Οι καλύτερες κρέπες και βάφλες για delivery!

Λαχταριστές κρέπες και βάφλες σε κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό, με ένα τηλεφώνημα στην πόρτα σας.
Οι καλύτερες κρέπες και βάφλες για delivery!

Είναι οι αγαπημένες μας γλυκιές αμαρτίες. Κρέπες και βάφλες γεμίζουν… σαλάκια το στόμα μας σε κάθε ξενύχτι, όμως μπορούν το ίδιο εύκολα να έρθουν και στο σπίτι. Ας είναι καλά οι κρεπερί και βαφλοποιεία της πόλης, τα οποία καθημερινά φροντίζουν για τις λιγούρες μας και παραδίδουν γρήγορα και χωρίς «πάνιασμα» τις γλυκές τους δημιουργίες στην πόρτα μας.

Munchies
Ανδρέα Παπανδρέου 13, Μελίσσια, τηλ: 21 0803 1082
Εξυπηρετεί: Βριλήσσια, Μελίσσια

Τι να παραγγείλω; Τοπ επιλογές η κρέπα Munchies Special (5,30€) με γκούντα, ρεγκάτο, φιλέτο κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, η After Dark με τυρί, ζαμπόν, μπέικον, ντομάτα και τυροσαλάτα και η γλυκιά Αφρικάνα (3,80€) με πικρή σοκολάτα, μπανάνα και κρέμα γάλακτος. Οι βάφλες του ξεκινούν από 3,5€ και μπορείτε να προσθέσετε μεταξύ άλλων πικρή σοκολάτα, σοκολάτα Bueno, σοκολάτα ανάμεικτη, μπισκότο, σταφίδες, Caprice και μπόλικες γεύσεις παγωτού.

Κρεπηλατείον
Λ. Κηφισίας 59, Παράδεισος Αμαρουσίου, τηλ: 2106107150
Εξυπηρετεί: Μαρούσι

Τι να παραγγείλω; Αλμυρή με τυρί, κοτόπουλο, ροκφόρ (5,5€) ή με ζαμπόν, τυρί, τυροσαλάτα, ντομάτα (4,80€), από γλυκιές ιδανική επιλογή για αυτήν την περίοδο η Top Model (5€) με σοκολάτα, φρέσκιες φράουλες, μπισκότο και τρούφα. Η ζύμη της κρέπας του είναι από τις καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει.

Μελίμηλον creperie - cafe
Αγ. Γλυκερίας 11, Γαλάτσι, τηλ: 2102133363
Εξυπηρετεί: Γαλάτσι, Αμπελόκηποι,  Άνω Πατήσια, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Λαμπρινή, Ελληνορώσων, Άνω Κυψέλη, Άγιο Ελευθέριο, Κυπριάδου

Τι να παραγγείλω; La Montagne (5,40€) με τυρί, αυγό, μανιτάρια α λα κρεμ, ντομάτα, κοτόπουλο και μαγιονέζα, Special Ham (6,20€) με τυρί, ζαμπόν, μπιφτέκι, ντομάτα, πατάτες τηγανιτές, μαγιονέζα και πιπεριά φλωρίνης, γλυκιά Special Love (5,5€) με ανάμεικτη σοκολάτα, φράουλες, γκοφρέτα και Oreo και Coconut (4,50€) με Nutella, ινδική καρύδα, πουράκια Caprice, μπισκότο, σιρόπι, καραμέλα. Από βάφλες ξεχωρίζουν η Yellow Star (5,70€) με πραλίνα μπανάνα, παγωτό σοκολάτα, μπισκότο και σιρόπι σοκολάτα και η Life (5,50€) με μαρμελάδα φράουλα, αμύγδαλο, μπανάνα, τρούφα, ψητό μήλο, σταφίδες και κανέλα.

Food Spot 69
Τρώων 69, Πετράλωνα, τηλ.: 21 0347 6093
Εξυπηρετεί: Πετράλωνα, Κουκάκι, Θησείο, Νέο Κόσμο, Καλλιθέα, Παγκράτι, Μετς, Νέα Σμύρνη, Ταύρο, Μοσχάτο, Κολωνό, Βοτανικό, Αθήνα Κέντρο

Τι να παραγγείλω; Η ποικιλία του σε κρέπες είναι τεράστια (από έθνικ γεύσεις μέχρι κρέπες με superfoods). Ενδεικτικά προτείνουμε: Hot Kiss (6,10€) με γκούντα, μπέικον, λουκάνικο Φρανκφούρτης, πατατάκια και τσίλι, «Βρώμικη» (5,50€) με φέτα, σαλάμι μπύρας, πατάτες τηγανιτές και τυροσαλάτα για να θυμηθείτε τις καντίνες, Κινέζικη (5,90€) με κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια, πράσινη πιπεριά και γλυκόξινη σάλτσα και γλυκιά Cuba (4,70€) με πραλίνα σοκολάτα, δαμάσκηνα και ρούμι. Δυνατά και τα βαφλάκια με πραλίνα σοκολάτας (3,40€).

