Ιταλική κουζίνα και κρασί... Armani

Διακριτική πολυτέλεια, καλή αισθητική του χώρου, ευγενικό σέρβις και κυρίως αυθεντική ιταλική κουζίνα είναι τα σημεία που κάνουν το Casa di Pasta της Βουλιαγμένης, το σημείο προτίμησης να ξεχωρίζει από τα πολλά ιταλικά εστατόρια. Δυνατό του σημείο τα κρασιά.
Ιταλική κουζίνα και κρασί... Armani

του Ιάσονος Τάππα

Ιταλικά εστιατόρια υπάρχουν πολλά. Η πρόταση όμως του Casa di Pasta της Βουλιαγμένης είναι, σε αρκετά σημεία, διαφορετική. Η διακριτική πολυτέλεια, η καλή αισθητική του χώρου, το ευγενικό σέρβις και κυρίως η κουζίνα του αποτελούν σημεία... διάκρισης.

Μέσα στα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του, το Casa di Pasta έχει φιλοξενήσει παρέες επιχειρηματιών, πολιτικών, καλλιτεχνών και αθλητών, που το προτιμούν για ένα αυθεντικά ιταλικό γεύμα, αλλά και για το χαρακτηριστικό και εξαιρετικά εύγευστο κρασί του.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως το CdP έχει την αποκλειστική διάθεση του υπέροχου κρασιού Armani, ενώ από το 1992 έχει συμβόλαια με τον οίκο Avignonesi για την εμφιάλωση του κόκκινου κρασιού με την επωνυμία του εστιατορίου. Από το 1996 και σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα ιταλικά εστιατόρια, διαθέτει και ελληνικά κρασιά- και αυτά εξαιρετικά.

Σε γενικές γραμμές το Casa αποτελεί μια καλή επιλογή για εστιατόριο της κατηγορίας του (υπολογίστε περίπου 50 ευρώ το άτομο χωρίς το κρασί).

Μάλιστα, για τα μεσημέρια της Κυριακής, από τις 1 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, ο chef έχει ετοιμάσει ξεχωριστό menu, το οποίο όμως δεν έχουμε ακόμη δοκιμάσει και έτσι δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον espresso, μετά το τέλος του γεύματος.

Καλό θα ήταν να κάνετε κράτηση πριν ξεκινήσετε. Το Casa di Pasta της Βουλιαγμένης βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Απόλλωνος και Λητούς 2, ενώ το τηλέφωνό του είναι το 210.8964112-3.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v