Γευστικός διαγωνισμός: Το in2life σας πηγαίνει στα T.G.I. FRIDAY'S®

Thank God it’s Lunch Time! Το in2life σε συνεργασία με τα T.G.I. FRIDAY'S®σας πηγαίνει για απολαυστικό μεσημεριανό στα αγαπημένα σας εστιατόρια όπου κάθε καθημερινή είναι… Παρασκευή. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και μάθετε τις νέες FRIDAY'S® προσφορές.
Γευστικός διαγωνισμός: Το in2life σας πηγαίνει στα T.G.I. FRIDAYS®
Οι 15 νικητές του διαγωνισμού που κέρδισαν ένα μεσημεριανό γεύμα για δύο με επιλογή από το lunch menu των T.G.I. FRIDAY'S, έχουν ανακοινωθεί στην σελίδα των διαγωνισμών του In2life, και θα ειδοποιηθούν για τις λεπτομέρειες μέσω email. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας. 

Ένα λαχταριστό burger, λαχταριστές τηγανιτές πατάτες, σαλάτα και παγωμένη μπύρα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να θεωρήσει το μεσημέρι του απολαυστικό; Σωστά, να πολλαπλασιάσει την παραπάνω εικόνα επί δύο, για να μετατραπεί σε γεύμα για δύο. Το in2life και τα T.G.I. Friday’s® κάνουν το μεσημεριανό «όνειρο» πραγματικότητα, και προσφέρουν σε 15 τυχερούς γεύματα για 2 άτομα αξίας 20€ για ένα ιδανικό lunch break, στα εστιατόρια της γνωστής αλυσίδας.
 
Οι νικητές μπορούν να απολαύσουν δωρεάν το μεσημεριανό τους γεύμα επιλέγοντας την αγαπημένη τους Friday's γεύση με ατομική σαλάτα και αναψυκτικό ή μπύρα Heineken draft. To Lunch menu περιλαμβάνει Bacon cheeseburger με τραγανό, καπνιστό μπέικον και λιωμένο τυρί Cheddar,  Friday’s chicken sandwich που σερβίρεται με λαχταριστές τηγανητές πατάτες Friday’s®, Chicken with Tomato and Salsa, Chicken Burritos , Wild Mushroom Penne και πολλά ακόμα.

Γεύμα με 10€ στα Τ.G.I. Friday's®

Όσοι δεν φανείτε τόσο τυχεροί στον παραπάνω διαγωνισμό, μην χάνετε την όρεξή σας: Τώρα οι λόγοι να μετατρέψουμε κάθε μέρα σε Παρασκευή πολλαπλασιάζονται ούτως ή άλλως, γιατί πλέον μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα με 10€ από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η προσφορά περιλαμβάνει το μενού που αναφέρθηκε και παραπάνω, και ισχύει καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 13.00 ως τις 18.00. Άλλωστε, η γνωστή, ευχάριστη ατμόσφαιρα των Τ.G.I. Friday's® εγγυάται ότι όποια μέρα και να τα επισκεφθείτε, θα είναι… Παρασκευή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v