Friday’s® Food Contest 2013 [Advertorial]

O δημιουργικός διαγωνισμός των T.G.I. Friday's® και των Greek foodblogs συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και έχει γεύση από… ευεξία.
Friday’s® Food Contest 2013 [Advertorial]
Τα T.G.I. Friday's® σε συνεργασία με τα Greek foodblogs διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα γευστικό διαγωνισμό, με την ευγενική χορηγία της LG και κεντρικό άξονα… την γευστική ευεξία.

Θέμα του διαγωνισμού και πηγή έμπνευσης για τα μέλη της κοινότητας των Greek foodblogs που θα συμμετάσχουν είναι η κατηγορία Living Well: νόστιμα πιάτα με υπέροχες γεύσεις και πολύτιμα συστατικά που χαρίζουν ευεξία και ενέργεια. Αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας για τους φετινούς διαγωνιζόμενους, που θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό Living Well πιάτο που θα βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και τα θρεπτικά συστατικά.

Η υποβολή των συνταγών – συμμετοχών θα διαρκέσει έως τις 20 Οκτωβρίου και ο τελικός του διαγωνισμού, μεταξύ των επικρατέστερων συνταγών, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου.

Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή Friday’s® αξίας 60€, ενώ μοναδικά δώρα περιμένουν τους 3 νικητές:
-Total No Frost Ψυγειοκαταψύκτης LG GB5135PVCW για κάθε νικητή
-Παρουσίαση νικητών και προβολή του διαγωνισμού στα μέσα των T.G.I. Friday’s® και Greek foodblogs
-10 gift vouchers αξίας 40€ για τους αναγνώστες τους
-Δωροεπιταγή 250€ για μαγειρικά σκεύη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα των T.G.I. Friday's®

Ακολουθήστε τα T.G.I. Friday’s® στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για ακόμα περισσότερα καταπληκτικά φαγητά και ποτά, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει… Παρασκευή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v