Τα καλύτερα μπαρ σε ταράτσες για να δεις το ηλιοβασίλεμα

Με ταρατσάτη και ρομαντική διάθεση πιάσαμε θέση στα καλύτερα μπαράκια της πόλης για να απολαύσουμε τη δύση του ηλίου.
Τα καλύτερα μπαρ σε ταράτσες για να δεις το ηλιοβασίλεμα

Μια από τις αδιαπραγμάτευτες αλήθειες του καλοκαιριού είναι ότι στις ταράτσες είναι η θέα. Είμαστε σίγουροι ότι ασπάζεσαι και του λόγου σου την παραπάνω άποψη. Για αυτό λοιπόν επειδή είμαστε μεγάλες καρδιές θα σου αποκαλύψουμε τα καλύτερα ταρατσο-spots για να πιείς το ποτάκι σου και να θαυμάσεις ηλιοβασιλέματα και υπέροχη θέα. Θα είναι σαν νησί αλλά δεν θα ναι κιόλας και δεν μας χαλάει καθόλου αν θες να ξέρεις εμάς τις ρομαντικές ψυχές των Αθηνών και περιχώρων.

La Luna see the view

Nίκου Καζαντζάκη και Ρήγα Φεραίου, Πειραιάς, τηλ.: 21 0451 3216



Με μια μαγευτική θέα σ ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου- ναι για τον Πειραιά λέμε, μην είσαι γκρινιάρης/α- το "La Luna Cafe Bar" είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τον καφέ ή το ποτό σου. Η ταράτσα του είναι απόλυτα δικαιολογημένα το νέο hot spot του Πειραιά για αυτό καλό είναι να κάνεις εγκαίρως την κράτησή σου μιας και τα ελεύθερα τραπεζάκια του La Luna είναι είδος υπό εξαφάνιση. Μόλις δύσει ο ήλιος θα μπορέσεις να απολαύσεις instagrammable ηλιοβασιλέματα, με μπαλκόνι σου τον Πειραιά πίνοντας ποτάρες αλλά κι ευφάνταστα signature κοκτέιλ. Τα ποτά ξεκινούν από τα 7€.

Το Λοκάλι

Σαρρή 44, Ψυρρή, τηλ.: 21 0325 0673

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tolokali (@tolokali)



To σαν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Αθήνα ζωγραφιά, ταιριάζει ταμάμ στην υπέροχη ταράτσα που βρίσκεται στο Λοκάλι. Πολύχρωμη, καταπράσινη και με φουλ καλοκαιρινή διάθεση η νέα αγαπημένη μας ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας φιλοξένει πλήθος θαμώνων που ξεκλέβουν καθημερινά χρόνο από την πολύβουη καθημερινότητα για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα συνοδεία γλυκόπιοτων αποσταγμάτων και κοκτέιλ. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ (λογικά) από 8€.

Bios

Πειραιώς 84, Γκάζι, τηλ.: 210 3425335



Για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα πρέπει να έχεις και την κατάλληλη διάθεση. Χαλαρός/η και τσιλαριστός/η πρέπει να αφήσεις τα άγχη της δουλειάς και πιάσεις τραπεζάκι στην πιο ρελαξιάρικη ταράτσα της πόλης. Μιλάμε φυσικά για το λατρεμένο Bios που είναι ο ιδανικός χώρος στο Γκάζι για να πάρεις μάτι τη δύση του ηλίου, απαθανατίζοντας το χρυσαφένιο χρώμα του ηλιοβασιλέματος να απλώνεται στην πόλη. Το απλό ποτό στα 7€, κοκτέιλ στα 8-9€.

Couleur Locale

Νορμανού 3, Μοναστηράκι, τηλ: 2167004917



Πριν χρόνια το Couleur Locale ήταν το κρυφό μυστικό της πόλης, αλλά πλέον δύσκολα θα βρεις κάποιον που να μην λιγουρεύεται μια θεσούλα στην ταράτσα του. Χιλιοφωτογραφημένο και με ρεκόρ ταγκαρισμάτων στα social media το Couleur Locale σου προσφέρει μια μαγευτική κι ανεμπόδιστη θέα στον Παρθενώνα αλλά και στα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα της πόλης. Παράγγειλε τα ποτάκια μας κι ερχόμαστε κι εμείς. Οι τιμές των κοκτέιλ στα 8€, ενώ εκείνες του απλού ποτού από 7€.

Manor House

Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι, τηλ. 210-5744060



Επειδή κι οι πρίγκηπες της δυτικής όχθης των Αθηνών έχουν ρομαντική ψυχή, πάμε μια βόλτα μαζί τους στο Manor House. Η πνιγμένη στον κόσμο οδός Βεάκη, έχει για ταρατσάτο καμάρι της το Manor House όπου συρρέουν από το πρωί μέχρι και τις μεταμεσονύκτιες ώρες δεκάδες θαμώνες. Οι γνώστες ωστόσο, πάνε συνήθως την ώρα που ο ήλιος βουτά προς την δύση του, τραβώντας ένα ηλιοβασιλεμάτικο καρέ που επιδεικνύουν όλο χαρά στους φίλους τους. Τα ποτά ξεκινούν από 7€.

Anglais Athens

Κυρηκείου 6, Μοναστηράκι, τηλ.: 2155601192

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anglais Athens (@anglaisathens)


To Anglais μας κοιτά από την ταράτσα του ψηλό και καμαρωτό, μιας και ξέρει ότι προσφέρει στους θαμώνες του, μαγευτική θέα, η οποία φυσικά κάνει τα τραπεζάκια και τα σταντ του ανάρπαστα. Ο προτεινόμενος συνδυασμός στο Anglais είναι ένας και δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ. Κοκτειλάρα από τα έμπειρα χέρια των mixologists του μπαρ και αγνάντι στο ηλιοβασίλεμα που μοιάζει βγαλμένο από πίνακα. Οι τιμές των κοκτέιλ ξεκινούν από τα 10€

Βύρωνος Πολιτεία

Κωνσταντινουπόλεως 97, Βύρωνας, 21 0765 9992



Η Βύρωνος Πολιτεία ατενίζει όπως μαρτυρά το όνομα της τον Βύρωνα από ψηλά. Αν μάλιστα βρεθείς στην ταράτσα της, τότε το μάτι σου θα φτάσει μέχρι Υμηττό όσο οι φίλοι σου δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιο από τα κοκτέιλ του καταλόγου θα δοκιμάσουν. Μόλις ξεκινά η δύση του ηλίου οι ρομαντικές ψυχές πληθαίνουν όπως κι οι προσπάθειες των κινητών να απαθανατίσουν το όμορφο ηλιοβασίλεμα, απέναντί τους. Το απλό ποτό στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v