ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΚΡΑΣΙ

Το Κρασί του Μήνα: Mencia 2011, Κτήμα Γ. Κίτος

Μια ποικιλία Ισπανικής προέλευσης που πιθανώς να μην έχετε ξανακούσει, από έναν ανερχόμενο και πολύ αξιόλογο οινοποιό.

Η Ριόχα δείχνει το δρόμο!

Μια μεγάλη οινοπαραγωγική περιοχή της –χτυπημένης από την κρίση– Ισπανίας, φαίνεται να ανακάμπτει με τον καλύτερο τρόπο. Οι λόγοι, όμως, δεν είναι τυχαίοι.

Ο Έλληνας της Τοσκάνης

Ακολουθήστε μας σε ένα ταξίδι στην μαγική Τοσκάνη, για να γνωρίσουμε τον Σταύρο Τσούκα και να δοκιμάσουμε την Cuccuvaia, το αξιόλογο ερυθρό Super-Tuscan κρασί του.

Το Κρασί του Μήνα: Νίκου Λαζαρίδη, Μαγικό Βουνό 2007

Ένα ερυθρό κρασί που έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες στην ελληνική αγορά την τελευταία 20ετία, συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτο.

Γιορτινό τραπέζι με κρασιά κάτω των €10 – γίνεται;

Ψάχνουμε – και βρίσκουμε – εκλεκτές ετικέτες σε σωστή τιμή, για να μην λείψει το καλό κρασί από το φετινό εορταστικό μας τραπέζι.

Beaujolais Nouveau: Τώρα που κατέφτασε, τι κάνουμε;

Κάθε χρόνο, στα τέλη του Νοέμβρη, το Beaujolais Nouveau κάνει την εμφάνισή του. Πριν αποφασίσετε αν θα το δοκιμάσετε φέτος, διαβάστε το δικό μας, επίκαιρο αφιέρωμα.

Οι ελληνικές ποικιλίες σταφυλιού είναι το μέλλον

Ένας από τους πλέον καταρτισμένους ειδικούς του ελληνικού κρασιού, μιλά για τη ζύμωση που ετοιμάζεται να εκτοξεύσει το ελληνικό κρασί.

Ραψάνη Reserve 2008: Το κρασί του αμπελώνα των Θεών

Είστε έτοιμοι για μια θεϊκή οινική απόλαυση; Αν ναι, ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί ένα εκλεκτό κόκκινο κρασί που μας έρχεται από τον αμπελώνα των Θεών του Ολύμπου.

Albino 2012: Ένα λευκό κρασί από κόκκινο σταφύλι

Γίνεται λευκό κρασί από κόκκινο σταφύλι; Οι αμπελώνες Ζαχαριά κερδίζουν το στοίχημα με το Albino 2012, ένα λευκό από την αγαπημένη ποικιλία Αγιωργίτικο.

WINFO Boutari: Η νέα πλατφόρμα της οινοποιίας Μπουτάρη [Advertorial] | advertorial

Η Οινοποιία Μπουτάρη συνδυάζει την αγάπη και την γνώση της για το κρασί, εγκαινιάζοντας την νέα πλατφόρμα επικοιωνίας για τους οινόφιλους, WINFO Boutari.

SPONSORED LINKS

"Δεν υπάρχει ντροπή στην αποτυχία. Η μόνη ντροπή είναι να μην δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό."

Robin Williams, Αμερικανός ηθοποιός

  • 1865 - Με βασιλικό διάταγμα, ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν που γράφηκε από το Διονύσιο Σολωμό και μελοποιήθηκε από το Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώνεται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2