Εxotic Island Cocktails: Στο εξωτικό νησί… των T.G.I. Fridays’s®

Οι πιο έμπειροι bartenders των T.G.I. Friday’s® έβαλαν τη φαντασία τους να δουλέψει και εμπνεύστηκαν από φρέσκα φρούτα του καλοκαιριού, λαχανικά, μπαχαρικά και βότανα για να σας προσφέρουν τους πιο εξωτικούς συνδυασμούς γεύσης. Δείτε, πιείτε, δροσιστείτε.
Εxotic Island Cocktails: Στο εξωτικό νησί… των T.G.I. Fridays’s®
Οι καλύτεροι bartenders της πόλης είχαν φέτος μια συγκεκριμένη αποστολή: Τα T.G.I. Friday’s® τους προμήθευσαν με μια λίστα από φρέσκα, εξωτικά υλικά και tequila Jose Cuervo® και εκείνοι έβαλαν στο μίγμα την έμπνευση. Τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού δημιουργικότητας λέγονται Exotic Island Cocktails και μπορείτε να τα δείτε… δροσερά και σερβιρισμένα στο παρακάτω video.


Το ιδανικό cocktail για να ξεκινήσετε το γεύμα σας δεν είναι άλλο από το Tequila August Sun, τον απόλυτο συνδυασμό tequila και φρέσκων λαχανικών. Φτιάχνεται με Jose Cuervo® Especial Silver και Jose Cuervo® Especial Reposado και δένει με φρέσκα ντοματίνια cherry, αγγούρι και αρωματικό βασιλικό.  Ένταση στη γεύση δίνει το σιρόπι αγάβης και η οξύτητα του χυμού lime, ενώ μία μοναδική σταγόνα Tabasco είναι ο πικάντικος τόνος που το ολοκληρώνει ιδανικά. Γαρνίρεται με ντοματίνι cherry, μπουκέτο βασιλικού και αλάτι στο χείλος του ποτηριού.

Το Spicy Melon Cooler, δροσερό και πικάντικο, με Jose Cuervo® Especial Silver και Jose Cuervo® Especial Reposado, παίρνει τη γλυκιά του γεύση από το φρέσκο πεπόνι και το λικέρ πεπονιού και το πικάντικο twist από το φρέσκο σιρόπι πιπεριάς Jalapeños. Γαρνίρεται με φρέσκια φέτα πεπονιού, red chilli pepper και φρέσκο μοσχοκάρυδο στο χείλος του ποτηριού.

Tαξιδέψτε στη γεύση και στην απόλαυση με ένα Oriental Noche. Βασικό του συστατικό το εξωτικό φρούτο lychee και φυσικά η Jose Cuervo® Especial Silver. Δένει υπέροχα με σπιτικό σιρόπι γιασεμιού και φρέσκο χυμό λεμονιού που φέρνει την ισορροπία. Γαρνίρεται με φρέσκο μπουκέτο μέντας, φέτα λεμονιού και lychee.

Απολαύστε τα νέα, υπέροχα Exotic Island Cocktails από τους πιο έμπειρους bartenders των T.G.I. Friday’s® και αφήστε το καλοκαίρι να σας συνεπάρει!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v