Σε αυτές τις ταράτσες θα πιείς τις ποτάρες σου

Ανεβήκαμε σε roof gardens ξενοδοχείων, αλλά και νέων μπαρ της πόλης, τα ήπιαμε, τα είπαμε και σου προτείνουμε κορυφαίες διευθύνσεις για ποτά κάτω από τα αστέρια.
Σε αυτές τις ταράτσες θα πιείς τις ποτάρες σου

Δίπλα σε πισίνα με χαλαρωτική μουσική και θέα στη φωτισμένη Αθήνα, ή σε πάγκους με ανεβαστικά beat και την Ακρόπολη φάτσα κάρτα;

Τα ποτά της Αθήνας πίνονται ψηλά, κάτω από τα αστέρια, και οι παρακάτω ταράτσες είναι ό,τι πρέπει για λίγο καλοκαίρι ακόμα.

The High Bar

Ευμολπιδών 20, Γκάζι, τηλ: 6942 087795



Νέα προσθήκη στα μέρη για να απολαύσουμε ποτάρες κάτω από τα αστέρια, το High Bar στο Γκάζι σε προδιαθέτει θετικά με την όμορφη τοιχογραφία που κοσμεί την είσοδό του – μια γάτα σε αεροπλάνο, τι καλύτερο; Όταν ανέβεις στην ταράτσα του, η θετική εικόνα συμπληρώνεται με πρωτότυπα κοκτέιλ όπως το Spooning is Always the Answer με ρούμι και σουμάδα, ωραίες μουσικές και καθαρά ποτά. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 9€.

Mappemonde

Λ. Ελευθέρου Βενιζέλου 4 & Κριεζώτου 2, Σύνταγμα, 2144442000


Στο roof-top του Athens Capital Hotel Mgallery στον δέκατο όροφο, το βλέμμα σου ξεκινά από την φωτισμένη Πανεπιστημίου και συνεχίζει μέχρι την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, ενώ απολαμβάνεις ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ πλάι στην πισίνα. Το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα δίνει λίγη ακόμα αίγλη στο μοντέρνο και κοσμοπολίτικο σκηνικό. Το απλό ποτό στα 13€, τα signature cocktails στα 17€.

Mira Me

Ερμού 118, τηλ: 2152151930 – 2152151931



Σε ένα ανακαινισμένο κτήριο του Μεσοπολέμου, η ταράτσα του νέου μπουτίκ ξενοδοχείου της πόλης που άνοιξε τις πύλες του πέρσι προσφέρεται για χαλαρά ποτάκια με υπέροχη θέα. Mírame στα ισπανικά σημαίνει κοίτα με και όταν ανέβεις στο μπαρ-εστιατόριο, αυτό θα σου φωνάζει η Ακρόπολη, ο Ναός του Ηφαίστου και η φωτισμένη Ερμού. Το απλό ποτό στα 8€, περισσότερα από την Αγάπη εδώ.

Βοο!

Λεπενιώτου 22, Ψυρρή, τηλ: 2103255542



Μην τρομάξεις, εδώ μιλάμε για μια σούπερ ατμοσφαιρική, διακοσμημένη με tribal λεπτομέρειες και κυκλαδίτικα στοιχεία ταράτσα, η οποία είναι ό,τι πρέπει για παρεΐστικες μαζώξεις καλοκαιρινές και μη. Όμορφοι φωτισμοί και ambient ήχοι συμπληρώνουν την όμορφη ποτο-εμπειρία, ενώ καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, σανγκρία και εγχώριες μπίρες σερβίρονται εν αφθονία από την μπάρα του. Το απλό ποτό στα 8€, τα signature κοκτέιλ στα 11€.

Βύρωνος Πολιτεία

Κωνσταντινουπόλεως 97, Βύρωνας, 21 0765 9992



Μια μικρογραφία πλατείας, έχει στηθεί στην ταράτσα ενός κτιρίου της Κωσταντινουπόλεως και ατενίζει τον Βύρωνα αφ’ υψηλού. Αυτό το νέο-καφενείο, τσιπουράδικο, ρακομελάδικο και… μπαρ όλα σε ένα, μας περιμένει από νωρίς το απογευματάκι για φαγητό, ποτό και δροσερά κοκτέιλ με πανοραμική θέα τον Υμηττό. Καθημερινά διοργανώνει και πάρτι με διάφορες θεματικές (ελληνικά, mainstream, Rnb κ.α.). Το απλό ποτό στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v