Crema
Περσεφόνης 63, Κεραμεικός, τηλ: 2103467213
Εξυπηρετεί: Βοτανικός, Θησείο, Πετράλωνα, Ταύρος, Γκάζι, Καλλιθέα, Κουκάκι, Αθήνα Κέντρο, Εξάρχεια, Κολωνάκι, Κολωνός, Μεταξουργείο, Αιγάλεω

Τι να παραγγείλω; Κρέπα με γκούντα, μπέικον, μανιτάρια, καπνιστό χοιρινό και αυγό σπαστό (5,60€), Κρέπα με φέτα, ντομάτα, πιπεριά, ελιές και τυροσαλάτα (4,60€), γλυκιά κρέπα με Kinder Bueno, ανανά και μπισκότο Oreo (4,40€), και κρέπα με λευκή σοκολάτα, φράουλες φρούτο και μπισκότο Oreo (4,60€). Βάφλα με πληθώρα επιλογών: πικρή σοκολάτα, λευκή σοκολάτα, παγωτο φυστίκι Σικελίας, εκμέκ κανταΐφι, γιαούρτι αγριοκέρασο, μαρμελάδα βερύκοκο, Kahlua κ.α.

100% Heroic
Αγ. Πάντων 30, Καλλιθέα, τηλ: 2109577797
Εξυπηρετεί: Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Νέος Κόσμος, Πετράλωνα, Ταύρος, Άνω Πετράλωνα, Κάτω Πετράλωνα

Τι να παραγγείλω; Ηρωικές επιλογές η κρέπα με τυρί, μπιφτέκι, ντομάτα, πατάτα, πράσινη πιπεριά και τυροσαλάτα (5,40€), η κρέπα με τυρί, κοτόπουλο, μπέικον, πράσινη πιπεριά και caesar΄s sauce και από γλυκιές η κρέπα με λευκή πραλίνα, πραλίνα bitter, μπισκότο, πουράκια caprice και μπανάνα (6€) και η κρέπα με λευκή πραλίνα, μπισκότο oreo, M&M΄s και φράουλα (4,90€). Ωραιότατη και η βάφλα με βάση μήλο, κανέλα, μπανάνα, πραλίνα φράουλα, πραλίνα καραμέλα και μπισκότο.

Framboise
Πατησίων 256, τηλ: 21 0211 2477
Εξυπηρετεί: Κάτω Πατήσια, Γαλάτσι, Άγιο Νικόλαο, Άγιο Παντελεήμονα,  Άνω Πατήσια,  Γκύζη, Εξάρχεια, Θυμαράκια, Κυψέλη, Λαμπρινή, Μεταξουργείο, Νέα Χαλκηδόνα , Πολύγωνο, Ριζούπολη, Σεπόλια, Κέντρο, Τρεις Γέφυρες Κολοκυνθού, Ομόνοια, Άνω Κυψέλη, Άγιο Ελευθέριο, Σταθμό Λαρίση, Πλατεία Βικτωρίας

Τι να παραγγείλω; Αγαπημένες oh mon dieu «γαλλικές» επιλογές η κρέπα με τυρί, αγυό, τόνο, μαρούλι και μαγιονέζα (4,50€), η σπέσιαλ δική τους με τυρί, αυγό, κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια, καλαμπόκι και κρέμα γάλακτος (6€), η γλυκιά με σοκολάτα, μπανάνα, ανανά, καρύδι, μπισκότο και Grand Marnier (5€). Δυνατή και η κρέπα παγωτού με πραλίνα σοκολάτα, παγωτό φράουλα και παγωτό βανίλια (4,90€).

Mini corner
Ιασωνίδου 50, Ελληνικό, τηλ: 21 0962 6693
Εξυπηρετεί: Ελληνικό

Τι να παραγγείλω: Την ομώνυμη γλυκιά με Merenda, λευκή σοκολάτα, μπανάνα, φράουλα και σιρόπι φράουλα (4,5€) και την ομώνυμη αλμυρή με ζαμπόν, ένταμ, αυγό, ντομάτα, πατάτες, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος και μπέικον. Οι «απλές» του είναι εξίσου καλές, όπως και οι βάφλες του (από 3,5€).

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v