Θα τρώγατε σε ένα εστιατόριο γυμνιστών;

Το Παρίσι έχει και επίσημα πλέον το δικό του εστιατόριο γυμνιστών. Το όνομα αυτού; O’naturel.
Θα τρώγατε σε ένα εστιατόριο γυμνιστών;
Αν είστε λάτρεις του γυμνισμού, τότε μια βόλτα στο Παρίσι θα σας καλύψει μεταξύ άλλων και την ανάγκη (;) να φάτε όπως σας γέννησε η μανούλα σας.

Ναι, το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στην γαλλική πρωτεύουσα είναι γεγονός και είναι το δεύτερο στην Ευρώπη μετά το αντίστοιχο που άνοιξε στο Λονδίνο.

Το O’naturel δέχεται και επίσημα πλέον κρατήσεις μετά τα εγκαίνιά του προ μερικών ημερών και το κόνσεπτ του είναι αρκετά απλό. Σερβίρει γαλλική κουζίνα – φουα γκρα, μπριζόλες και ψάρι – και κάποιες vegan επιλογές, χωρά 40 άτομα και έχει πλούσια λίστα σε κρασιά σε περίπτωση που νιώσετε άβολα με τη φάση και θέλετε κάτι για να χαλαρώσετε.

Οι επισκέπτες οδηγούνται σε έναν ξεχωριστό χώρο όπου αφήνουν τα ρούχα τους και ύστερα μπαίνουν στη κεντρική σάλα όπου μπορούν να παραγγείλουν και να γευματίσουν γυμνοί. Σε αντίθεση με το εστιατόριο γυμνιστών του Λονδίνου, το Bunyadi, δεν υπάρχουν κουρτίνες για πριβέ δείπνο. Το O' naturel είναι ένα κανονικό εστιατόριο, με τα τραπέζια δύο ατόμων να είναι αρκετά κοντά το ένα στο άλλο ώστε να έχετε οπτική επαφή με τα σώματα των υπόλοιπων επισκεπτών και να νιώσετε άνετα.

Το σετ μενού του ξεκινά από 39€ και περιλαμβάνει τρία πιάτα, ενώ αν σκοπέυετε να επισκεφθείτε το Παρίσι και σας ενδιαφέρει μπορείτε να κάνετε κράτηση online από εδώ

Μπον απετί!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v