την μπανιέρα-υδρομασάζ. Οι τιμές τους είναι στα 124€ και 156€ αντίστοιχα, με καταπληκτικό πρωινό και στις δύο περιπτώσεις. 



Λεπτομέρειες και εξορμήσεις στη γύρω περιοχή - Τα χωριά του Μαινάλου είναι το τέλειο χειμωνιάτικο ΣΚ 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v