Living Well: Απολαυστική πρόταση ισορροπημένης διατροφής από τα T.G.I. Friday's

Λαχταριστά πιάτα, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, προτείνουν τα TGI Friday's, εμπλουτίζοντας το μενού Living Well με ολόφρεσκες, δροσερές γεύσεις.
Living Well: Απολαυστική πρόταση ισορροπημένης διατροφής από τα T.G.I. Fridays
Τα T.G.I. Friday's εμπλούτισαν γευστικά το αγαπημένο μας Living Well μενού χαρίζοντας μας ευεξία με λαχταριστά πιάτα, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Γεμάτα ποιοτικές πρώτες ύλες και μαγειρεμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάνουν τη θρεπτικότητά τους αλλά παράλληλα να αναδεικνύουν την υπέροχη γεύση τους. Αυτή είναι η συνταγή κάθε πιάτου Living Well, που στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι η σωστή διατροφή είναι πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τα να σας μαγέψουν και να γίνουν τα νέα σας αγαπημένα.

Fruits and Nuts Super Salad: Θρεπτική ανάμικτη σαλάτα με φύλλα μαρουλιού romaine, baby σπανάκι, καρύδια, αποξηραμένα βερύκοκα και σύκα & κόκκινο λάχανο. Ενισχύεται με σπιτικό dressing ροδιού με μέλι και αποξηραμένα cranberries και γαρνίρεται με κύβους φρέσκου πράσινου μήλου. Ο γευστικός συνδυασμός λαχανικών, φρούτων και ξηρών καρπών θα σας απογειώσει. Επιπρόσθετα, το ρόδι που περιέχει είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, C, E, κάλιο και σίδηρο, αλλά αυτό για το οποίο φημίζεται είναι η πανίσχυρη αντιοξειδωτική του δράση.

Strawberry Fields Salad: Δροσερή σαλάτα με κόκκινο και πράσινο μαρούλι, παρμεζάνα και γκλασαρισμένα καρύδια. Αναμιγνύεται με Balsamic Vinaigrette
dressing και γαρνίρεται με κομμένες φρέσκες φράουλες επικαλυμμένες με balsamic marinade. Μια σαλάτα που ξεχειλίζει από καλά συστατικά και έχει υπέροχη γεύση. Η φράουλα περιέχει ελάχιστη ποσότητα πρωτεϊνών και λιπαρών, είναι πλούσια σε φαινόλες και άλλα αντιοξειδωτικά, είναι τέλεια πηγή ενυδάτωσης και εφοδιάζει τον οργανισμό με περισσότερη βιταμίνη C και από το πορτοκάλι!

Chicken/Salmon with Tomato Basil Salsa: Δύο ζουμερά στήθη κοτόπουλου σχάρας που επικαλύπτονται με σπιτική salsa από cherry ντοματάκια, φρέσκα κρεμμυδάκια και βασιλικό. Συνοδεύονται με επιλογή από ρύζι με μυρωδικά ή μίγμα πράσινης σαλάτας με μαρούλι romaine και ρόκα. Το στήθος κοτόπουλου είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σελήνιο. Μια τροφή εύπεπτη, που χαρίζει θρέψη και τόνωση στον οργανισμό. Η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να δημιουργηθεί και με φιλέτο φρέσκου σολομού πλούσιο σε ωμέγα 3 λιπαρά αντί για κοτόπουλο.

Grilled Shrimp Scampi and Salmon: Συνδυασμός από φιλέτο φρέσκου σολομού σχάρας καρυκευμένο με λεμονοπίπερο και επικαλυμμένο με maison butter, και σουβλάκι με γαρίδες ψημένο στη σχάρα που περιχύνεται με σπιτική λεμονάτη Scampi sauce. Συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά και Tomato Basil Salsa. Mια τροφή με τεράστια διατροφική αξία, γεμάτη Ω3 που προσφέρει υγιές δέρμα, ισχυρό ανοσοποιητικό, γερή καρδιά και διαύγεια πνεύματος. Η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να δημιουργηθεί και με φιλέτο κοτόπουλο σχάρας και σουβλάκι από γαρίδες ψημένα στη σχάρα.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα από τα εστιατόρια T.G.I. Friday’s και δοκιμάστε τις νέες “Living Well” γευστικές επιλογές. Επιλέξτε το πιάτο της αρεσκείας σας και απολαύστε ένα γεύμα με ευεργετικά λιπαρά και απίθανη γεύση. Και μην ξεχνάτε ότι στα T.G.I. Friday’s είναι πάντα Παρασκευή!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v