Τα πιο όμορφα θερινά σε ταράτσες

Την κάναμε ταράτσα και πιάσαμε καρεκλίτσες σκηνοθέτη στις πιο όμορφες θερινές διευθύνσεις της πόλης.
Τα πιο όμορφα θερινά σε ταράτσες

Τα θερινά άνοιξαν και μας περιμένουν για βραδιές κάτω από τα αστέρια με ωραίο σινεμά, όμως εμείς αγαπάμε λίγο παραπάνω εκείνα που βρίσκονται… ψηλά.

Έχει άλλον αέρα (κυριολεκτικά) η ταράτσα, ρε παιδί μου. Σε φυσάει στο κούτελο, ενώ απολαμβάνεις την ταινία και παράλληλα χαζεύεις την θέα και το φεγγάρι πάνωθέ σου.

Γι’ αυτό διαλέξαμε εκείνα που αγαπάμε πιο πολύ, από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα προάστια.

Λαΐς (Ταινιοθήκη της Ελλάδας)

Ιερά Οδός 48, Αθήνα, τηλ: 2103609695, 7€, φοιτητικό, ατέλειες, ΑμΕα 7€. Κάθε Πέμ. 2 άτομα με ένα εισιτήριο 7€



Ειδικά αφιερώματα σε σπουδαίους δημιουργούς, σινεφίλ παραγωγές και επανεκδόσεις συγκαταλέγονται στο πρόγραμμα του κινηματογράφου – κόσμημα στο Γκάζι. Με θέα Ακρόπολη και συντροφιά το φεγγάρι, οι προβολές εδώ είναι μοναδικές, ενώ στο μπαρ θα βρεις μπόλικες ελληνικές μπίρες.

Βοξ

Θεμιστοκλέους 82, Εξάρχεια, τηλ.: 2103810727, είσοδος 7€, φοιτητικό 6€, Κάθε Πέμ. 2 άτομα € 8,00, κάθε Δευ.-Τρίτη- εισιτήριο 5€, προπώληση στο www. summercinemas.gr και viva.gr



Άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία των Εξαρχείων και καταφύγιο για κάθε σινεφίλ, το ΒΟΞ ανοίγει για ακόμα ένα καλοκαίρι την ταράτσα του που μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου για να προβάλει κορυφαίες ταινίες του ευρωπαϊκού σινεμά.

Παλάς

Υμηττού 109, Παγκράτι, τηλ: 21 0751 1868, εισιτήρια 8€, παιδ., φοιτ. & άνω των 65 6€, άνεργοι 5€, για τρεις προβολές 15€, κάθε Τρ. τα δύο άτομα 9€



Κινηματογράφος 97 ετών, ένα πραγματικό στολίδι της πόλης, το Παλλάς στέκει αγέρωχο σε πείσμα των καιρών, προβάλλοντας ταινίες Α’ Προβολής στον όμορφο και πολύχρωμο χώρο του. Η εμπειρία εδώ έχει κάτι από ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας.

Αβάνα

Λεωφ. Κηφισίας 234 και Λυκούργου 3, Χαλάνδρι, τηλ.: 2106756546, εισιτήρια 8€, φοιτ.-παιδ. & κάθε Τετ. 6€

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Filio Veioglani (@filiove)



Η θερινή Αβάνα άνοιξε τις πύλες της ξανά, τόσο κοντά… αλλά και τόσο μακριά από το κέντρο του Χαλανδρίου, στα σύνορα με το Νέο Ψυχικό και η όμορφη ταράτσα της έχει όση δροσούλα θέλουμε για να απολαύσουμε ταινίες Α’ προβολής.

Σινέ Παράδεισος

Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός, τηλ: 2104960955,  Δευτ.-Πέμ. 5€, Παρ.-Κυρ. 6€



Τον χειμώνα φιλοξενεί ημερίδες, φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις και πάσης φύσεως προβολές, το καλοκαίρι η ταράτσα του είναι μια όαση στα δυτικά προάστια, δροσερή, με καρεκλίτσες σκηνοθέτη και μαρμάρινα τραπεζάκια. Το… «Σινεμά ο Παράδεισος» του Κορυδαλλού προβάλλει σινεφίλ ταινίες Α’ προβολής.

Άνοιξις

Αττική ή Αττικής; και Ευριπίδου 19, Ν. Ηράκλειο, τηλ.: 2102814071, οnline αγορά εισιτηρίων στο www. summercinemas.gr και viva.gr, εισιτήρια Πέμ.-Τρ. 7,5€ Τετ. 6,5€, φοιτητικό 6,5€



Στο Ηράκλειο, θα πιάσεις θέση στην πανέμορφη ταράτσα του Άνοιξις, η οποία διαθέτει από ξύλινες καρέκλες σκηνοθέτη, μέχρι σεζλόνγκ και καναπέδες πάνω στο γρασίδι. Προβάλλει mainstream επιλογές ταινιών, και ευρωπαϊκό σινεμά.

Σπόρτινγκ

Κων/νου Παλαιολόγου 18, Νέα Σμύρνη, τηλ: 21 0931 3360, εισιτήρια 8€, φοιτ.-παιδ. 5€, άνω των 65 7€. Κάθε Τετ.  5€



Ένα μικρό διαμάντι μέσα στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, το Σπόρτινγκ είναι από τους πιο κλασικούς και αγαπημένους συνοικιακούς κινηματογράφους των προαστίων, με προσιτές τιμές στο κυλικείου και προσεγμένες επιλογές ταινιών. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v