Radisson Blu Park Hotel: Κερδίστε μια αξέχαστη βραδιά για δύο

Μία διανυκτέρευση για δύο άτομα, και ένα δείπνο με θέα την Ακρόπολη στο ρομαντικό St' Astra East restaurant, προσφέρει το ξενοδοχείο Park σε έναν υπερτυχερό αναγνώστη του in2life. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση.
Radisson Blu Park Hotel: Κερδίστε μια αξέχαστη βραδιά για δύο
Η τυχερή αναγνώστρια που κερδίζει μία βραδιά για δύο στο Radisson Blu Park Hotel Athens είναι η Χρυσούλα Καρακατσάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Ένα εστιατόριο… St’ Astra

Στο roof top του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens, με φαντασμαγορική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το βραβευμένο multi-asian + sushi bar restaurant St’Astra East υπόσχεται μια μοναδική βραδινή εμπειρία γεύσης και διασκέδασης.

Στο πιο πανοραμικό sushi bar της Αθήνας, που επιμελείται ο Chef Christian Robert, μπορείτε να απολαύσετε ασιατικές γεύσεις από Κίνα, Ινδία, Ταϊλάνδη, Άγιο Μαυρίκιο, Ιαπωνία, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον με θέα που κόβει την ανάσα. Παράλληλα, στο lounge bar St’astra East οι αισθήσεις ταξιδεύουν με τη βοήθεια του mixologist Κωνσταντίνου Κότση, ο οποίος επιμελείται “Happy Birthday” cocktails, όπως το Japanese Summer Rain.

Μουσική συνοδεία για αξέχαστες βραδιές, θα προσφέρουν έως το τέλος του χρόνου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με live sessions οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θοδωρής Γιαννόπουλος, Έφη Μαλτέζου, Θάνος Μαγδαληνός. Ο χώρος αποτελεί ιδανική επιλογή για εταιρικά δείπνα και prive parties.

Διαμονή… πολλών αστέρων

Μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, με πανοραμική θέα στο Πεδίο του Άρεως –που από εδώ πάνω φαίνεται καταπράσινο σε όλο του το μεγαλείο– σας περιμένουν πριν και μετά το δείπνο σας, για να σας φιλοξενήσουν σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και χαλάρωσης. Τα φυσικά υλικά και τα φωτεινά χρώματα στη διακόσμηση δημιουργούν υπέροχη ζεν ατμόσφαιρα, ενώ στις παροχές περιλαμβάνονται, μεταξύ πολλών άλλων, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν wi-fi, mini bar και μαρμάρινα μπάνια.

Ώρες λειτουργίας εστιατορίου: Τρίτη – Σάββατο, 20:00 - 01:00
Ώρες λειτουργίας “St’Astra Bar” + Finger Food: Καθημερινά, 18:30 – 02:00
Παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ , στο υπόγειο του ξενοδοχείου

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v