Φθηνά δωματιάκια για σεπτεμβριάτικα σ/κ

Ο Σεπτέμβρης είναι ιδανικός μήνας διακοπών για πάσης φύσεως μοναχικούς ανθρώπους. Βιβλιοφάγοι, geeks και πεζοπόροι, ετοιμαστείτε.
Φθηνά δωματιάκια για σεπτεμβριάτικα σ/κ

Παρεξηγημένος μήνας ο Σεπτέμβρης. Είναι που ξεκινάνε τα σχολεία, «τα κεφάλια μέσα», σηματοδοτεί το ξεκίνημα του χειμώνα, «κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του», κι άλλα τέτοια εκνευριστικά κλισέ. Είναι όμως τόσο σάπιος μήνας; Εμείς θα λέγαμε ότι δεν είναι. Αρχίζει να δροσίζει, μπαίνουμε σε ένα υποτυπώδες πρόγραμμα σιγά-σιγά και σταματάνε και τα stories στο Instagram από γάμους και βαφτίσια –γιατί ας μη γελιόμαστε, κανέναν δεν τον ενδιαφέρουν.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναθεωρήσετε τη γνώμη που είχατε για τον Σεπτέμβριο και να κανονίσετε μία απόδραση. 

Γιατί να μην πάτε στην Άνδρο;

Και ωραίες παραλίες έχει και γραφικά χωριουδάκια με καπετανόσπιτα έχει, και τον καταπράσινο Νεραϊδότοπο έχει (παρότι κυκλαδίτικο νησί), και μονοπάτια έχει, και αρχαία πόλη έχει και μία ωρίτσα από τον Πειραιά είναι. Προτείνουμε να μείνετε στο Stenies’ Stone Cottage, με μόλις 30 ευρώ τη βραδιά.

Περισσότερα για την Άνδρο, εδώ.



Μήπως το Αγκίστρι είναι must προορισμός για σεπτεμβριάτικες σύντομες αποδράσεις;

Το γνωρίζετε, κι αν το ξεχάσατε εμείς είμαστε εδώ για να σας το υπενθυμίσουμε. Γνωστό για τις Δραγωνέρες και την Απόνησο, το Αγκίστρι δεν βασίζεται μόνο στις παραλίες του, αλλά και για τα χωριουδάκια του. Μία βόλτα μέχρι το Μετόχι θα σας πείσει. Από δωματιάκια έχουμε να προτείνουμε το ανώνυμο αυτό δωμάτιο, με πανέμορφη διακόσμηση σε στυλ κυκλαδίτικο. Τιμή; Μόλις 30 ευρώ ανά διανυκτέρευση. 

Περισσότερα για το Αγκίστρι εδώ. 



Η Εύβοια από πολλούς αποκαλείται το νησί του Σαββατοκύριακου.

Και το γεγονός ότι πρόσφατα πλήγηκε από τις πυρκαγιές σας δίνει έναν λόγο παραπάνω για να την επισκεφθείτε. Μία Νότια Εύβοια την πηγαίνατε; Για παράδειγμα Κάρυστο; Σκεφτείτε το, η Κάρυστος φημίζεται για την παραλία «Ποτάμι», μία παραλία με λευκό βοτσαλάκι, πεντακάθαρα νερά και φύση ολούθε. Να πάτε και στους καταρράκτες Πλατανιστού μία επίσκεψη πριν πάρετε τον δρόμο της επιστροφής. Από διαμονή προτείνουμε το Bouquet Studios με το πανέμορφο πλακόστρωτο πάτωμα και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό του. Τιμή; Μόλις 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Τι θα λέγατε για ένα σ/κ στον μαγευτικό Πόρο;

Ένα νησί –βασικά είναι δύο νησιά τα οποία ενώνονται μεταξύ των, κάτι σαν τη Βούδα και την Πέστη- το οποίο συνδύαζει πράσινο και γαλάζιο, έχει και το γραφικό του Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής, σε καλεί να το επισκεφθείς για να τσαλαβουτήσεις στα πεντακάθαρα νερά του, να επισκεφθείς το Αρχαιολογικό του μουσείο και να αγναντέψεις τα ηλιοβασιλέματα. Όμορφο διαμέρισμα σε καλή τιμή (45 ευρώ ανά διανυκτέρευση) είναι το διαμέρισμα της Λυδίας. Διαθέτει και δικό του ιδιωτικό μονοπάτι για την παραλία. 

Περισσότερα για τον Πόρο εδώ. 



Όπως τα ‘χουμε ξαναπεί, ένα σ/κ στην Κύθνο είναι πάντα καλή ιδέα

Θα κάνετε τις βουτιές σας την Κολώνα –ιδανική εποχή γιατί στην καρδιά του καλοκαιριού είναι φίσκα στον κόσμο- θα περάσετε μία βόλτα από το σπήλαιο Καταφύκι, θα κάνεις και μια βουτιά στην ιαματική πισίνα των Λουτρών αν είσαι πιασμένος, θα μείνετε και σε αυτό το κατάλευκο σπιτάκι της Σοφίας που βλέπει και Αιγαίο και θα πληρώσετε μόλις 40 ευρώ τη βραδιά.

Περισσότερα για την Κύθνο εδώ.



Όλο θάλασσες και θάλασσες, υπάρχουν και οι άνθρωποι φυσιοδίφες

Γιατί να μην πεταχτείτε μέχρι την Κορινθία, ειδικά το χωριό Καστανιές, το οποίο βρίσκεται και κοντά στη λίμνη Στυμφαλία; Ή σωστότερα, τις λίμνες, δηλαδή τη Δόξα και τη Στυμφαλία. Θα περπατήσετε στα δαιδαλώδη και πολλά μονοπάτια, θα χορτάσει το μάτι σας έλατο, θα εξερευνήσετε καταρράκτες και θα χαρείτε ντόπιο φρέσκο κρέας. Προτείνουμε να μείνετε στον ξενώνα Καστανιά, ο οποίος είναι και ταβέρνα. Η τιμή στα 45 ευρώ ανά διανυκτέρευση. 

Περισσότερα για την Ορεινή Κορινθία εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v