The Agave Lime Exotics - Advertorial

Λαχταριστές εξωτικές γεύσεις και ένα μοναδικό ταξίδι απόλαυσης σας περιμένουν στα νέα πιάτα των T.G.I. Friday’s® με Agave Lime Sauce!
The Agave Lime Exotics - Advertorial
Λαχταριστές εξωτικές γεύσεις και ένα μοναδικό ταξίδι απόλαυσης σας περιμένουν στα νέα πιάτα των T.G.I. Friday’s® με Agave Lime Sauce!

Το δροσερό άρωμα του lime συναντά το μυστηριακό χαρακτήρα της soya sauce και το εκλεκτό απόσταγμα της εξωτικής αγαύης, βασικού συστατικού της τεκίλας, και μας χαρίζει την αποκαλυπτική Agave Lime Sauce. Μια ολοκαίνουργια γευστική εμπειρία Friday's®, που θα σας ταξιδέψει εξωτικά.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με τα νόστιμα Agave Lime Wings. Γλυκοπικάντικες φτερούγες κοτόπουλου επικαλυμμένες με τη σπιτική Friday’s® Agave Lime sauce.

Για κυρίως, επιλέξτε ανάμεσα σε γευστικά πιάτα, όπως το Agave Lime Chicken, παναρισμένο κοτόπουλο το οποίο συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά και pineapple pico de gallo, μια εξωτική γεύση που συνδυάζεται άψογα με τη Friday’s® Agave Lime sauce. Το γαρνίρισμα με σουσάμι και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς, ολοκληρώνει τη συνταγή.


H Agave Lime Chicken Fajta είναι μια επιλογή που σίγουρα θα λατρέψουν οι λάτρεις της fajita αλλά και όχι μόνο! Μαριναρισμένο στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, που συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά, pickled onions και τη σπιτική Friday’s® Agave Lime sauce, σε καυτό μαντεμένιο σκεύος. Σερβίρεται με φρέσκο guacamole, pico de gallo, κύβους ανανά, iceberg, sour cream και αχνιστές πίτες από αλεύρι.

Το τρίτο κυρίως πιάτο με βάση την Friday’s® Agave Lime sauce, είναι το Agave Lime Pork Cutlets. Χοιρινά φιλετάκια σωταρισμένα με μπαχαρικά Cajun. Σερβίρονται με ρύζι με μυρωδικά και γαρνίρονται με φέτα φρέσκου ανανά ψημένου στη σχάρα.

Ολοκληρώστε τo ταξίδι απόλαυσης με τα πιο δροσερά καλοκαιρίνα cocktails. Η Strawberry Basil Margarita με Jose Cuervo Especial Silver®, φρέσκες φράουλες, βατόμουρα, triple sec, agave sour mix και φρέσκα φύλλα βασιλικού είναι μία πολύ φρέσκια εκδοχή της κλασικής margarita που δε θα περάσει απαρατήρητη!

Αλλά και η αγαπημένη σας Margarita παίρνει ένα εξωτικό twist, με την Tommy’s Margarita. Φρέσκο μίγμα lime και σιρόπι αγαύης που απογειώνουν τη γεύση της Jose Cuervo®.


Something extra:

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό των T.G.I. Friday’s®, Agave Lime Exotic στο Instagram, για να κερδίσετε γευστικά δώρα!

Τα βήματα είναι απλά:

1. Φωτογραφίστε το Agave Lime πιάτο σας, όσο πιο λαχταριστά μπορείτε
2. Ακολουθήστε τα T.G.I. Fridays στο Instagram @tgifridays.gr
3. Ανεβάστε τη φωτογραφία σας στο Instagram, με το hashtag #agavelimeexotics

Ακολουθήστε τα T.G.I. Fridays στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για ακόμα περισσότερα καταπληκτικά φαγητά και ποτά, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIF
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v