Νέα πρόσωπα και νέες κατηγορίες βράβευσης στα Restaurant 100!

Τα βραβεία των ελλήνων foodies επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά με νέα μέλη στην κριτική επιτροπή και 100 επωνύμους έτοιμους να ψηφίσουν τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας.
Νέα πρόσωπα και νέες κατηγορίες βράβευσης στα Restaurant 100!
Tα Restaurant 100, τα βραβεία των ελλήνων foodies, προχωρούν δυναμικά και ανανεωμένα στη δεύτερή τους διοργάνωση. Εκατό επώνυμοι εκπρόσωποι του business, του lifestyle και της γαστρονομίας θα αναδείξουν και φέτος τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας για την χρονιά.

Ανάμεσα στα νέα μέλη που προστίθενται στην κριτική επιτροπή είναι οι:
Μάκης Πουνέντης – Παρουσιαστής & Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Τζένη Μελιτά - Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, Idra Kayne – Ερμηνεύτρια, Σπύρος Μαργαρίτης - TV&Radio Host, Δημήτρης Μακαλιάς – Ηθοποιός, Βησσαρίων Παρθένης – Σεφ, Χάρης Ντάβλας – PR Manager, Νίκος Νάσιουτζικ – Επιχειρηματίας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου – Ιδιοκτήτρια En Lefko, Γιώργης Τσαμπουράκης – Ηθοποιός.

Η πολυφωνία αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Restaurant 100 Awards τα οποία αναδεικνύουν τα στέκια των «ψαγμένων» foodies, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας. Άλλο ένα διαφοροποιό στοιχείο των βραβείων είναι ότι οι κριτές ψηφίζουν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών.

Ανανεωμένες είναι και οι κατηγορίες βράβευσης στα Restaurant 100 Awards 2018. Οι φετινές «χρυσές δεκάδες» θα περιλαμβάνουν Top 10 Ethnic Cuisine Restaurants, Top 10 Restaurants for Fish, Top 10 Restaurants for Meat και Top 10 Streetfood. Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αναδείξει η φετινή διοργάνωση, δύο νέοι τίτλοι που προστίθενται είναι αυτοί του Game Changer και του Best Young Sommelier.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα restaurant100.gr για να δείτε τα μέλη της κριτικής επιτροπής και παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στη σελίδα facebook.com/restaurant100gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v