Τέλεια δωμάτια με τζάκι για τα φθινοπωρινά ΣΚ

Στη Βυτίνα, το Καρπενήσι, το Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια και αλλού, βρήκαμε φανταστικά δωμάτια με τζάκι που δεν θα σου κοστίσουν ακριβά.
Τέλεια δωμάτια με τζάκι για τα φθινοπωρινά ΣΚ
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χουχουλιαστό δωμάτιο με θέα σε χρυσοκόκκινα δάση; Υπάρχει: Ένα χουχουλιαστό δωμάτιο με θέα σε χρυσοκόκκινα δάση και φωτιά να καίει στο τζάκι. Κι αν νομίζεις ότι τα δωμάτια με τζάκι στα βουνά κοστίζουν ακριβά, εδώ είμαστε για να σε διαψεύσουμε.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου (13-14/11).


Στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, στις όχθες του ποταμού Καρπενησιώτη, ο Ξενώνας Αγράμπελη προσφέρει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια με τζάκι στα 60€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 


Στην Πορταριά, ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, το Ξενοδοχείο Κάραβος διαθέτει δωμάτια με τζάκι και απολαυστικό πηλιορείτικο πρωινό, στην τιμή των 58,5€ το δίκλινο. 


Παραμένουμε Πήλιο, και πάμε στη Μακρυράχη, ανάμεσα στη Ζαγορά και την Τσαγκαράδα, όπου τα γλυκύτατα δωμάτια του Αστρομέρια, με τα μπαλκονάκια που αγναντεύουν τις πηλιορείτικες βουνοπλαγιές, κοστίζουν επίσης 58,5€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό). 


Και για να τριτώσουν οι πηλιορείτικοι ξενώνες, σημείωσε και το Olga Studios στην Τσαγκαράδα, τα ευρύχωρα δωμάτια του οποίου αγναντεύουν βουνό και θάλασσα από τα παράθυρά τους. Θα σου κοστίσουν 50€ το δίκλινο. 


Στην υπέροχη Βυτίνα, το Θέα Μαινάλου είναι… αυτό που λέει το όνομά του: Ένας ξενώνας με υπέροχη θέα στα ελατοδάση του Μαινάλου. Το δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και σούπερ παραδοσιακό πρωινό θα σου κοστίσει 78€. 


Στην καρδιά του Καρπενησίου, ένα δεκάλεπτο περπάτημα από την κεντρική πλατεία, ο Ξενώνας Βαλεντίνη έχει δωμάτια βγαλμένα από εικονογράφηση παραμυθιού, οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 65€ για το δίκλινο με τζάκι και σπιτικό πρωινό που θα σου μείνει αξέχαστο. 


Αν το μπάτζετ σηκώνει μια εξτραβαγκάντζα, ο Ξενώνας Ναϊάδες, στο δρόμο από το Καρπενήσι προς τον Προυσό, αξίζει με το παραπάνω τα 90€ για τα πανέμορφα δωμάτια (των 50 τετραγωνικών έκαστο) που αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους τα μαγικά τοπία της Ευρυτανίας. Φανταστικό πρωινό περιλαμβάνεται επίσης στην τιμή. 


Στην πανέμορφη Ελάτη, 45 λεπτά έξω από τα Τρίκαλα και μια ωρίτσα από τα Μετέωρα, η Μικρή Άρκτος έχει φανταστικά, χουχουλιαστά δωμάτια με θέα στις βουνοπλαγιές γύρω της από τα μπαλκόνια τους, στα 78,5€ το δίκλινο με εξαιρετικό πρωινό. 


Σε μια άλλη Ελάτη, αυτή των Ζαγοροχωρίων, το πετρόχτιστο Ξενοδοχείο Αθηνά έχει μεγάλα δωμάτια με θέα στα φαντασμαγορικά αυτή την εποχή τοπία της Πίνδου, στα 78€ το δίκλινο με πρωινό. 


Και μια που φτάσαμε Ζαγοροχώρια, να μην πάμε ένα Πάπιγκο; Τα παραδοσιακά δωμάτια του Astraka II έχουν μεγάλα τζάκια και πετρόχτιστες αυλίτσες με θέα στο βουνό, οι δε τιμές τους δεν ξεπερνούν τα 60,5€ το δίκλινο (συν 7,50€ το άτομο προαιρετικά για ένα λαχταριστό, χειροποίητο πρωινό).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v